Redmi 3S - Προβλήματα με το σήμα δικτύου κινητής - απώλεια σήματος
- Redmi 3S
-
-
Φιλε @logicheart, αν το πρόβλημα λυνόταν τόσο απλά θα είχε λυθεί εδώ και 7 μήνες.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται
-
-
παιδιά μονο σε καρτοκινητή cosmote έχει εντοπιστεί το πρόβλημα;
-
ΠαντούΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Εγώ το έχω δοκιμάσει και δει και σε Whαtsup και σε Cosmote συμβόλαιο...
-
Κοίταγα σήμερα πάλι το κινητό της ανιψιάς, αυτό που παρατήρησα είναι ότι η κάρτα της vodafone κάθετε στην θέση sim χωρίς να αφήνει κενά, ενώ αντίθετα η κάρτα της cosmote αφήνει περιθώρια και κουνιέται.
Δεν ξέρω εάν παίζει κάποιο ρόλο στην επαφή που γίνεται με και εάν επηρεάζει κάπου -
Έχω παίξει και με microSIM και με NanoSIM.
Τα ίδια παντού. -
Μην ασχολείστε. Το πρόβλημα είναι υψηλότερου κλιμακίου και όχι δικό μας.
Όποιος μπορέσει να το λύσει (προγραμματισμός και ηλεκτρονική) τότε προσλαμβανεται.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
[PH Users] Fix for Globe Telecom LTE/4G Signal/Data Problem - Redmi 3S/Prime/3X - Xiaomi MIUI Official Forum
Εδώ έβγαλαν fix, αλλά μόνο για χρήστες από Φιλιππίνες...Για ποιον λόγο δεν μπορούμε να το εφαρμόσουμε και εμείς? -
Αφενός @gastone_3k δεν είναι μια διαδικασία ανάλογη φλασαρίσματος. Εϊναι πιο δύσκολη και η δεκαδική τιμή που πρέπει να αλλάξεις, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα δουλεύει με τους δικους μας Provider. Αν προσέξεις και το συγκεκριμένο είναι γραμμένο για συγκεκριμένο πάροχο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα