Ακριβώς...
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Σίγουρα ήταν κλειδωμένος τότε ο bootloader; Ρε συ δεν τον ξαναελέγχεις και ανέβασε μας εικόνα να δούμε τι σου λέει.
-
Ανέβασε σε παρακαλω 2 φωτό αν μπορείς.
Μια από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο και μια από τις Ρυθμίσεις => Πρόσθετες ρυθμίσεις => Επιλ. για προγραμματιστές. -
Αυτό...
=============== Ιουν 21st 2017, 2:42pm ===============
και αυτό... -
Δοκίμασε να ξεκλειδώσεις με παλιότερη έκδοση του Mi Flash Unlock. Tην 1.x.x, π.χ.
MiFlashUnlock_1.1.1111.1_en.zip - Google Drive -
Καλησπερα μοα απαντησαν στο en.miui.com οτι : Tap on the reapply option to resubmit your application. αρα πρεπει να ξανα κανω εκ νεου αιτηση για αδεια...να παρει..
Το θεμα ειναι μπαινω στην σελιδα του unlock εκει στην φορμα που ζηταει αρθμο κινητου κλπ αλλα οταν παω να πατησω το τελικο οκ μου βγαζειο το μηνυμα :
Please input correct name ...Δηλαδη τι ονομα και κοθυραφεξαλα δεν βαζω σωστο βαζω και το ονομα μου στα αγγλικα και το ονομα το foruma αλλα τιποτα..
Ελεος γιατι δεν προχωραει τι πρεπει να βαλω ??? Σκωληξ ..??? χαχχαΗ ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Τι όνομα και επώνυμο έχεις δηλώσει στο account σου βρε;
-
Βάλε ένα nickname χωρίς κενά και όλα πεζά.
-
Βαλε gatopigko θα το δεχτεί!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μήτσο.............προβλέπω σύγκρουση!
-
Έβαλα τελικά το ονοματεπώνυμο μου με μικρά αγγλικά χωρίς κενό και το δέχτηκε..Μου ήρθε μήνυμα με το νούμερο το έγραψα στην σελίδα και οκ..
Περιμενω τώρα πιστευω σε κανα 1-2 μέρες το μήνυμα στο κινητό που να λέει το οκ για να προχωρήσω !! Ελπίζω να έρθει γρήγορα !!
Γιατι ομως γινεται αυτο, λογο αν καποιος δεν ειναι και πολυ ενεργο μελος στο φορουμ τους..??Εγώ ψηφίζω Ελληνικά !!!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
σε λίγες ώρες..........εννοείς........με το express τα στέλνουν τα sms πλέον!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0