Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

• Mi-5S/Plus
    • Πάντως χαλαρά το thread μπορεί αν μετανομαστεί και σε "Κουβεντούλα" ή "Μόνο για όσους έχουν την τελευταια developer".

Για οποιονδήποτε άλλο δεν έχει καμία ουσία να συμμετάσχει πλέον.
    • Με μία αναδρομή στα 1381 ποστς πάντως μαθαίνεις αρκετά πράγματα...

Στάλθηκε από το MI 5s μου
    • Εγώ πάντως αν και το παρακολουθώ από την αρχή το θέμα δεν βρίσκω τίποτα ενδιαφέρον πλέον. Μάλιστα υπάρχουν ερωτήσεις σχετικές με τις rom που δίνει η κοινότητα μας, που μένουν αναπάντητες χαμένες σε "χαλαρο κους κους". Άλλος θέτει θέμα για την 8.2 ... χάνετε και αυτό. Εγώ ρωτάω για 3η ή 4η φορά κάτι που αφορά καθημερινη χρήση από το κινητό, χαμένο και αυτό ...
      Χαλαρό κους κους λοιπόν ... και όλα καλά. Να ξέρουμε τι να περιμένουμε.
    • Διαφήμιση
    • θα μπορούσαμε να μιλάμε για τα πολιτικά της χώρας ή για την παγκόσμια κλιματική αλλαγή, που χουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον...αλλά το πρώτο το απαγορεύουν οι κανονισμοί του φόρουμ,για το δεύτερο ψάχνουν αν μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος στον Άρη ή σε κάνα άλλο πλανήτη, γιατί σωτηρία δεν υπάρχει.. ;(

Σε άλλα θέματα γίνεται επιστημονική κουβέντα, δεν κατάλαβα... :huh:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H gto έγραψε:

Στο μεταξύ η stable έκδοση που έχουμε στα downloads που βασίζεται ; Στην Global stable ; Βλέπω ότι έχουμε 8.0.1.0 ενώ υπάρχει V8.0.3.0. Επίσης βλέπω αλλαγές σε miui.

MIUI 8.2 Global Stable ROM Now Rolling Out: Full Changelog, Downloads Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum

Κάποιος να με διαφωτίσει πλζ :)
      Στην αρχή του thread με τις stable διαβάζεις αυτό. Στο λέει καθαρά
      Η νέα παρακάτω λίστα είναι ROMs βασιμένες σε MIUI V8 Stable έκδοση των ROM με Source από Κίνα & Xiaomi.eu.
      Σταδιακά θα συμπληρωθούν όλες οι διαθέσιμες ROM.

Στα vip μέλη ήρθε η 8.2 φαντάζομαι ότι σε λίγο θα την πάρουν όλοι..

Η ερώτηση που έκανε ο άλλος φίλος είναι τι γίνεται με την 8.2. Αφού δεν την έχουμε βάλει πως να απαντήσουμε. Μερικές φορές θέλει και λίγο ψάξιμο απο την μεριά μας. Η καλή και σωστή απάντηση θέλει και σωστή ερώτηση. Επίσης πρέπει να ξέρεις ότι η εδώ κοινότητα έχει άρρηκτους δεσμούς με την eu κοινότητα. Η base rom και των δύο είναι η china εκτός και αν δείς xtvrbeta2 που είναι global base rom..

Επίσης θεωρώ ότι αυτό που λες είναι λίγο ισοπεδωτικό μπορεί πολλές φορές να μην είμαστε by the book αλλά επουδενί δεν ξεφεύγουμε. Επίσης σε μερικά πράγματα πιο ειδικά μπορείς να ρωτήσεις σε συγκεκριμένα νήματα όπως το νήμα με τις stable ή της dev της κάθε έκδοσης. Επίσης αν το πρόβλημα σου είναι σημαντικό κ αι δεν θες να χαθεί τότε ανοίγεις ένα καινούργιο νήμα. Πιστευω πως τουλάχιστόν εγώ αυτό θα έκανα. Αυτά

• Λογικό είναι ρε παιδιά.
      Όσο λιγότερο κόσμος έχει μια συσκευή, τόσο λιγότερος ασχολείται και μαζί της, τόσο δυσκολότερα θα πάρεις απάντηση.
      Στο RN3 ας πούμε παίρνεις απάντηση πριν ρωτήσεις...στο Mi4c ρωτάς και παίρνεις απάντηση του αγίου σούτσου...και άν...
      Έτσι είναι.
      Με συσκευές σαν το Mi5s (και άλλα Xiaomi δηλαδή) με το που γίνεται κάτοχος απευθείας καλείσαι να γίνεις και beta tester. Και να διαβάζεις καθημερινά για να ενημερώνεσαι...και να βοηθάς εφόσον μπορείς και τους υπόλοιπους.
      Εάν δεν αντέχεις το beta testing παίρνεις ένα iPhone και ξεμπερδεύεις! :thumbsup:

