Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
slow motion video;
7.2.9
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
-
-
-
-
Στο μεταξύ η stable έκδοση που έχουμε στα downloads που βασίζεται ; Στην Global stable ; Βλέπω ότι έχουμε 8.0.1.0 ενώ υπάρχει V8.0.3.0. Επίσης βλέπω αλλαγές σε miui.
MIUI 8.2 Global Stable ROM Now Rolling Out: Full Changelog, Downloads Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
Κάποιος να με διαφωτίσει πλζ -
Τελικά παρατηρήσατε μεγάλη διαφορά στην αυτονομία σε όσους απενεργοποίησαν η απεγκατεστησαν το δαχτυλικο αποτύπωμα?
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gto έγραψε:
Στο μεταξύ η stable έκδοση που έχουμε στα downloads που βασίζεται ; Στην Global stable ; Βλέπω ότι έχουμε 8.0.1.0 ενώ υπάρχει V8.0.3.0. Επίσης βλέπω αλλαγές σε miui.
MIUI 8.2 Global Stable ROM Now Rolling Out: Full Changelog, Downloads Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
Κάποιος να με διαφωτίσει πλζ
Λογικά αυτή θα είναι η νέα global stable που περιμέναμε για το mi5s(?). Ίσως να έχει και ελληνικα. Από 20 του μήνα λεει ξεκινάει?
Ο/H baiosss έγραψε:
Τελικά παρατηρήσατε μεγάλη διαφορά στην αυτονομία σε όσους απενεργοποίησαν η απεγκατεστησαν το δαχτυλικο αποτύπωμα?
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι τα ιδια ειναι
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Οπότε δεν έχει διαφορά και προφανώς χρειάζεται πολύ δουλειά στο software. Κρίμα ρε γαμωτο γιατί μόλις τώρα το αναβαθμισα στην τελευταία EU 7.2.16 και είναι πολύ ωραίο τηλεφωνάκι! Αλλά στο κομμάτι αυτονομία που είναι από τα βασικότερα δε μπορώ να κάνω πίσω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0