Με το συμπάθειο κιόλας αλλά το βάζεις καλά το δάχτυλο όπως πρέπει;
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Πιο απαλά δεν θα μπορούσα να το βάλω. Επίσης πρόβλημα και με την κάμερα έχω άρα θα πάω για αλλαγή ρομ. κάθε πρόταση δεκτή.
-
Εγώ έχω τώρα την 8.5.2.0 xtrv stable η οποία αν και σταθερή με καλή μπαταρία κλπ έχει μέτριο fingerprint.. Ψήνομαι και για αλλαγή σε xtrv dev 7.5.25 την τελευταία 6.0 γιατί όταν είχα το mi5s αρχικά πριν βάλω xtrv είχε την 7.5.25 global beta και ξεκλείδωνε σφαίρα.. Για 7.0 δεν το βλέπω ακόμη.. Λετε η αντίστοιχη ελληνική dev xtrv aroma 7.5.25 θα ξεκλειδωνει ποιο καλα απο την stable η οχι?? Οι τελευταιες nougat 7.6.8 αλλα και 7.6.15 ειναι καλες και σταθερες οπως οι 6.0, εχουν βελτιωθει κατα πολυ σε σταθεροτητα αλλα και στη αμεσότητα του ξεκλειδώματος ωστε να αξιζει να αλλάξουμε απο stable?? Ας ακούσουμε και άλλες γνώμες..!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
Ας μας που και άλλοι που έχουν δοκιμάσει ποια ρομ είναι η καλύτερη για το κινητό μας αυτήν την περίοδο με καλή κάμερα και αυτονομία και γρήγορο fingerprint? Αξίζει να μεταβουμε από 6.0 έχει ακόμη παιδικές ασθένειες η nougat η όχι ακόμη??
Απαντήστε ρε παιδιά μην ντρέπεστε..!!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
-
Η αληθεια ειναι οτι ηθελα μια ανανεωση βαρεθηκα την stable τοσο καιρο..Εχω κατεβασει και την 7.5.25 η οποια οταν την ειχα σε global dev για λιγο φυσαγε
και θα ξεκινησω απο εκει λεω και μετα θα δοκιμασω την 7.0.. Οι ποιο πολλοι παιδια τι εχουμε εδω μεσα στο capricorn σε 6.0 η σε 7.0 ???Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
Εγω είμαι με 7.6.15. φαίνεται να δουλεύει σωστά μιας και δεν έχω γνώμη από άλλες ρομ. Πιστεύω η επόμενη να είναι καλύτερη. Επόμενη από την 7.6.22 εννοώ
=============== Ιουν 25th 2017, 9:42pm ===============
Να ρωτήσω κάτι που με τρώει; Η οθόνη του μου φαίνεται κάπως θολή. Βλέποντας full hd βίντεο στο youtube σε σχέση με το mi4c που έχει η γυναίκα η διαφορά είναι αισθητά πιο καθαρή σε λεπτομέρειες στο mi4c. Παίζει να είναι θέμα ρομ? Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν την έχω βρει στο κινητό; Η έπεσα σε ελλατωματικο? -
-
Καλησπερα.Προσπαθω εδω και ωρα να περασω με το Miflash σε ξεκλειδωμενο bootloader την V8 2.1.0 global fastboot Rom χωρις επιτυχια.Ενω δειχνει οτι φλασαρει δεν ολοκληρωνει ποτε.Τι να φταιει;Πως αλλιως να την περασω;
-
Με ποιά έκδοση του MiFlash προσπάθησες;
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Με ποιά έκδοση του MiFlash προσπάθησες;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0