ισχυει και στην 7.2.9 αυτο?
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
-
Καλησπέρα σε όλους. Από την ημέρα που πήρα το εργαλείο δοκιμάζω roms με σκοπό να βρω την καλύτερη.
Περισσότερο απ'ολες κράτησα την stable 8.0.10.0 eu. Εχθές Έβαλα την 7.1.20 eu με fr.
Αλλά σήμερα με το που ήρθε το email για την νέα xtrv 7.2.16/17 την έβαλα (απλό flash + wipe dalvik +cache).
Είδα failed στο mount cust αλλά η rom φυσάει κυρίες και κύριοι. Πολύ πιο smooth απ'οσες έχω δοκιμάσει. Απλά εξαιρετική. Μέχρι στιγμής κανένα bug. -
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Συμφωνώ και εγώ ...να δούμε από μπαταρία τι λέει ..Και πιο γρήγορη από όλες.. Απλόflash και εγώ μετά από καθαρότατη 7.1.12
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα περιμένω γνώμες γιατί με την προηγούμενη δεν τα πήγαμε καλά.... Χωρίσαμε..χαχχαχα
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
-
-
Εδώ και τρεις ώρες με wifi τις δύο και μια με data έχω 1.15'ώρες οθόνης. Περίπου είμαι με 12% μείωση μπαταρίας για κάθε ώρα οθόνης.Το βράδυ θα δούμε και το stand by. Τόσο είχα και στο note3 pro. Για την ώρα λοιπόν μια χαρά ...αν και είναι νωρίς.. Ταχύτατη όμως παιδιά
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
θα με αναγκασετε να φυγω από την εξαιρετικη 7.1.12 εσείς έτσι που τον πατε...
Μου το χει πει κ ο άλλος, ο μεγάλος, ότι είναι καλή αυτή η έκδοση....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0