Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

• Mi-5S/Plus
    • Ο/H demakhs έγραψε:

α βάζεις δηλαδή δαχτυλο, χωρίς στην ουσίαν ν' άκουμπας εεεε.....
      ωωωωω yes.

Τελος πια οι περιττές κινήσεις με τα δάχτυλα... απευθείας στο ψητό.
      Ούτε να βρεις το σημείο..
      ούτε να δοκιμάσεις συνδυασμούς δαχτύλων μέχρι να το πετύχεις..
      ελαφρύ χάϊδεμα εκεί κοντά και τσουπ άνοιξε..
      και μόνο στην προσέγγιση του δαχτύλου σου.. θα ανοίγει
      Τεχνολογία.. τι να πεις;;;
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Δουλεύει με υπερήχους και όχι με επαφή.Θεωρητικά διαβάζει και βρεγμένα χέρια...θεωρητικά πάλι μπορεί να δουλέψει και κάτω απο άλλα αντικείμενα (πχ κάτω απο μία θήκη πλαστική ή ένα tempered glass).
      Θεωρητικά και πάλι, μπορεί να διαβάσει 3D εικόνα πράγμα που κάνει πολύ πιο ασφαλή τα δεδομένα (σε σχέση με τις μέχρι τώρα 2D αναγνώσεις).

Μένει να μας το επιβεβαιώσουν και πρακτικά αυτοί που το πήραν.
      Όπως επίσης και πώς δουλεύει το 3D touch απο το 128άρι!

Υ.Γ Άμα λέω μλκίες ας μου το πει κάποιος. Αυτά έχω χοντροκαταλάβει από τα λίγα που διάβασα μέχρι σήμερα. 8)
      Μα και οι υπερηχοι χρειαζονται επαφη. Απλα δινει καλυτερη ακριβεια, αυτο καταλαβαινω εγω. Το θεμα ειναι τί εξτρα καλουδια θα παρει το καινουριο μελος της παρεας!
      Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
    • Ο/H ronin13 έγραψε:

Μα και οι υπερηχοι χρειαζονται επαφη. Απλα δινει καλυτερη ακριβεια, αυτο καταλαβαινω εγω. Το θεμα ειναι τί εξτρα καλουδια θα παρει το καινουριο μελος της παρεας!
      Ναι οκ. Απλά το ένα scannάρει στην κυριολεξία και το άλλο είναι πομποδέκτης που στέλνει ήχο και κάνει καταγραφή...ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Και στα videΑ που κυκλοφορούν, δείχνουν το δάχτυλο να αναγνωρίζεται πριν μπεί...εεεεε....συγγνώμη...πριν ακουμπήσει ήθελα να πω.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Anyway, για οποιον ενδιαφερεται το geekbuying εχει το 4/32 στα 282€, αν πας απο το λινκ του newsletter του, και δειχνει να εχει στοκ. Με κουπονακι το εριξα στα 278€.
      Περιμενω παραλληλα να σταλει το 4/128 απο το banggood (εδω και 1,5 μηνα)... Στο σημειο που φτασαμε, ας κερδισει ο ταχυτερος αποστολεας.
      Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
    • Προσωπικα το 3D touch με εχει βολεψει στις λιγες αυτες εφαρμογες που μπορει να το χρησιμοποιησει καποιος. Με λιγη παραπανω πιεση στην οθονη δουλευει ουσιαστικα. Πατωντας το εικονιδιο των ρυθμισεων για παραδειγμα σου δινεται μια επιλογη απο τις τεσσερις πεντε συνολικα, να ανοιξεις τα δεδομενα και να μπεις στο μενου των περοτιμωμενων δικτυων με πιο λιγες κινησεις. Το ιδιο αν θες να γραψεις νεο μηνυμα η να αποθηκευσεις καποια νεα επαφη στον καταλογο σου. Για καποιους ισως ειναι απλα ενα feature που δεν ειναι ιδιαιτερα απαραιτητο και για καποιους αλλους μπορει να ειναι πιο εργονομικο η βολικοτερο. Επισης ειναι ενα feature που μελλοντικα μπορει να υποστηριχθει και απο αλλες εφαρμογες στο Playstore, οποτε γιατι οχι?

Οσο αναφορα στο 4/128 που εχω σχετικα με το fingerprint sensor δε ξερω αν αλλαζει κατι στις μικροτερες εκδοσεις του Mi5s, εχω την εντυπωση πως σε ολα ειναι ο ιδιος. Γενικα ειναι πολυ γρηγορος και αμεσος ο αισθητηρας δαχτυλικου αποτυπωματος αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις που δεν πιανει με την πρωτη και γι αυτο παραπονιουνται πολλοι σε διαφορα fora. Ισως να λυθει σε επομενα Updates ισως να μη βαζουν σωστα τα δαχτυλα τους (η μερος του δαχτυλου τους) ορισμενοι στον αισθητηρα και δε δουλευει σωστα.

