Αφού έχεις official china δοκίμασε να ξεκλειδώσεις όπως είσαι! Αν δεν τότε προχωράς με το να προσπαθήσεις να περάσεις την dev μέσω του updater!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού.Ο/H gto έγραψε:
Να ξέρεις ότι δεν έχει δυνατότητα για SD και αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις καιρό, είναι κρίμα να περιοριστείς από τον χώρο που δίνει.Εντάξει καταλαβαίνω ότι έχει μια διαφορά στην τιμή αλλά ίσως τελικά να μην είναι τόσο μεγάλη όσο η άνεση και η αντοχή στον χρόνο που δίνει το τηλέφωνο με τα 128.Ο/H gordito έγραψε:
Θελω και εγω να παρω σαν τρελος.
Σε ασπρο το αποκλειω, οποτε θελω αποκλειστικα γκρι.
Δεν υπαρχει πουθενα το γκρι 4/32, παω αναγκαστικα για 3/64 ή περιμενουμε να γινει διαθεσιμο;
Χωρητικοτητα δεν με ενδιαφερει, αν δεν υπαρχει καποια άλλη διαφορα, θα προτιμουσα ραμ
Εμένα το μαύρο μπροστά με ενδιαφέρει. το από πίσω εκτός από ροζ οτιδήποτε άλλο δεν με απασχολεί.Με εκνευρίζει απίστευτα το άσπρο μπροστά.Ο/H gvoi έγραψε:
Δεν είναι πολύ σκούρο γκρι πάντως να ξέρετε! Με γελασαν λίγο οι φωτός στα σαιτς..
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να δούμε πότε θα βγάλει η Xiaomi κανένα όλο μαύρο, μπροστά-πίσω να γουστάρουμε λίγο.
Εγώ το ανέφερε απλά ως προς την αντοχή στο χρόνο. Με ένα καινούργιο τόσο δυνατό τηλέφωνο όπως αυτό, δεν ξέρεις ποτέ με τι θα αρχίσεις να ασχολείσαι στο μέλλον. Μην ξεχνάς ότι τραβάει 4Κ video που μπορεί να σε βάλει στον πειρασμό να τραβήξεις 4-5 και είναι τεράστια σε χώρο. Εκτός αυτού δεν μπορείς να ξέρεις το αποτύπωμα του ίδιου του android και των εφαρμογών του, πόσο θα είναι σε 1-2 χρόνια.Ο/H gordito έγραψε:
.Φίλε μου δεν με ενδιαφέρει η χωρητικότητα καθόλου.
Παιχνίδια δεν παιζω και βίντεο δεν τραβάω. Τραβάω πολλές φωτό αλλά έχω χώρο και τις ανεβαζω όλες Google photos και είναι άρχοντας.
Αν και με μία αναζήτηση που κάνω τώρα που γράφω αυτό το ποστ, βλέπω την διαφορά στην τιμή να είναι μικρή, της τάξεως των 30€.
Θα το δω καλύτερα όταν κάτσω σε σταθερό υπολογιστή.