Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

• Mi-5S/Plus
    • Ειπαμε, μέχρι τον Μαρτη, έχουμε καιρό....δεν καίγομαι... :spiteful:

Φεεεεεεεεετααααααα...

Ο τύπος στην παρακάτω διαφήμιση, κανει τη διαδρομή που, απ ότι φαίνεται ;( , θα κάνει το κινητό μου......α χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.. :chinese: :chinese:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Οταν έρθει και σε εμενα που έχω κάποια πείρα από xiaomi κινητά να σας πω εντυπώσεις
    • Για το θέμα κάμερας νομίζω οτι έχουν γίνει άλματα βελτίωσής,τουλάχιστον σε σχέση με το προηγούμενο mi5.
      Πλέον ο χρήστης μπορεί να βγάλει μία φώτο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού,πού να βλέπεται.
      Σε αναμονή για νέα εκδοσή λογισμικού για να στρώσει ακόμα περισσότερο η συσκευή.

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Παλικάρια μία ερώτηση επειδή χάθηκα λίγο με τα Mi5 ες. Ποιο απ'ολα έχει force touch? Το 4/128 mi5s μόνο;
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • τι είναι αυτό το force touch, λειτουργία που σε εξαναγκάζει να το αγγιξεις?? ?(

Μα κ τα άλλα που δεν την έχουν αυτή τη λειτουργία, τον ιδιο εξαναγκασμό σου προκαλούν!! :thumbsup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H demakhs έγραψε:

τι είναι αυτό το force touch, λειτουργία που σε εξαναγκάζει να το αγγιξεις?? ?(
      ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ!!! 150 χρόνια πίσω απο το Κιλκίς που λέμε εδώ εμείς οι Βόρειοι! :lol: :D

Είναι κάτι σαν την λειτουργία 3D touch που πρώτη απ'όλες ανακάλυψε η πανμέγιστη Apple :mrgreen: . Ε τώρα άρχισαν να την χώνουν και άλλες εταιρίες. Νομίζω οτι αυτή είναι η πρώτη συσκευή Android που την φοράει ε; Δεν είμαι σίγουρος όμως...

Πολύ καλή λειτουργία. Εάν την συνηθίσεις...δύσκολα την αποχωρίζεσαι...κάτι σαν τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος που στην αρχή τον κοροϊδεύαμε και μετά το κάναμε αναντικατάστατο αξεσουάρ. Θέλει εφαρμογές να το υποστηρίξουν όμως. Προφανώς τώρα υποστηρίζει μόνο τις εφαρμογές τις Xiaomi. Σε λίγο θα το υποστηρίξουν και οι dev πιστεύω αρκεί η οθόνη που έχει ευαισθησία στην πίεση να μπει και σε άλλες συσκευές.
    • Διαφήμιση
    • Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Ούτε που την χρησιμοποίησα ποτέ.
      Πιο πολύ για ν' ανεβάσουν την τιμή είναι.
      Κ σιγά μην αγοράσω την ακριβή έκδοση μόνο γι' αυτό.
      Ούτε καν για την 800αρα μπάντα που έχουν φαγωθεί όλοι κ βγάζουν άχρηστα τα Xiaomi.
    • Ο/H demakhs έγραψε:

εγώ το κανα και τώρα, αλλά δεν έχω τη συσκευή ακόμα.... ;(

btw το banggood αποδείχθηκε πιο amateurs και από τους πιο amateurs....επιεικώς ελεεινοί....μεγαλύτερο χδεν έχω ρίξει σε μαγαζί!! :oops
      Μολις μιλησα με Banggood, και ειπαν οτι η ημερομηνια που θα σταλει η παραγγελια μας ειναι αυτη που φαινεται στις λεπτομερειες της παραγγελιας, και οχι αυτη που λεει η σελιδα του προιοντος. Για εμενα ας πουμε ειναι 19/11/2016.
      Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
    • εγώ θα το παραλάβω το σάββατο έχει δοκιμάσει κανείς τον οδηγό για την ελληνική rom
    • Λοιπόν.
      Εχοντας το λίγες μέρες στην κατοχή μου,νομίζω οτι πλέον μπορώ να γράψω κάποια ασφαλή συμπεράσματά σχετικά με την συμβίωση μου ως τώρα με το mi5s.

