Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες.Την ημέρα πως το βλέπεις;
-
Ο/H xostel77 έγραψε:
Ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες.Την ημέρα πως το βλέπεις;
Την ημέρα πολύ καλό.
Οταν βλέπεις αξιόλογες νυχτερινές η σε φως δωματίου,να είσαι σίγουρος οτι της ημέρας θα είναι εξαιρετικές
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@taksidiotis Οι φωτογραφίες είναι όλες με χρήση φλας ε;
Μπορείς να μας δώσεις και καμία σε χαμηλό φωτισμό; Όχι σκοτάδι...σε εσωτερικό χώρο ας πούμε με αναμμένα φώτα ή σε σούρουπο κλπ.
Υ.Γ Τα αυτοκινητάκια Dukes και Night Rider all the money!!!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ρε φίλε...με έχεις καραφλιάσει!!!! ΚΑΙ Back to the Future;;;;;;;;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
-
Υπόψιν, σήμερα λόγω 11.11 το έχουν στο geekbuying το Mi5s Silver 3/64gb στα 280 USD... Πάρα πολύ δυνατή τιμή.
Είναι για 500 κομμάτια και ξεκινάει αν δεν κάνω λάθος στις 8 το απόγευμα. -
καλη τιμουλα....βουρ στον πατσα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H knight666 έγραψε:
Παίδες θα ήθελα τη γνώμη σας.
Σκέφτομαι να δώσω το υπέροχο κ απροβλημάτιστο Kenzo μου κ να πάρω το Mi 5S Plus 4/64.
Σκόπευα να παραγγείλω το Mi Mix αλλά μετά από την φρίκη που έφαγα με την κάμερα του άπαπαπαπα.
Εννοείται πως δεν είμαι fan της φωτογραφίας απλώς δεν ανέχομαι το κινητό που θ' αγοράσω με 600 ευρώ να βγάζει μάπα φωτό.
Για το Kenzo π.χ. δεν με χαλάει γιατί σιγά τα λεφτά που έδωσα.
Θα ήθελα λοιπόν την ειλικρινή σας άποψη μιάς κ έχω δεί αρκετά reviews κ συγκριτικά του Mi 5S Plus κ πιστεύω ότι αυτή η συσκευή θα με καλύψει απόλυτα από θέμα μπαταρίας, οθόνης, ταχύτητας κ λειτουργιών.
Να ενημερώσω ότι με το κινητό δεν παίζω παιχνίδια, μόνο ίντερνετ κ Facebook.
Κάθε άποψη της παρέας θα με βοηθήσει κ αυτοί που έχουν ήδη το συγκεκριμένο κινητό στα χέρια τους λίγο περισσότερο.
-
-
Εχω ανεβάσει βίντεο από youtube.
Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό που λες φίλε μου taxidiotis.
Γι' αυτό το λόγο υπάρχουν τα εκτεταμένα reviews κ τα συγκριτικά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0