Όπως καταλαβαίνετε, στο iPhone ήθελα να καταλήξω...όλο τι υπόλοιπο πρόλογος ήταν... :mrgreen:
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • εγω εχθές που ήμουν στις κούνιες με τον μικρό καθόμουν και απαντούσα για το πως παίρνεις back up με το twrp πράγματα χιλιοειπωμένα παντού, γιατί κάποιος ρώτησε τι και πως ... Δλδ αυτό ήταν κουβεντούλα και χαβαλές ή έλλειψη διάθεσης για απαντήσεις ή να σιχτιρίσω που έχασα κάποιες στιγμές με το παιδί μου.... Επειδή γουστάρω το κάνω . Κ αν κάποιος δεν θέλει να απαντήσει επειδή γουστάρει ή δεν ξέρει το κάνει... Τεσπα ασ μην βγαίνουμε of topic άλλο με γκρίνιες και άλλα τεινά....
    • Διαφήμιση
    • Ο/H demakhs έγραψε:

θα μπορούσαμε να μιλάμε για τα πολιτικά της χώρας ή για την παγκόσμια κλιματική αλλαγή, που χουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον...αλλά το πρώτο το απαγορεύουν οι κανονισμοί του φόρουμ,για το δεύτερο ψάχνουν αν μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος στον Άρη ή σε κάνα άλλο πλανήτη, γιατί σωτηρία δεν υπάρχει.. ;(

Σε άλλα θέματα γίνεται επιστημονική κουβέντα, δεν κατάλαβα... :huh:

Θέλω να μου πεις την άποψή σου για το προγραμμα Apollo και την αθέατη πλευρά της σεληνης :p

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλημέρα σας,

Νέος στην κοινότητα, κάτοχος του 4/32 εδώ και 8 μέρες. Το παρήγγειλα πριν 35 μέρες και μετά από μεγάλη προσμονή, ήρθε χωρίς απρόοπτα (τελωνεία..). Θα ήθελα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου και τις σκέψεις μου για το κινητό.

Αρχικά, έκανα την διαδικασία να δω αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος, και είναι κλειδωμένος.

Στη συνέχεια έκανα αίτηση για να το ξεκλειδώσω, και μετά από 2 μέρες μου ήρθε η απάντηση.

Όμως δεν έχω προχωρήσει σε καμία άλλη ενέργεια, γιατί και δύσκολη μου φαίνεται η διαδικασία, αλλά και επειδή το κινητό δουλεύει πολύ καλά, για τα δικά μου δεδομένα. Με απενεργοποιημένα τα δεδομένα, μου κράτησε 2,5 μέρες με 4,5ώρες sot στην πρώτη φόρτιση (που περνούσα εφαρμογές), ενώ με δεδομένα ανοικτά αλλά και ενεργοποιημένο τον fp, κοντά στις δύο μέρες με λιγότερο sot, στις επόμενες δύο φορτίσεις. Επίσης να αναφέρω ότι φοράει την διάτρητη θήκη, που αναγνωρίζει touch.

Η συσκευή ήρθε με την MIUI GLOBAL 8.0 / Stable 8.0.3.0 (MAGMIDI). Πρέπει να είναι η official global, σωστά; Διαβάζω ότι βγήκε νέα global stable. Θέλω να σας ρωτήσω λοιπόν, αν μπορώ να την περάσω απλά (μέσω updater;), χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσω την συσκευή;

Επίσης ξέρουμε αν υποστηρίζει ελληνικά και το 3d touch;

Συγνώμη για τις απορίες και το μεγάλο κείμενο, ξέρω ότι πολλά έχουν ξαναειπωθεί, αλλά θέλω τις γνώμες σας... για την κινητάρα.

Ευχαριστώ πολύ!
    • Ο/H axar έγραψε:

MIUI GLOBAL 8.0 / Stable 8.0.3.0 (MAGMIDI). Πρέπει να είναι η official global, σωστά; Διαβάζω ότι βγήκε νέα global stable.
      Δείχνει να έχεις την global stable...
      Ελληνικά θα πάρει στο επόμενο update...
      Όσο για το 3d touch....αναμένουμε.. λογικά το υποστηρίζει.

• Ευχαριστώ πολύ!

Και μπορώ να περάσω το update χωρίς να κάνω κάποιο ξεκλείδωμα ή κάποια άλλη ενέργεια, σωστά; Ή για ασφάλεια πρέπει να γίνει η όλη διαδικασία των οδηγών (οπότε εκεί θα χρειαστώ την βοήθεια σας);

Ορίστε και το screen shot του κινητού μου, που αναφέρει την MIUI GLOBAL 8.0 / Stable 8.0.3.0 (MAGMIDI).
      Images
      • DSC_0864.JPG

434,5 kB, 1.487×3.010, viewed 107 times
    • Διαφήμιση
    • Θα κάνεις κανονικά το update χωρίς ξεκλειδωμα όταν έρθει...
      Αν θες βέβαια ξεκλειδώνεις bootloader ...