Άρα μόλις ξεκλειδώσω bootloader ποιά ρομ να βάλω;Ο/H demakhs έγραψε:
Αρχηγε, πιάνω 6 ώρες sot πλέον, μπορεί κ λίγο παραπάνω αν δεν είχα την οθόνη σπασμένη που αναβοσβηνει μόνη της, ενώ στην αρχή για να πιάσω 3-4, αγκομαχουσα!!!!
Μέγεθος ιδανικό, ταχύτητα άπιαστη (σαν τον @vrs5 με τα μπαμπαδελια ένα πράγμα), κάμερα που γαζωνει.....όλα αυτά με την κατάλληλη rom, μετά από καθαρή εγκατασταση βέβαια!!
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
ο @geoanto555 μου την είχε πει την κατάλληλη ρομ, δεν θυμάμαι ποια ειναι κ δεν μπορώ κ να την δω από το about phone να στην πω, γιατί είναι ...... σπασμένη η οθόνη, ακριβώς σ εκείνο το σημείο!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
το παραδέχεσαι Γιώργο πάλι....ξανα-ματα-υποκλινεσαι.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ποτε πρόλαβες και την έσπασες?ε?κρίμα.....και τώρα?
-
-
Λαθος χρόνο χρησιμοποίησες...
Θα μου την έφτιαχνε, παλιά, έτσι είχε πει, last year....
Τώρα, πολύ αμφιβάλλω....
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Θα του την φτιάξει ο @takisfrag
Ίσως Μανώλη εάν σουρθεί και μου ζητήσει σεμνά και ταπεινά Συγνώμη !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H gvoi έγραψε:
εσύ θα το φτιάξεις με τον άλλον τον χάκερ τον takis
-
Ο/H gvoi έγραψε:
@demakhs κάποτε που λες στα late 90s είχα ζωγραφίσει στο θρανίο μου ένα τεράστιο σκουλίκι όμοιο με αυτό που είχαμε αυτοκολλητο στο οικογενειακο (!) φιατ uno. Super καρτούν.
Μέχρι που ήρθε μία ΚΑΡΧΙΑ φιλόλογος και μας καθάρισε με ξύστρες τα θρανία (καθώς κάθε τι ζωγραφισμένο πάνω στο θρανίο είχε πρώτα ένα χέρι διορθωτικό για να τα βάφω με ότι χρώμα ανεξητηλο μαρκαδόρο ήθελα κ να φαίνεται καλά).
Οπότε καταλαβαινεις ότι το σκουλήκι βρίσκεται μέσα μου και ζητά εκδίκηση!
Οφφφφ τοπικ μεν αλλά πάντα σχετικά τα σκουλήκια δε.
Στάλθηκε από το MI 5s μου
Και εσύ τέκνον Βρούτε ;;;;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0