UI της Samsung λέει...............γελάνε ακόμα και οι πιγκουίνοι.
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
ρε φίλε κατάντια, να έχεις samsung s7 κ να σε.....λυπούνται!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ε ρε πστδες! Φαγωθήκατε να μου την σπάσετε....
Εσύ Γιώργη @geozn8 βλέπω έχεις και S7 ε; Οπότε ξέρεις από πρώτο χέρι για το πόσο σαβουριάρικο είναι το UI της SamsAng έναντι της MIUI...
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Η Sammy πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες χρόνια τώρα!
-
υπερχρεωμένα κιόλας!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Το βρήκα στο taobao στα 332.
-
-
Ένα σας λέω συγκρίνετε ένα κινητό των 150 ευρώ Xiaomi και ένα Sammy. Χαώδης διαφοράς. Τα Xiaomi στα mid-range όπου είναι η μεγαλύτερη αγορά δεν πιάνονται.
-
Ο/H gvoi έγραψε:
αποκλείεται να το αλλάξω το mi 5s στο εγγύς μέλλον...είμαι υπερευχαριστημένος!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Είναι τηλεφωνάρα ρε! Τί να αλλάξεις; Μόνο εάν έχεις μικρόβιο...αλλά εσύ είσαι σκουλικιασμένος, οπότε τα παράσιτα δεν σε πιάνουν.
Τον φακό του Mi6 εάν δεν τον δούμε στην πράξη...ας μήν τον ρίχνουμε κατηγορία. Εκτός του φακού (που ακόμα δεν έχω βρεί ποιόν ΑΚΡΙΒΩΣ φοράει), το Mi6 στην φωτογραφία έχει και άλλα καλούδια (π.χ 2x optical zoom. OIS...) οπότε, γενικά η κάμερά του αναμένεται να είναι καλύτερη.
Αλλά μέχρι να γίνει διαθέσιμο...έχει ακόμα...
Όσο για το UI της SamsAng...γούστα είναι αυτά, άλλους τους αρέσει, άλλους όχι. Εγώ είμαι ΥΠΕΡ-ευχαρηστημένος απο το edge ΣΕ ΟΛΑ, αλλά το UI ΔΕΝ...ΔΕΝ...ΔΕΝ...και πάλι ΔΕΝ...
Είμαι σε φάση που εάν βρώ κάνα Mi5s "Ελληνικό", μπορεί να το ανταλλάξω...θα δώ...είμαι σε συσκέψεις με τον εαυτό μου...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Επειδή ήμουν έτοιμος για το mi 6.. Όταν το είδα εκτός από τον 835 δεν έχει κάτι άλλο μια από τα ίδια... Η κάμερα επουδενι δεν είναι αναβάθμιση...Για μένα.. σύμφωνα με αυτά που έχω δει.. Θα το δούμε βέβαια και από τα παιδιά που θα το προτιμήσουν... Τον iphoneακια μην το πειραζετε έχει που έχει τον πόνο του με αυτά που του δείχνει δίπλα στο ακατανομαστο...ο manthosflv.. έχει και σας εδω.. Η μεγάλη απογοήτευση είναι ότι δεν θα βγάλει το plus... Πάντως Και εγώ που είμαι με το 3t πλέον απλά θα σας πως το mi5s είναι αρκετά καλύτερο στην κάμερα..
Sent from me with περιστέρι
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0