Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

• Mi-5S/Plus
    • @axar εγω αν ημουνα στην θέση σου θα έκανα μια προσπάθεια να ξεκλειδώσω όπως είσαι για να έχω τα χέρια μου ελεύθερα πιο μετα αν χρειαστώ κάτι.Μην χάσεις και την έγκριση αν και νομίζω κρατάει για τρεις μήνες δεν ξέρω... Χωρίς να πειράξεις την ρομ που λες ότι είσαι ικανοποιημένος. Και ξεκλείδωτος μπορείς να έχεις ota updates κανονικά αν δεν πειράξεις κάτι άλλο. Δεν επηρεάζει κάτι το ξεκλειδωμα. Απλά αν χρειαστεί σου λύνει τα χέρια. Αμα δεις ότι δεν ξεκλειδώνει με την global stable που είσαι τότε το ξανασκέφτεσαι και μας λες. Εδω θα είμαστε για βοήθεια ..
    • Καλημέρα σε όλους.

Εγώ πέρασα όπως ανέφερα χθες την 8.2 Stable xtrv. Τονίζω την πέρασα μετά από factory reset (από TWRP). Μου έβγαλε το κλασσικό fail to mount cust.img αλλά μπήκε μια χαρά.

Ασχολήθηκα με το εργαλείο εχθές το απόγευμα αλλά όχι αρκετά για να δοκιμάσω προβλήματα κλπ.

Στα βασικά που υποθέτω θα ρωτήσετε πρώτα:
      1. Νετάρισμα κλπ στην κάμερα δεν έχω αλλά δεν είχα και ποτέ (ευτυχώς) οπότε μάλλον αναμενόμενο αυτό. Μάλιστα το autofocus πετάει. Μεταφέρω μόνο την αίσθηση γιατί δεν μπορεί να μετρηθεί: Ίσως είναι πιο γρήγορο απ'όσο είχα συνηθίσει.
      2. Πανόραμα επίσης μια χαρά.
      3. Δεν παρατήρησα κανένα bug ή crash.
      4. Ίσως (επίσης μιλάω για αίσθηση) λειτουργεί καλύτερα και πιο άμεσα ο αισθητήρας για το δαχτυλικό αποτύπωμα.
      5. Από μπαταρία δεν μπορώ να ξέρω ακόμα. Θα επανέλθω.

Σε γενικές γραμμές αν και έρχομαι από την dev xtrv 7.2.16 η οποία με εξέπληξε ευχάριστα (άλλα την κράτησα ουσιαστικά μια μέρα λόγω της νέας stable) νομίζω πως κινείται στα ίδια επίπεδα smothness και εμπειρίας χρήσης. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Εγώ θα την πρότεινα για αυτούς που θέλουν stable και δεν παρασύρονται από τις σειρήνες του εβδομαδιαίου flash.
    • σειρηνακιδες όλοι.....τσ τσ τσ...εβδομαδιαίοι.....ευχαριστουμε @annonnaki για την ενημέρωση πιο μετά πες μας και για την μπαταρία τι σειρήνες πιάνει......

=============== Φεβ 21st 2017, 10:52am ===============
      Ο yeso μου απαντησε στειλτο πίσω μου λέει και όταν το λάβω full refund.. Το ετοιμάζω λοιπόν για πίσω. Θα μείνω με το hongmi για κάνα δίμηνο το βλέπω εγώ. Αλλά έτσι είναι αυτά τι να κάνουμε
    • Διαφήμιση
    • πω πω....πικραααααα...

συμπάσχω....

κουράγιο....

θα ναι δύσκολα....

θα μαστε εδω εμείς να σε στηρίζουμε στον καθημερινό σου αγώνα...

πω πω...ούτε στον χειρότερο....πιγκουίνο μου δεν το εύχομαι αυτό το κακό!
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H linuxilakis έγραψε:

Ο yeso μου απαντησε στειλτο πίσω μου λέει και όταν το λάβω full refund.. Το ετοιμάζω λοιπόν για πίσω. Θα μείνω με το hongmi για κάνα δίμηνο το βλέπω εγώ. Αλλά έτσι είναι αυτά τι να κάνουμε
      Επειδή έχασα επεισόδια...αυτό είναι για το θέμα με την εστίαση που κολλάει στην αρχή; ή λέω ότι νά' ναι;;;;
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • εσύ λες ότι να ναι για ότι να ναι....αυτό σε πείραξε? :lol: :lol: :lol:

• δεν πειράζει μήτσο να σαι καλά που συμπάσχεις αλλά να κοίτα θα είναι ευκαιρία, θα έχουν ανακοινωθεί και τα μι6 μήπως το χτυπήσω...τότε κατά το καλοκαίρι.που θα πάρv to refund.. Δεν ήθελα να το βγάλω προσ πώληση και να έχει έστω και το παραμικρό θέμα.. Δεν με ήθελε απο την αρχή μία με το mi5 που ενώ έλεγαν ότι το είχαν stock και εν τέλει δεν το είχαν... τώρα με αυτό... Που θα πάει όμως θα γυρίσει... Αρκετά με το off topic γιατί θα θυμώσουν κάποιοι ότι κάνουμε κουβεντούλα για άσχετα πράγματα

ναι @pavlidisc αυτό είναι το θέμα

και να σκεφτείς ότι ήρθε σφραγισμένο το εργαλείο ...

Σας βάζω και λίγο απο μπαταρία με την τελευταία dev για άπιστους και μη που λένε ότι δεν έχει καλή διαχείριση το τηλεφωνάκι...
      Images
      • Screenshot_2017-02-20-22-14-04-832_com.miui.securitycenter.png

167,07 kB, 1.080×1.920, viewed 86 times
      • Screenshot_2017-02-20-22-14-12-141_com.miui.securitycenter.png

110,76 kB, 1.080×1.920, viewed 91 times
      • Screenshot_2017-02-20-22-14-23-034_com.miui.securitycenter.png

72,36 kB, 1.080×1.920, viewed 86 times
      • Screenshot_2017-02-20-22-15-25-253_com.miui.securitycenter.png

62,44 kB, 1.080×1.920, viewed 86 times
    • Διαφήμιση
    • Μπράβο ξήγα ο yeso;
      Σου είπε έτσι απλά στείλτο πίσω; Χωρίς σάλιο; Χωρίς γκουχ μουχ;;;;;
      Και μόλις παραλάβει θα κάνει full refund?

ΩΡΕ μπράβο!!!!
    • ναι τσακ μπαμ ...του έχω στείλει βέβαια ίσα με 10 video.. Δεν ήθελα αντικατάσταση ούτε επισκευή. Το πρόβλημα του το ανακοίνωσα 4 μέρες μετά την αγορά αλλά ήταν κλειστός. θα περιμένω που θα περιμένω τουλάχιστον έτσι θα έχω επιλογές όταν θα έχω τα λεφτά. Λές ν τα ρίξω στο s7?
    • ρίξτα στο s7, να σε πατήσουμε κάτω και σένα, όπως έκανα και με τους υπόλοιπους samsoung-άκηδες!! :lol: :lol:

πέραν της πλάκας, είναι εξαιρετική συσκευή....μπορεί στο antutu να είναι 30-40 χιλιάδες κάτω, αλλά είναι συσκευάρα.

αν βρεις καλή ευκαιρία, σβουντούρα την!!

• περιμένω και πμ για όποιον θέλει χάρισμα την θήκη που πήρα μόλις πρόσφατα (έχω ανεβάσει φωτο πιο πίσω ) + ένα ανταπτοράκι usb c της xiaomi (έχω δύο) Θα ήθελα όμως να μην είναι κάποιος που έχει δυο τρεις θήκες και θέλει να μεγαλώσει την συλλογή του. Να είναι κάποιος που το πήρε τώρα και δεν έχει ή κάποιος που έχει παραγγείλει και θα περιμένει κάνα μήνα και είναι γυμνός.....

=============== Φεβ 21st 2017, 11:27am ===============
      Δεν την μπορώ την samsung παρόλα αυτά τις αναγνωρίζω ότι έβγαλε μια καταπληκτική συσκευή. Αλλά να...έχω το μικρόβιο της xiaomi μέσα μου.. και δεν λέει να φύγει. Άσε που μετά θα κάνω βόλτες εδω μέσα και θα σκάω απο την ζήλεια μου....βλέπε @pavlidisc xexexexe
    • Διαφήμιση
    • Ο/H linuxilakis έγραψε:

Δεν την μπορώ την samsung παρόλα αυτά τις αναγνωρίζω ότι έβγαλε μια καταπληκτική συσκευή. Αλλά να...έχω το μικρόβιο της xiaomi μέσα μου.. και δεν λέει να φύγει. Άσε που μετά θα κάνω βόλτες εδω μέσα και θα σκάω απο την ζήλεια μου....βλέπε @pavlidisc xexexexe
      Τα πέτυχες και τα δύο. :thumbsup:

Αλλά...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ.
      Καμία επιλογή δεν είναι λάθος. Όλα εξαρτώνται από το τί γε Γk@VΛWνei! :D