Λοιπόν,θέμα εμφάνισης,καθαρά θέμα γούστου σε σχέση με τον προκάτοχο του,ο προκάτοχος του φαίνεται ίσως πιο λεπτοκαμωμενη συσκευή,το καινούριο δείχνει λίγο πιο χοντρούλη.
      Σαν συσκευή,ίσως και να μην κολλάει τόσο,μου θυμίζει όμως λίγο το htc 10,ελάχιστα βέβαια.
      Το τηλέφωνο βέβαια δε παύει να ναι όμορφο,ακόμα και στο λευκό πού έχω.
      Επίσης και σε αυτό είμαι σίγουρος,είναι πιο ποιοτικό σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας,η κατασκευή του είναι σίγουρα ανώτερη.

Οθόνη.μία καλή LCD,νομίζω με ελάχιστα πιο ζεστά χρώματα σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.
      Πολύ καλή απόκριση αφής,είμαι μάλιστα πολύ παράξενος σχετικά με αυτό το θέμα,όμως η συσκευή αποκρίνεται άψογα.

Συνδεσιμότητα,κανένα απολύτως πρόβλημα με οτι κι αν το δοκίμασα.

Ποιότητα συνομιλίας,άψογη και με πολύ καλό σήμα.

Κάμερα.μεγάλη η βελτίωσή σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.εδώ επιτέλους έχουμε κάμερα πού μπορεί να βγάλει μία αξιοπρεπέστατη φώτο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
      Θέλει σταθερό χέρι βέβαια καθώς πολύ εύκολα θα χάσει λεπτομέρεια η φώτο.
      Στις manual ρυθμίσεις θέλει λίγη εξάσκησή,όμως και στο auto νομίζω καλύπτει.
      Βίντεο έβγαλα όλο κι όλο ένα μόνο,το είδα καλό.
      Ευελπιστώ οτι βελτιωθεί κι άλλο η κάμερα καθώς μπορεί να δώσει τέλειο αποτέλεσμά πιστεύω.
      Επίσης πολύ καλή η selfie camera.

Στο τηλέφωνο σαφώς κι εχει περαστεί η ελληνική developer.
      Σαφώς η κατάσταση είναι ελαφρώς beta,κάποια ελάχιστα bugs υπάρχουν,οχι όμως κάτι εκνευριστικό,σύντομα τα ταλέντα μας θα μας δώσουν νέα rom οπότε είναι θέμα χρόνου η βελτιστοποίηση της συσκευής.

Μπαταριά.
      Πολύ καλά αποτελέσματα,μέχρι το 84% πέφτει γρήγορα,από κει και πέρα,πέφτει σιγά το ποσοστό στο status.
      Κι εκεί πιστεύω οτι θα δούμε ακόμα καλύτερό αποτέλεσμά.
      Πολύ καλή αυτονομία ακόμα και με τα δεδομένα ανοιχτά,καλή διαχείριση βλέπω.

Να σημειώσω οτι έχω στην κατοχή μου το 4/128 μοντέλο.

Αξίζει τελικά τα χρήματά του?
      Παιδιά,πιστεύω πως ναι.προσωπικά έδωσα το 7edge μου και πήγα στο xiaomi,προς το παρόν δεν το έχω μετανιώσει και δεν μου εχει λείψει καθόλου,έστω κι αν είχε 2-3 πράγματά καλύτερα.
      Δηλώνω ευχαριστημένος από την επιλογή μου και σαφώς και το προτείνω για αγορά.
      Η xiaomi βλέπω οτι εχει πάρει ζεστά το θέμα και νομίζω οτι μπορεί να μας δώσει τα μέγιστα εν καιρό.
      Αυτά λοιπόν φίλοι μου.

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Σε ευχαριστούμε για το mini review :thumbsup:
      Αυτό το "3D touch" δουλεύει σωστά; Ανταποκρίνεται όπως πρέπει;