Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Περίεργο αυτό που λες...
Κάνε μια αλλαγή αν δεν σου κάνει κόπο.
Εγωωωωω?? Με εμπιστεύεσαι?
Μετα εσύ θα το φτιάξεις με τον άλλον τον χάκερ τον takisκαι κανα 2-3 ακόμα στο teamviewer
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τότε μάλλον έκανα λάθος...
Έτσι εστιάζει μωρέ.... αργό κινητό τι περιμένεις..
Τρολ! Ανώτατο επίπεδο μάλιστα
κάνει εντατικά ιδιαίτερα.....να αλλάξει ομάδα...και πρέπει να είναι έτοιμος!!! στις σκληκαντέρες ανήκει κ ο Γιώργος κ δεν το ξέρει....ακόμα....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
@demakhs κάποτε που λες στα late 90s είχα ζωγραφίσει στο θρανίο μου ένα τεράστιο σκουλίκι όμοιο με αυτό που είχαμε αυτοκολλητο στο οικογενειακο (!) φιατ uno. Super καρτούν.
Μέχρι που ήρθε μία ΚΑΡΧΙΑ φιλόλογος και μας καθάρισε με ξύστρες τα θρανία (καθώς κάθε τι ζωγραφισμένο πάνω στο θρανίο είχε πρώτα ένα χέρι διορθωτικό για να τα βάφω με ότι χρώμα ανεξητηλο μαρκαδόρο ήθελα κ να φαίνεται καλά).
Οπότε καταλαβαινεις ότι το σκουλήκι βρίσκεται μέσα μου και ζητά εκδίκηση!
Οφφφφ τοπικ μεν αλλά πάντα σχετικά τα σκουλήκια δε.
-
ειναι απλά το....nickname σου!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ειναι απλά το....nickname σου!!!
δεν αντεχω αλλο το θελω.!!!χαχαχχα ευχαριστώ καλημέρα!
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Αρχηγε, πιάνω 6 ώρες sot πλέον, μπορεί κ λίγο παραπάνω αν δεν είχα την οθόνη σπασμένη που αναβοσβηνει μόνη της, ενώ στην αρχή για να πιάσω 3-4, αγκομαχουσα!!!!
Μέγεθος ιδανικό, ταχύτητα άπιαστη (σαν τον @vrs5 με τα μπαμπαδελια ένα πράγμα), κάμερα που γαζωνει.....όλα αυτά με την κατάλληλη rom, μετά από καθαρή εγκατασταση βέβαια!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0