Μήπως μυριστήκανε το εργαλείο και αγοράζουνε 2-3 για να βγάλουν κάνα φράγκο;
Μεγαλος ογκος αγγελιων πωλησης RN3 PRO
-
-
Ρε παιδιά...τί ψάχνεται να βρείτε...το 80% των αγγελιών στα "μαγαζάκια" είναι από ανθρώπους που το έχουνε κάνει επάγγελμα...με 3-4-5 διαφορετικά account...τί συζητάμε τώρα;;;;
Τέλος πάντων.
Είναι έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το λέω: Βγάζουν μεροκάματο.
Ελάχιστοι είναι εκείνοι που το έχουνε χόμπι και γουστάρουν να χάνουν 100-200 ευρώ τον μήνα για να ΚΣeGαVλwνουν δοκιμάζοντας κινητά.
ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι άλλοι είναι "επαγγελματίες" του είδους.
Δεν λέω οτι είναι κακό...αλλά οκ...και εμείς δεν κατεβήκαμε απο τα Δρυμίκλανα...
"Εξυπηρετούν" κόσμο με το αζημίωτο.
ΑΥΤΑ.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω σε τι ακριβώς έγκειται η δυσκολία των xiaomi.
Πριν έρθει το δικό μου είχα ψιλοφοβηθεί. Ακόμα και με υπογραφές του στυλ "το xiaοmi θέλει χέρι"
Ε λοιπόν, το δικό μου ήρθε χθες από το γνωστό κινεζικό μαγαζί (που πλέον τείνει να γίνει ελληνικό)... με global dev.
Μου πήρε μία ώρα να το ρυθμίσω ... συμπεριλαμβανομένου του να μετακινήσω επαφές και δεδομένα από iCloud.
Παιχνιδάκι ήταν. Σήμερα δε το μεσημέρι έπαιξα και λίγο με τις ποιο geek ρυθμίσεις.
Μια χαρά κινητό είναι και πάει και σφαίρα. -
Ε η dev τώρα πήρε Ελληνικά ρε συ...
Δεν είχε.
Εάν ήθελες Ελληνικά έπρεπε να βάλεις την Ελληνική rom. Ε δεν το λές και το πιο εύκολο πράγμα.
Συν οτι τα περισσότερα έρχονταν απο τα Κινεζομάγαζα με ότι νάναι rom οι οποίες κατά κοινή ομολογία ήταν προβληματικές.
Υπήρχε βαθμός δυσκολίας σε σχέση με ένα άλλο κινητό που το ανοίγεις, επιλέγεις Ελληνική γλώσσα και τέλος.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Δε σου λέω ότι δε θα είχε ιδίως πιο πριν ένα μεγαλύτερο στάδιο παραμετροποίησης.
Απλά από αυτά που διάβασα... είχα ψιλοφοβηθεί .... και πρόσεξε .... δεν μπορώ να πω ότι έχω μέσες γνώσεις. Linuxάς είμαι και όλα μου τα pc linux (σπιτι) και mac (δουλειά) τρέχουν. Το δε σπορ της γραμμής εντολών ... το κατέχω καλά μπορώ να πω....
Εεεε παρόλα αυτά είχα ψιλοφοβηθεί... ιδίως μετά την αγορά.... όταν ανακάλυψα το forum -
-
Ο/H DimitriosM έγραψε:
Δε σου λέω ότι δε θα είχε ιδίως πιο πριν ένα μεγαλύτερο στάδιο παραμετροποίησης.
Απλά από αυτά που διάβασα... είχα ψιλοφοβηθεί .... και πρόσεξε .... δεν μπορώ να πω ότι έχω μέσες γνώσεις. Linouxάς είμαι και όλα μου τα pc linoux (σπιτι) και mac (δουλειά) τρέχουν. Το δε σπορ της γραμμής εντολών ... το κατέχω καλά μπορώ να πω....Εεεε παρόλα αυτά είχα ψιλοφοβηθεί... ιδίως μετά την αγορά.... όταν ανακάλυψα το forum
Τελικά, το χειρότερο πράγμα σε όλη την διαδικασία flashαρίσματος, είναι οτι έχεις να κάνεις με WindowsΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Τελικά, το χειρότερο πράγμα σε όλη την διαδικασία flashαρίσματος, είναι οτι έχεις να κάνεις με Windows
OffTopicΕπειδή κατα του χρόνου λέω να αλλάξω το pc στο μαγαζί σκεφτομαι και mac.
Με εμπορικές εφαρμογές κτλ θα έχω πρόβλημα ή δεν τρέχει τίπότα;
Even dead i will fight. -
@osalonikios
Γκαρνάσι...ένα θα ΣΕ πώ...έχεις τον δάσκαλο δίπλά σου! Μή μασάς...;-)
Θέλει λίγο συζήτηση όμως πριν κάνεις τέτοια κίνηση γιατί είναι πολλά τα φράγκα.
Send from my iMac mid 2011
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Θέλει λίγο συζήτηση όμως πριν κάνεις τέτοια κίνηση γιατί είναι πολλά τα φράγκα.
-
Και λεφτά υπάρχουν και νερά υπάρχουν και γυναικες υπάρχουν και φαντασματα υπάρχουν και εξωγήινοι υπάρχουν. Το κατα πόσο είναι εύκολο να βρεθούν μερικά απο αυτα είναι το ερωτημα. Γιατί άλλο πραγμα να ψάχνεις για νερό στον Άρη κι άλλο στη γη , άλλο πράγμα για γυναικές στο φεγγάρι κι άλλο σε beach bar, κι άλλο πραγμα να ψάχνεις για λεφτά στην Ελλάδα κι άλλο στην Ελβετία.
Even dead i will fight. -
Τα xiaomi πουλανε πολυ δεν υπρχει αλλος λογος που τα βλέπεις παντου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0