Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
@Vagelis Minas Καλημέρα Βαγγέλη, έχω και τα 2 mi5 3/32 και mi5s 4/32. Σαν φωτογραφίες μου αρέσουν καλύτερα του mi5s όσο αναφορά τους σωστούς φωτισμούς και καλύτερο συνολικό αποτέλεσμα. Το αρνητικό είναι αφενός στην λήψη βίντεο no 4axis και αφετέρου αν θες να ζουμάρεις στην φωτογραφία που έχεις βγάλει χάνει στην ευκρίνεια σε σχέση με την κάμερα του mi5. Εκεί παίζουν καθοριστικό ρόλο τα mega pixel mi5 16mp και το mi5s 12mp.
-
Ο/H GIANNIS VASILIADIS έγραψε:
@Vagelis Minas Καλημέρα Βαγγέλη, έχω και τα 2 mi5 3/32 και mi5s 4/32. Σαν φωτογραφίες μου αρέσουν καλύτερα του mi5s όσο αναφορά τους σωστούς φωτισμούς και καλύτερο συνολικό αποτέλεσμα. Το αρνητικό είναι αφενός στην λήψη βίντεο no 4axis και αφετέρου αν θες να ζουμάρεις στην φωτογραφία που έχεις βγάλει χάνει στην ευκρίνεια σε σχέση με την κάμερα του mi5. Εκεί παίζουν καθοριστικό ρόλο τα mega pixel mi5 16mp και το mi5s 12mp.
@GIANNIS VASILIADIS Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο συσκευές mi5 3gb/64gb και mi5s 3gb/32gb. Το mi5s το παίρνω 45 δολάρια παραπάνω και είμαι ήδη πάνω από τον προϋπολογισμό μου. Έχω ψάξει αρκετά και έχω δει και αρκετά βίντεο Review με διφορούμενες απόψεις, σε κάποια από αυτά φαίνεται το mi5s να υπερέχει λίγο, κυρίως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, σε άλλα πάλι, κυρίως εμπειρίες χρηστών εδώ μέσα που αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη βελτίωση στην κάμερα και έχω μπερδευτεί λίγο, σε θέμα εμφάνισης και ποιότητας κατασκευής με καλύπτουν και τα δύο, μόνο η κάμερα με ενδιαφέρει στην προκειμένη περίπτωση μιας και στα υπόλοιπα είμαι καλυμμένος..
Κάποια άλλη διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις δύο συσκευές, υπέρ ή κατά έχεις διαπιστώσει?
Ο/H demakhs έγραψε:
-
-
-
Ο/H dimdim έγραψε:
Καλησπέρα κι από μένα. Λίγο καθυστερημένα, ένα screenshot με 4G+ σε δίκτυο του εξωτερικού βέβαια. Δυστυχώς δεν μέτρησα ταχύτητες up/down
Τι theme είναι αυτό ?
Και βασικά γαμάτο έχεις αλλάξει και dpi
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
-
Ο/H dimdim έγραψε:
Εχω βάλει Nova Launcher που συμμαζεύει κάπως τα χύμα εικονίδια! Και έχει αρκετές ρυθμίσεις για πλέγμα, fonts κλπ.
Δεν σου τρώει μπαταρία ο launcher ο επιπλέον?
Sent from my PRO 5 using Tapatalk -
-
Κι εγώ δεν νομίζω ότι ο Nova έχει ιδιαίτερη επιβάρυνση στην κατανάλωση μπαταρίας. Μάλλον, στην περίπτωσή μου, το Bluetooth on και paired μόνιμα κάνει την ζημιά στην μπαταρία. (επειδή "γκρίνιζα" σε προηγούμενο post για την μπαταρία στην 8.2.2)
Εχω βάλει πλέον την XTRV Stable 8.2.3 και θα δούμε πως θα πάει από κατανάλωση. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0