Εδώ τα πρόβατα έχουν την έννοια των άσχετων που δεν ξέρουν πού πάνε. Το νόημα της προτασης είναι στη δεύτερη που λέει και για αυτό αλλάξατε από China σε global. ,Και εντελώς φιλικά και το ξέρετε...η υποτίμηση έρχεται όταν Δεν.... έρχεται η απάντηση.. Και επειδή και εγώ το έχω απορία και το λέω σαν πρόταση ....όπως είχε γίνει ένα νήμα με τις διάφορες eu και xtrv να γίνει κάτι αντίστοιχο και εδώ να γνωρίζουμε τι αλλαγές έχουν γίνει. Αυτό διευκολύνει κάποιον που ψάχνεται ώστε να δει τι τελικά τον βολεύει -αρεσει
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
υποτίμηση έρχεται όταν Δεν.... έρχεται η απάντηση..
Και δεν νομίζω ότι χρειάζεται "δικηγόρο" να μας εξηγήσει τι ήθελε να πει...αν όντως ήθελε να πει αυτό που ανέφερες, ούτε "προστασία", μια χαρά τα καταφέρνει και μόνος του -
Εντάξει Νας δεν είναι θέμα δικηγόρου. Αν το αντιστρέψω εσύ απάντησες αντί του miuiart. ? Δεν νομίζω. Απλά ήθελες να πεις κάτι όπως και εγώ αφού όλοι διαβάζουμε κρίνουμε και γράφουμε.. Και από όσο καταλαβαίνω χωρίς πρόθεση να δημιουργήσεις κ εσύ εντυπώσεις. Έτσι κ εγώ. Και όπως είδες το πήγα παρακάτω . Και προτείνω να το πάμε παρακάτω και να δούμε την ουσία. Ότι δλδ και νομίζω υπάρχουν πολλοί θα ήθελαν να μάθουν την απάντηση, όπως ξαναλέω είχε γίνει και παλιότερα.
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
όπως είχε γίνει ένα νήμα με τις διάφορες eu και xtrv να γίνει κάτι αντίστοιχο και εδώ να γνωρίζουμε τι αλλαγές έχουν γίνει. Αυτό διευκολύνει κάποιον που ψάχνεται ώστε να δει τι τελικά τον βολεύει -αρεσει
-
Έκανα like
-
Όλα θα γίνουν... και πίνακες με τις διαφορές... όταν ολοκληρωθεί η μετάβαση στις Global και τελειώσουμε με τις παρεμβάσεις σε επίπεδο κώδικα (Mods - Tweaks κτλ).
Η αλλαγή Source από CN/xiaomi.eu σε Global έγινε γιατί πλέον στο xiaomi.eu έχουν στην κυριολεξία καταστρέψει τις ROM με τις πολλές παρεμβάσεις που έχουν κάνει στον πηγαίο κώδικα και τις περισσότερες φορές χωρίς προφανή λόγο, με αποτέλεσμα τις αστάθειες και πολλά errors που οδηγούν σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και σε υπερβολικό Power Consumption (Μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας).
Είναι προτιμότερο λοιπόν να έχουμε τον πηγαίο κώδικα (Global ROΜ) αυτούσιο από την πηγή, ώστε να κάνουμε εμείς τις παρεμβάσεις που πρέπει, και με τον τρόπο που πρέπει στήνοντας τις ROM από την αρχή.
Ο λόγος που δεν προτιμήσαμε τις CN είναι λόγο των μεταφράσεων, που ήδη έχουν φτάσει σε επίπεδο 98% σε ότι αφορά την Ελληνική γλώσσα, και έχουν ταυτόχρονα και όλες τις υπόλοιπες γλώσσες για πολλές χώρες ενσωματωμένες.
Έτσι δεν θα επιβαρυνόμαστε με επιπλέον φόρτο εργασίας για τις μεταφράσεις, αλλά ταυτόχρονα εξυπηρετούμε και Fans από άλλες χώρες που κάνουν χρήση της δικής μας ROM.
Όσο για την καθυστέρηση στην απάντηση, είναι θέμα προτεραιοτήτων αφού από το πρωί σε ένα PC είμαστε για να κάνουμε διορθώσεις σε ROM που έχουν πρόβλημα και την διανομή νέων Stable ROM.
Όσο για τον σκοπό που γίνεται το ερώτημα από τον @pavlidisc , νομίζω πως ο ίδιος μπορεί να το εξηγήσει καλύτερα...
=> WormHole
No Comment,,,, -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Όλα θα γίνουν... και πίνακες με τις διαφορές... όταν ολοκληρωθεί η μετάβαση στις Global και τελειώσουμε με τις παρεμβάσεις σε επίπεδο κώδικα (Mods - Tweaks κτλ).
Η αλλαγή Source από CN/xiaomi.eu σε Global έγινε γιατί πλέον στο xiaomi.eu έχουν στην κυριολεξία καταστρέψει τις ROM με τις πολλές παρεμβάσεις που έχουν κάνει στον πηγαίο κώδικα και τις περισσότερες φορές χωρίς προφανή λόγο, με αποτέλεσμα τις αστάθειες και πολλά errors που οδηγούν σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και σε υπερβολικό Power Consumption (Μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας).
Είναι προτιμότερο λοιπόν να έχουμε τον πηγαίο κώδικα (Global ROΜ) αυτούσιο από την πηγή, ώστε να κάνουμε εμείς τις παρεμβάσεις που πρέπει, και με τον τρόπο που πρέπει στήνοντας τις ROM από την αρχή.
Ο λόγος που δεν προτιμήσαμε τις CN είναι λόγο των μεταφράσεων, που ήδη έχουν φτάσει σε επίπεδο 98% σε ότι αφορά την Ελληνική γλώσσα, και έχουν ταυτόχρονα και όλες τις υπόλοιπες γλώσσες για πολλές χώρες ενσωματωμένες.
Έτσι δεν θα επιβαρυνόμαστε με επιπλέον φόρτο εργασίας για τις μεταφράσεις, αλλά ταυτόχρονα εξυπηρετούμε και Fans από άλλες χώρες που κάνουν χρήση της δικής μας ROM.
Όσο για την καθυστέρηση στην απάντηση, είναι θέμα προτεραιοτήτων αφού από το πρωί σε ένα PC είμαστε για να κάνουμε διορθώσεις σε ROM που έχουν πρόβλημα και την διανομή νέων Stable ROM.
Όσο για τον σκοπό που γίνεται το ερώτημα από τον @pavlidisc , νομίζω πως ο ίδιος μπορεί να το εξηγήσει καλύτερα...
=> WormHole
No Comment,,,,
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό με emotions δεν το βρίσκω ποτέ
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μας βγήκαν τα μάτια ρε παιδιά με της παραθέσεις
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Επίσης (κουράστηκα και εγώ να το ρωτάω) : Γιατί να βάλω custom Global (που την έχει βάλει κάποιος χέρι...και δεν θέλουμε χέρι...γιατί από τον eu φεύγουμε γιατί δεν μας αρέσει το πολύ χέρι) και να μην βάλω επίσημη Global που είναι παρθένα; Αφού την custom με China source την επιλέγαμε μέχρι τώρα (η συντριπτική πλειοψηφία) για να είμαστε πιο μπροστά σε αναβαθμίσεις.
Υ.Γ Απλή ερώτηση είναι χωρίς να κρύβει μέσα της αναθεωρήσεις συντάγματος, αλλαγές συνόρων κλπ φαντασιόπληκτα σενάρια.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Γιατί να βάλω custom Global (που την έχει βάλει κάποιος χέρι...και δεν θέλουμε χέρι...γιατί από τον eu φεύγουμε γιατί δεν μας αρέσει το πολύ χέρι) και να μην βάλω επίσημη Global που είναι παρθένα; Αφού την custom με China source την επιλέγαμε μέχρι τώρα (η συντριπτική πλειοψηφία) για να είμαστε πιο μπροστά σε αναβαθμίσεις.
Γιατί προτιμήθηκε η global έναντι των cn και eu έχει ήδη απαντηθεί.
Ο λόγος κάποιος να προτιμήσει xtrv έναντι global (που έχουν/ θα έχουν την ίδια βάση) είναι γιατί υπάρχουν παρεμβάσεις και στο σύνολο και ειδικά για κάποιες συσκευές, που βελτιώνουν την εμπειρία.
Αυτά τα χαρακτηριστικά (πχ. port global rom σε συσκευές που είχαν μόνο cn rom, ενεργοποίηση του api 2 σε συσκευές που δεν το είχαν κλπ.) ίσως για κάποιον να είναι σημαντικά και αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να θέλει να προτιμήσει την xtrv. -
Mi5s Official Global Stable προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων.
Και ΝΑΙ! Δουλεύει η 3.2 maxparam...το είχα ένα άγχος...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ντάξει! Με official global stable ένα 3ωρακι SOT και πολύ μας είναι!
Από official 8.5.4 που χτύπαγα 5,5ωρα... με 9.5.2 πέσαμε στα μισά.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0