Κανεις έλεγχο bootloader και αν ειναι ξεκλείδωτος τότε μπορείς..Ο/H chris miphone5s έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ: μπορω να περασω την Ελληνικη xtrv stable 8.2.4.0 ??
Αν όχι --ξεκλειδώνεις..
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚανεις έλεγχο bootloader και αν ειναι ξεκλείδωτος τότε μπορείς..Ο/H chris miphone5s έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ: μπορω να περασω την Ελληνικη xtrv stable 8.2.4.0 ??
Αν καταφέρεις φίλε μου να ξεκλειδώσεις με την stable (global?) Πες μας να το ξέρουμε ότι ξεκλειδώνει... Οκ;Ο/H anast έγραψε:
Καλημέρα, θέλω μια βοήθεια, φέρανε σε φίλο το mi5s από κίνα και έχει την
miui 8.2 stable 8.2.4.0(MAGCNDL), ποιά βήματα πρέπει ν ακολουθήσω
για να βάλω την ελληνική ΡΟΜ ή έστω να έχει ελληνικό πληκτρολόγιο;
Ευχαριστώ.
Την αγγλοκινέζικη έχει, δεν το έχω προσπαθήσει ακόμη λόγω χρόνου, θα ενημερώσω.Ο/H Thanos Kinigos έγραψε:
Αν καταφέρεις φίλε μου να ξεκλειδώσεις με την stable (global?) Πες μας να το ξέρουμε ότι ξεκλειδώνει... Οκ;Ο/H anast έγραψε:
Καλημέρα, θέλω μια βοήθεια, φέρανε σε φίλο το mi5s από κίνα και έχει την
miui 8.2 stable 8.2.4.0(MAGCNDL), ποιά βήματα πρέπει ν ακολουθήσω
για να βάλω την ελληνική ΡΟΜ ή έστω να έχει ελληνικό πληκτρολόγιο;
Ευχαριστώ.
Ο/H geozn8 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους τους φίλους..!! Θα ήθελα να μου πεις κάποιος που το ξέρει και το έχει ψάξει στο mi5s που είναι μεταλλικό ποιο είναι το μέσο όρο θερμοκρασίας μπαταρίας και cpu..?? Γιατί εμένα τουλάχιστον τώρα που γράφω από το κινητό με 4g και μπαταρία αλλά και cpu μου δείχνει 39° με 42 ° πολύ δεν είναι..??![]()
Καλημέρα, έχω βάλει και εγώ ειδοποίηση όταν περνάει τους 40 °. Κάθε φορά που είμαι στο αυτοκίνητο μέρα και έχει ζέστη πάντα τους πιάνει.Ο/H geozn8 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους τους φίλους..!! Θα ήθελα να μου πεις κάποιος που το ξέρει και το έχει ψάξει στο mi5s που είναι μεταλλικό ποιο είναι το μέσο όρο θερμοκρασίας μπαταρίας και cpu..?? Γιατί εμένα τουλάχιστον τώρα που γράφω από το κινητό με 4g και μπαταρία αλλά και cpu μου δείχνει 39° με 42 ° πολύ δεν είναι..??![]()
Ρε παιδιά μην ξεχνάτε πως κουβαλά τον δεύτερο πιο ισχυρό επεξεργαστή ώς τώρα και εννοείται πως θα ζεσταίνει λίγο παραπάνω...Ο/H GIANNIS VASILIADIS έγραψε:
*Στο χέρι το νιώθεις ζεστό ; Ναι, αρκετά μάλιστα.