Απεγκατασταση το δακτυλικο και πέρασμα με γλώσσα Αγγλικά
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Αν και κάτοχός του εδω και 1 χρόνο, το γεγονός οτι δε βγαζω πολλες selfie, με εκανε μολις σημερα να διαπιστωσω "θέμα" με την μπροστινή κάμερα μολις χθες που πηγα να βγαλω μια ομαδικη σελφι.. εγω που ημουν στο 1 μετρο από το φακο βγηκα νορμαλ...τα 5 ατομα πισω τερμα θολα...ψαχτηκα λιγο αλλα δεν εβγαλα συμπερασμα..αλλοι λεγανε για hardware θεμα, άλλοι για ρυθμίσεις τις κάμερα... Γνωρίζει κανένας;
-
Ο/H derveni έγραψε:
Απεγκατασταση το δακτυλικο και πέρασμα με γλώσσα Αγγλικά
-
Ο/H aggzog93 έγραψε:
Αν και κάτοχός του εδω και 1 χρόνο, το γεγονός οτι δε βγαζω πολλες selfie, με εκανε μολις σημερα να διαπιστωσω "θέμα" με την μπροστινή κάμερα μολις χθες που πηγα να βγαλω μια ομαδικη σελφι.. εγω που ημουν στο 1 μετρο από το φακο βγηκα νορμαλ...τα 5 ατομα πισω τερμα θολα...ψαχτηκα λιγο αλλα δεν εβγαλα συμπερασμα..αλλοι λεγανε για hardware θεμα, άλλοι για ρυθμίσεις τις κάμερα... Γνωρίζει κανένας;
-
-
και που έπρεπε να είναι?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
και που έπρεπε να είναι?
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
ναι ρε?
εγώ δεν είμαι πολύ των σέλφις....κάποιες που έβγαλα πέρσι στον Παρνασσό όμως, μεσα στο τελεμπριμπρικ, η αλήθεια όταν τις είδα, έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εγώ δεν έχω βγάλει καμία selfie για να ξέρω. Αλλά ο Αντρέας έχει πει ότι έχει μειονέκτημα η εμπρός κάμερα. Έχει κάποια θετικά στοιχεία... που όμως για μπροστινή δεν κάνουν. Χαλάνε την εστίαση. Παραπάνω δεν ξέρω να ΣΕ εξηγήσω.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Να ανεβάσω τώρα την αφεντομουτσουνάρα μου, παρέα με όλη την οικογένεια πάνω στο βαγονέτο να σας πέσουν τα....σαγόνια!!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Άστο δεν θα το αντέξουμε.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0