Εκτός αυτού, ακόμα και οι δημοσιεύσεις που "υπήρχαν" παλιότερα και έχουν αναφερθεί και εδώ, από τις οποίες κατέβασα κιόλας, είναι πλέον κρυμμένες. χμμμ
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ύποπτο...
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν ξέρω αν το λες για πλάκα, αλλά εγώ το βρίσκω όντως περίεργο. Υποτίθεται ότι το βρίσκεις "εύκολα" και η rom είναι πραγματικά εξαφανισμένη. Και τα links στο forum βγάζουν πλέον σε "δεν έχετε τα κατάλληλα permissions".Ο/H demakhs έγραψε:
Ύποπτο...
Εκτός αν εγώ κάνω κάτι λάθος -
...συνδέσου...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αντί να πετάς άσκοπα υπονοούμενα, καλύτερα βάλε φώτο με αυτό που πας να κατεβάσεις φώτο και το λάθος που σου βγάζει να το εξετάσουμε εάν είναι πρόβλημα ή όχι...
-
Δεν είχε συνδεθεί απλά στον λογαριασμό του, για αυτό δε μπορούσε να κατεβάσει!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Nα πας. Σε μένα είναι μια χαρά.
-
Καλημέρα παιδιά τελικά μια χαρά και η 12.7
-
Δεν ισχύει αυτό. Η δημοσίευση δεν υπάρχει πλέον. Ήμουν logged in.Ο/H demakhs έγραψε:
Δεν είχε συνδεθεί απλά στον λογαριασμό του, για αυτό δε μπορούσε να κατεβάσει!!
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Ειμαι στο τσακ να βαλω και εγω την developer αλλα κατι με σταματαει και θα παω στην stable.
-
Όντως global stable 9 rom δεν υπάρχει στο en.miui. Ο σύνδεσμος που οδηγούσε στο θέμα της, δεν λειτουργεί γιατί έχουν διαγράψει όλο το νήμα. Όπως απαντάν, η ρομ κατέβηκε λόγω διαφόρων προβλημάτων που αναφέρθηκαν από χρήστες και ετοιμάζονται για τη νέα διορθωμένη διανομή. Χωρίς ωστόσο να δίνουν χρονοδιάγραμμα...Ο/H gto έγραψε:
Δεν ισχύει αυτό. Η δημοσίευση δεν υπάρχει πλέον. Ήμουν logged in.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0