Στο βήμα που πρέπει να επιλέξω scatter loading file, δεν υπάρχει κανένα αρχείο .txt μέσα στον φάκελο που έκανα extract τη rom να επιλέξω. Κατέβασα τη rom από το link που παραθέτετε σε αυτό το άρθρο και συγκεκριμένα την "Redmi Note 4G Latest Global Stable Version Fastboot File Download". Επίσης, δεν υπήρχε στον φάκελο images αρχείο με όνομα cust.img να αντικαταστήσω και απλά έκανα copy εκεί αυτό που κατέβασα από εδώ. Τι να κάνω?
Καρφιτσωμένο Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
- Οδηγός
- Flash Tool
- RedMi Note 4
- MIUI V8
-
-
Φίλε FeVerSeCtioN με ποιόν τρόπο πέρασες την 8.1.2.0 ? Έχω και εγώ το redmi note 4 πειραγμένη Rom 8.0.5.0 και έχει μισοελληνικά.
-
Ο/H leonidasts έγραψε:
Φίλε FeVerSeCtioN με ποιόν τρόπο πέρασες την 8.1.2.0 ? Έχω και εγώ το redmi note 4 πειραγμένη Rom 8.0.5.0 και έχει μισοελληνικά.
-
Ο/H FeVerSeCtioN έγραψε:
Ο/H leonidasts έγραψε:
-
Ο/H tzoukritzou έγραψε:
Ο/H FeVerSeCtioN έγραψε:
Ο/H leonidasts έγραψε:
Έχεις σίγουρα το Redmi Note 4, codename: Nikel ? Διότι εγώ από το προφίλ (αλλά και τα λεγόμενά σου) βλέπω ότι διαθέτεις το Redmi Note 4G, codename: Dior. Αν είναι όντως έτσι, πρόκειται για άλλη συσκευή και ο οδηγός αυτός δεν είναι κατάλληλος για τη συσκευή σου. Δώσε και μια εικόνα από το about phone σου να βεβαιωθούμε. -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Έχεις σίγουρα το Redmi Note 4, codename: Nikel ? Διότι εγώ από το προφίλ (αλλά και τα λεγόμενά σου) βλέπω ότι διαθέτεις το Redmi Note 4G, codename: Dior. Αν είναι όντως έτσι, πρόκειται για άλλη συσκευή και ο οδηγός αυτός δεν είναι κατάλληλος για τη συσκευή σου. Δώσε και μια εικόνα από το about phone σου να βεβαιωθούμε.
Ναι μάλλον το Dior έχω αν και δεν ξερω που αναγράφει το codename. Ανέβασα την εικόνα + Build number: MRA58K που δεν φαινεται στο screenshot. Εν πάσει περιπτώσει τα θέματα που είχα δεν είχαν σχέση με το κινητό αλλά για να λές ότι δεν κάνει σε πιστεύω :D. Έχεις κάποιον άλλον οδηγό να μου προτείνεις για να περάσω την official rom από την unofficial που έχει μέσα από όταν το αγόρασα? Πήγα να κάνω και αυτόν αλλα το MI pc suite δεν μου το αναγνώριζε με τίποτα..
Edit: Εχω την έκδοση Gucci, το redmi note 4 4g/lte dual sim -
Ο/H tzoukritzou έγραψε:
Ναι μάλλον το Dior έχω αν και δεν ξερω που αναγράφει το codename. Ανέβασα την εικόνα + Build number: MRA58K που δεν φαινεται στο screenshot. Εν πάσει περιπτώσει τα θέματα που είχα δεν είχαν σχέση με το κινητό αλλά για να λές ότι δεν κάνει σε πιστεύω :D. Έχεις κάποιον άλλον οδηγό να μου προτείνεις για να περάσω την official rom από την unofficial που έχει μέσα από όταν το αγόρασα? Πήγα να κάνω και αυτόν αλλα το MI pc suite δεν μου το αναγνώριζε με τίποτα..
Edit: Εχω την έκδοση Gucci, το redmi note 4 4g/lte dual sim
Εμένα το about phone σου μου δείχνει ότι έχεις πράγματι το Redmi Note 4, με unofficial ROM. Θεωρώ δύσκολο να έχεις το Gucci με αυτή τη ROM. Για να μην κάνουμε όμως καμιά πατάτα και τρέχουμε, μπορείς να κατεβάσεις και να τρέξεις το CPU-Z και να βάλεις εδώ φωτογραφίες από τα tab Soc, Device, System, Battery. Το πρόγραμμα αυτό σκανάρει το υλικό της συσκευής και θα μας πει στα σίγουρα τι έχεις (και τι δεν έχεις :p). -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Εμένα το about phone σου μου δείχνει ότι έχεις πράγματι το Redmi Note 4, με unofficial ROM. Θεωρώ δύσκολο να έχεις το Gucci με αυτή τη ROM. Για να μην κάνουμε όμως καμιά πατάτα και τρέχουμε, μπορείς να κατεβάσεις και να τρέξεις το CPU-Z και να βάλεις εδώ φωτογραφίες από τα tab Soc, Device, System, Battery. Το πρόγραμμα αυτό σκανάρει το υλικό της συσκευής και θα μας πει στα σίγουρα τι έχεις (και τι δεν έχεις :p).
Απο την καρτελα system, λειπει ο gpu vendor που ειναι ARM και ο gpu renderer: mali-t880. Θεωρησα πως εχω το gucci γιατι απο πισω γραφει 4g/lte και ειναι dual sim
-
-
Ο/H tzoukritzou έγραψε:
Απο την καρτελα system, λειπει ο gpu vendor που ειναι ARM και ο gpu renderer: mali-t880. Θεωρησα πως εχω το gucci γιατι απο πισω γραφει 4g/lte και ειναι dual sim
Ok, μια χαρά Nikel έχεις. Θα πας εδώ και θα κατεβάσεις το αρχείο από το link : Redmi Note 4 MTK Latest Global Stable Version Fastboot File Download. Προσοχή να λέει 4 και όχι 4G. Θα πρέπει να κατεβαίνει το αρχείο με αυτό το όνομα: nikel_global_images_V8.1.2.0.MBFMIDI_20161118.0000.00_6.0_global_29673a36a6.tgz. Σε αυτό το image θα βρεις και scatter file και απ' όλα και θα μπορείς να συνεχίσεις με τον οδηγό. -
Το laptop μου κάνει πλάκα δεν τρέχει τον driverinstaller. Μάλλον λόγο 32bit. θα ψάξω για 64bit και θα σας πω αποτελέσματα. Υπάρχει τρόπος για τα 32bit?
-
Ο/H leonidasts έγραψε:
Το laptop μου κάνει πλάκα δεν τρέχει τον driverinstaller. Μάλλον λόγο 32bit. θα ψάξω για 64bit και θα σας πω αποτελέσματα. Υπάρχει τρόπος για τα 32bit?
υπάρχει τρόπος και με x32 αλλά καλύτερα μην μπλέξεις με αναζήτηση σβήσιμο και πέρασμα άλλων drivers κτλ για μένα. ποιο εύκολο θεωρώ να δανειστείς για 5 λεπτά το laptop από ένα φίλο.. το ίδιο θέμα είχα και εγώ.. αν και τα παιδιά σίγουρα στο forum θα ξέρουν κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο να σε κατευθύνουν και να σου δώσουν τα drivers αν έχεις μόνο τον 32αρι
Να σημειώσω ότι και η Global Stable που έχω μέχρι σήμερα είναι πολύ κομπλέ χωρίς να χρειαστεί να περάσω την ελληνική από πάνω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα