Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Με adb δοκίμασες;
=============== Απρ 26th 2017, 5:09pm ===============
adb backup -all
adb backup -all -f C:\filenameichoose.ab
- -apk – Backs up your apps.
- -noapk – Does not backup apps.
- -shared – Backs up data on the SD card.
- -noshared – Does not backup data on the SD card.
- -apk – Backs up your apps.
-
Καλησπέρα
Σήμερα παρέλαβα το κινητάκι σε χρυσό χρώμα.
Με το που το άνοιξα το κινητό και συνδέθηκα σε wifi (hotspot μέσω PC) ενώ συνδέθηκε κανονικά στο δίκτυο για κάποιο λόγο δεν έμπαινε στο ίντερνετ. Λέω θα ναι θέμα της ψευτορομ που φορούσσε. Έτσι λοιπόν σε πρώτη φάση του πέρασα την global stable. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν είχε ελληνικά η ρομ ενώ σε άλλα μοντέλα που έχω πιάσει έχει κανονικότατα (Redmi Note 4, Redmi 4 Prime, Redmi Note 3 Pro). Το ξεπερνάμε αυτό... Ξανασυνδέομαι στο wifi και τίποτα..Το ίδιο πράγμα με πριν.. Πάω σε άλλο wifi Και συνδέεται κανονικά.. Ξέρετε τί μπορεί να φταίει??
Από τα λίγα που διάβασα στο νετ είναι ότι το android 6 έχει θεματάκια με το dns για αυτό και συμβαίνει αυτό..
Ελληνικά πάλι για ποιόν λόγο δεν έχει?!Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
δες εδώ για το internet, XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
Δε θα βάλεις την Ελληνική??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπερα σε ολους, αν βαλω την Ελληνικη ποια απο τις δυο προτεινετε: την [Stable-V8.2.4.0] ή την [developer 7.4.20]??
-
Ο/H demakhs έγραψε:
δες εδώ για το internet, XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
Δε θα βάλεις την Ελληνική??
Δε νομίζω να έχει να κάνει με APN γιατί ήτανε στο Wifi το κινητό.. Το ΑΡΝ αν δεν κάνω λάθος είναι για δεδομένα..
Το σκέφτομαι..Έχω βαρεθεί λίγο να παρακολουθώ συνέχεια πότε βγαίνει rom να την κατεβάζω κτλ....MIUI global και τα κάνει μόνο τουSent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
-
μια φορά θα το κάνεις...περνάς twrp, Ελληνική και το αφήνεις...αν θες να αναβαθμίσεις σε μισό χρόνο, 10 λεπτά θα κάνεις χωρίς να χάσεις τίποτα από ρυθμίσεις εφαρμογές κλπ.
εκτός των παραπάνω, μπορείς να κρατήσεις backup μέσα από το twrp κλπ κλπ
@chris miphone5s βάλε την developer, διάβασα για απίστευτα νούμερα αυτονομίας...εγώ την έβαλα πάνω από την προηγούμενη και δεν το διαπιστώνω κάτι τέτοιο, αλλά θα την σβουντουρίξω με καθαρή εγκατάσταση....η 7.4.6 που είχα ήταν πολύ δυνατή, οπότε είμαι σίγουρος πως και η 7.4.20 με καθαρή εγκατάσταση, θα είναι το ίδιο καλή.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
όσο περνάει ο καιρός, μαμάει και όλο κ πιο πολύ το εργαλείο....πολύ κλάμα σαμσουνάκηδες κ σια....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μαζέψου ρε...ξέφυγες... :-p
from my S7 edgeΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0