Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Εγω θα χω ελαττωματική μπαταρία, δεν εξηγείται αλλιώς...
Αλλαγμένη οθόνη δεν έχεις;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
ΝαισκεΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Θα μας τρελάνετε. Εγώ έβαλα την stable εχθές με καθαρή εγκατάσταση (δεν έκανα κανένα restore οποιουδήποτε είδους).
Προφανώς δεν την έχω αρκετό διάστημα για να εξαχθούν συμπεράσματα αλλά το πρωί με κανά μισάωρο (και πολύ λέω) σερφάρισμα, email κλπ πήγα αμέσως στο 85%.
Μάλλον και εγώ έχω προβληματική μπαταρία @demakhs. Ας δω 4 ώρες και ένα λεπτό sot και θα πανηγυρίσω με βεγγαλικά. -
-
Ο/H tsine έγραψε:
Δε παιδιά το θέμα είναι πολύπλευρο... Πόσες εφαρμογές κάνουν autostart... Τι εφαρμογές έχει ο καθένας... Πολλά παίζουν ρόλο
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Τελικα είναι bug η αναβάθμιση η να την κανουμε
-
Ο/H pasific έγραψε:
Τελικα είναι bug η αναβάθμιση η να την κανουμε
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Αυτά για 55 εφαρμογές μην το ξαναδώ. Πάνω από 100 θα έχουμε μην μας περνάνε κ για τπτ τριτοδευτερους.
Αυτό το 7:30 σοτ δεν υπάρχει, δεν μπορώ να πετύχω ούτε 5.
Και εγώ το ελαττωματικό έχω σαν τον αρχηγό.
Πέρασε βέβαια αισίως ένας χρόνος από την στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου!
Sent from my Mi5s -
Δεν έχει πέσει η μπαταρία στον χρόνο, δεν παίζει αυτό, όσο κ να την έχεις κακονεταχειριστεί.
Νομιζω η miui9 την ψιλογονατιζει.
Σε μετάβαση από μια έκδοση σε άλλη, ακόμα κ το θηρίο kenzo , από 6-7 ωρες sot, έπεφτε σε 4-5.
Πότε είχε πάνω από 4-5 ώρες sot το capricorn υπό κανονικές (αντίξοες) συνθήκες λειτουργίας?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πότε νομίζω ότι μέχρι εκεί φτάνει σε μέσο όρο χρήσης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0