Σε γενικες γραμμες η συσκευη ειναι ταχυτητατη, το wifi οταν το ενεργοποιεις ανοιγει αστραπιαια σε συγκριση με προηγουμενα μοντελα της εταιριας που ειχα στην κατοχη μου και ειναι αρκετα βολικο στο χερι ακομα και χωρις θηκη. Το βασικο, δεν γλιστραει οπως γλιστρουσαν τα Mi4 και Mi4S που ειχα πριν και ποιοτικα θεωρω οτι ειναι μια αξιοπρεπεστατη συσκευη για τα χρηματα που ζηταει και τα χαρακτηριστικα που εχει. Η αυτονομια της ειναι πολυ καλη, πιανει κανα 6ωρο οθονης σε βαρια χρηση. Για την καμερα δεν εχω να πω κατι ακομα μιας και δεν ειμαι τυπος που ασχολειται ιδιαιτερα, αλλα νομιζω οτι πηγαινει πολυ καλα και σε αυτον τον τομεα.

Επισης αν και ασχετο με το θεμα μας, τελικα μαλλον επιβεβαιωθηκε οτι η Xiaomi θα ερθει και στην Ελλαδα.
      Οι τιμες βεβαια θα ειναι τσιμπημενες αρκετα, αλλα ο καθενας οπως βολευεται.
    • Το 3D Touch θέλει εφαρμογές που το υποστηρίζουν για να. δείξει τα δόντια του. Που δυστυχώς δεν υπάρχουν οπότε μένει με τις 2-3 της xioami που εκμεταλλεύονται την λειτουργία. Εαν δεν μπει και σε άλλες συσκευές... δύσκολα το βλέπω να περπατάει το θέμα εφαρμογών.

Το δαχτυλικό αποτύπωμα... και αυτό θα πάρει σίγουρα βελτίωση. Είναι η πρώτη συσκευή που το φοράει... λογικό να έχει καποιες δυσκολίες.
      Και οι 2 είναι κλασικές περιπτώσεις αυτού που υποστηρίζω : πληρώνουμε σήμερα για την τεχνολογία που δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε άμεσα.

Το άλλο με την Ελληνική Xiaomi... απο που προκύπτει ότι επιβεβαιώθηκε ο ερχομός της;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Το άλλο με την Ελληνική Xiaomi... απο που προκύπτει ότι επιβεβαιώθηκε ο ερχομός της;
      Όχι σε αυτό το τόπικ όμως τέτοια συζήτηση
      :D

ΥΓ - Άντε ξεκλειδώσαμε και το Mi5s
      Ξεκλειδώσαμε και το Mi5s Plus πριν λίγο καιρό
      Περιμένω το Redmi 3s (το 2ο)
      Και κάποιοι αναμένουν το πρώτο τους ε @demakhs ?? :lol: :lol: :lol:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Το 3D Touch θέλει εφαρμογές που το υποστηρίζουν για να. δείξει τα δόντια του. Που δυστυχώς δεν υπάρχουν οπότε μένει με τις 2-3 της xioami που εκμεταλλεύονται την λειτουργία. Εαν δεν μπει και σε άλλες συσκευές... δύσκολα το βλέπω να περπατάει το θέμα εφαρμογών.

Το δαχτυλικό αποτύπωμα... και αυτό θα πάρει σίγουρα βελτίωση. Είναι η πρώτη συσκευή που το φοράει... λογικό να έχει καποιες δυσκολίες.
      Και οι 2 είναι κλασικές περιπτώσεις αυτού που υποστηρίζω : πληρώνουμε σήμερα για την τεχνολογία που δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε άμεσα.

Είπα ότι μάλλον επιβεβαιώθηκε και θα το βρεις στο techblog το νέο άρθρο.
      Στα άλλα δύο συμφωνω και απλά περιμένουμε. Να θυμισω ότι και το mi5 είχε δαχτυλικο αποτύπωμα απλά δε ξέρω αν λειτουργούσε καλά εξαρχής .

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @mixaliscy
      Sorry ρε Μιχάλη. Έχεις δίκιο. Απλά όταν μυρίζω αυτό το shit-blog συφιλιάζομαι!!!

• Ο/H pavlidisc έγραψε:

σωστός!!!!!! πολύ σωστός !!!!
      και άλλα πολλά όπως τηλεοράσεις 4K κλπ
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Με το mipc suite σε win10 έχει βρει κανείς τρόπο να συνδέσει τη συσκευή?

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση