Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Οι διευθύνσεις των Partitions της lineage os είναι διαφορετικές από τις miui ROMs. Θα πρέπει λοιπόν πρώτα να φλασάρεις μια επίσημη miui να στρώσουν τα Partitions και μετά την ελληνική.
-
Συγγνωμη ρε Γιώργο για την...αδαή ερώτηση.
Το format data, δεν τα ..."σιδερώνει" όλα?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το format data διαμορφώνει το partition data μόνο και όχι το system κλπ. ούτε αλλάζει το μέγεθος ή το path.
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ξέρω είναι σκληρό για σένα, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν κάνει
Φαντάσου το κινητό μια ντουλάπα που μέσα έχει συρτάρια. Συρτάρι data, συρτάρι system κλπ.
Όταν κάνεις format data αδειάζει το συρτάρι data από τα πάντα εκεί μέσα και τυχόν κουτάκια που έχεις και οτιδήποτε και μπαίνουν τα νέα όμορφα και νοικοκυρεμένα.
Το συρτάρι system είναι άλλο όμως και δεν την "ακούει"
Άσε που μέσα σε αυτό υπάρχουν και άλλα κουτάκια, πχ με κάλτσες κλπ.
Η miui, το κουτάκι κάλτσες το λέει kaltseskaro και μπορεί νάναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο της custom rom, η custom rom το ίδιο συρτάρι το λέει kaltsesathlitikes.
Αν αυτό δε φτιαχτεί θα ψάχνει η miui το kaltseskaro και δε θα το βρίσκει κι ας υπάρχουν όλες οι κάλτσες, αλλά μέσα στο συρτάρι kaltsesathlitikes.
Xοντροκομμένο παράδειγμα αλλά κάπως έτσι είναι. -
Γειά σου ρε Ειρήνη με τις ή παρομοιώσεις σου!
-
Καλτσες καρω βρήκε, τι άλλο να βαζε!!
Εγώ εξακολουθώ πάντως να πιστεύω ότι θα χωρούσαν κ οι κάλτσες καρω στο συρτάρι των αθλητικών...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0