Κλείνεις wifi και έχεις ανοιχτό πάροχο και DATA;Ο/H annonnaki έγραψε:
Το μόνο που με χαλάει είναι το 10% drain το βράδυ που μάλιστα κλείνω και wifi.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚλείνεις wifi και έχεις ανοιχτό πάροχο και DATA;Ο/H annonnaki έγραψε:
Το μόνο που με χαλάει είναι το 10% drain το βράδυ που μάλιστα κλείνω και wifi.
Καλημέρα και εμένα με την epic rom αλλά και την dev official το ίδιο drain έχω 5% μέσα από τις 4 τη νύχτα μέχρι στις 8 το πρωί με όλα κλειστά εννοείται εκτός σήμαΟ/H Antretng έγραψε:
Γενικά στην αναμονή έχει αρκετό drain. Εκεί που με άλλες συσκευές έχω κάπου 1% drain το βραδυ, στο mi5s έχω κάπου 5%.
Αυτό το drain προφανώς γίνεται και κατα την διάρκεια της ημέρας.
Για αυτό έγραψα ότι εγώ προσωπικά αποκλείεται να δω 5 ώρες sot σε 2 μέρες. Σε μια ίσως...
Επίσης βλέπω ότι κανένας δεν αναφέρει το χρόνο ομιλίας, κάμερα και gps. Αυτά τα 3 μην τα υποτιμάτε. Ρουφάνε αρκετή μπαταρία.
Και όμως δεν του το βρίσκω με τίποτα χθες τελείωσα το στήσιμο το κινητόυ και σήμερα μάλλον πάλι θα το ξανά στήσω όπως βλέπω! Και από ότι νομίζω δεν λειτουργεί σωστά δεν ξέρω αν στις ρυθμίσεις εκεί που είναι η λειτουργία με το ένα χέρι όταν σου δείχνει το βίντεο πάει τρελά γρήγοραΟ/H Antretng έγραψε:
Ο/H tarnanas έγραψε:
Σε μόλις 4 ώρες; Εσύ έχεις πολύ μεγάλο drain.
Ναι αλλά σου λέω ένα παράδειγμα ότι δεν μου λειτουργεί σωστά γενικά εκτός αν είναι έτσι και σε σας που δεν νομίζω. Δες το βίντεοΟ/H Antretng έγραψε:
Ποια λειτουργία με το ένα χέρι; Για τη μπαταρία δεν μιλάγαμε;
Ο/H tarnanas έγραψε:
Ναι αλλά σου λέω ένα παράδειγμα ότι δεν μου λειτουργεί σωστά γενικά εκτός αν είναι έτσι και σε σας που δεν νομίζω. Δες το βίντεο
drive.google.com/file/d/1cz7cF…qc0-ydJ/view?usp=drivesdk
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι αλλά αυτό μου το έκανε και με την official stable και dev αλλά τώρα και με την epic!Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H tarnanas έγραψε:
Ναι αλλά σου λέω ένα παράδειγμα ότι δεν μου λειτουργεί σωστά γενικά εκτός αν είναι έτσι και σε σας που δεν νομίζω. Δες το βίντεο
drive.google.com/file/d/1cz7cF…qc0-ydJ/view?usp=drivesdk
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα δεν φοράμε ίδια rom. Εσύ έχεις την epic.
Η ελληνική xtrv τώρα που το δοκίμασα ήταν οκ.