Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Τελικα tempered glass η ζελατινα και πια προτεινετε?Εχω παρει ηδη 2 tempered glass και δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος...
-
Ο/H Sokin_v έγραψε:
Τελικα tempered glass η ζελατινα
Αν ναι δοκιμασε αυτά με το πλαίσιο... ποιότητα αρκετά χειρότερη μεν αλλά τουλάχιστον πιάνουν όλη την οθόνη.. -
πάρε ιδέες απο εδώ. Mi5s - Screen Protectors και Θήκες
.. απο άλλα παιδιά που έχουν δοκιμάσει αρκετά... Για εμένα το καλύτερο ήταν η ζελατίνα της nillkin... -
Ο/H Sokin_v έγραψε:
Τελικα tempered glass η ζελατινα και πια προτεινετε?Εχω παρει ηδη 2 tempered glass και δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος...
Ζελατίνα.-
Sent from my MI5s -
Καλησπερα οταν μου ερχετε μηνημα οτι καποιος με πηρε δεν μου βγαζει οτι ειναι γνωστος δηλαδη οτι τον εχω στις επαφες δεν εχω καταλαβει αν πρεπει να σβησουμε απο ολες τις επαφες το +30 η να το προσθεσουμε τη γινετε βρε παιδια
παλια με την κοσμοτε δεν ειχα προβλημα τωρα με vodafone μου το κανει -
Κάνε δοκιμές αν και νομίζω ότι πρέπει να έχουν το +30 μπροστά
-
Ναι θα πρεπει να το προσθεσεις σε ολες τις επαφες.
Κατεβασε την εφαρμογη number fixer η αν έχεις Ελληνική ρομ ψαξε στις εφαρμογές σου. -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
πάρε ιδέες απο εδώ. Mi5s - Screen Protectors και Θήκες
.. απο άλλα παιδιά που έχουν δοκιμάσει αρκετά... Για εμένα το καλύτερο ήταν η ζελατίνα της nillkin...
Σε αυτο κετεληξα και εγω (σε άλλο κινητο παντως)
Το H+Pro της nillkin ειναι απλα η καλυτερη λυση για 2.5d οθονες.
Τα full screen glasses με τα μαυρα γυρω γυρω ειναι απλά τρισάθλια. -
Για μένα το tempered της nillkin και μικρό είναι και έχει το hello effect...η ζελατίνα της δεν το εκανε
-
Καλημερα σε ολους. Εδω και 2 μερες φοραω την ελληνικη xtrv stable 8.2.4.0 και εχω να πω τα καλυτερα!! Πρωτη φορτιση με μεση χρηση μου εβγαλα 5.5 sot οθονης..!!Πολυ καλα θα ελεγα μπραβο!!Οσο για την οθομη και εγω screnprotector φοραω και οχι tempered και ειμαι ευχαριστημενος !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Παιδες καλησπερα! Τον Φεβρουαριο λογω ψευτικης ρομ εγινε ξεκλειδωμα bootloader στο mi5s μου και περαστηκε η official global stable (8.0.3.0), τωρα με ενημερωση ειμαι στην 8.2.1.0
ΕΡΩΤΗΣΗ: μπορω να περασω την Ελληνικη xtrv stable 8.2.4.0 ??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0