Όλα αυτά με πατημένο το volume down ?Ο/H ronin13 έγραψε:
Μα δεν κιτρινιζει καθολου. Γεμιζει αμεσως με κοκκινο και βγαζει το σφαλμα που εδειξα παραπανω.
Καρφιτσωμένο Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
- Οδηγός
- Flash Tool
- RedMi Note 4
- MIUI V8
-
-
Ναι. Δεν προλαβαινω να το αφησω.Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Ο/H ronin13 έγραψε:
Ναι. Δεν προλαβαινω να το αφησω.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H ronin13 έγραψε:
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H ronin13 έγραψε:
ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ....Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
Ο/H ronin13 έγραψε:
Εκανα τη διαδικασια χωρις να παταω τιποτα και δουλεψε κανονκα....ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ....
Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, είναι σημαντική η πληροφορία αν δούλεψε το τηλέφωνο με φλασάρισμα της stable αντί της 7.1.12 chinese dev. Μπορεί να έχει θέμα η εν λόγω ROM με το spflash (είδα και κάποιους άλλους στο επίσημο forum με το ίδιο error). -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H ronin13 έγραψε:
Εκανα τη διαδικασια χωρις να παταω τιποτα και δουλεψε κανονκα....ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ....
Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, είναι σημαντική η πληροφορία αν δούλεψε το τηλέφωνο με φλασάρισμα της stable αντί της 7.1.12 chinese dev. Μπορεί να έχει θέμα η εν λόγω ROM με το spflash (είδα και κάποιους άλλους στο επίσημο forum με το ίδιο error).
Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
-
Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H ronin13 έγραψε:
Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, είναι σημαντική η πληροφορία αν δούλεψε το τηλέφωνο με φλασάρισμα της stable αντί της 7.1.12 chinese dev. Μπορεί να έχει θέμα η εν λόγω ROM με το spflash (είδα και κάποιους άλλους στο επίσημο forum με το ίδιο error).
Δεν νομίζω να είναι η 8.1.4.0 ROM. δεν εξηγείται βάση της Official ROM να μην διαβάζετε το Download Mode του κινητου με το "-"..
@ronin13 δοκίμασε να βάλεις την Global για εμένα. μετά από 1 μήνα με αυτή είμαι ακόμα υπερευχαριστιμενος..
και by the way για ένα παλιό θέμα που είχε αναφαιρθεί στις προηγούμενες σελίδες, από 8.1.2.0 πήγε κανονικά χωρίς προβλήματα μέσω OTA στην 8.1.4.0
(custom rom - >flashed 8.1.2.0 με cust.img - > reinstall 8.1.2.0 μέσω updater - > OTA 8.1.4.0) -
-
Σκοπος ειναι να βαλω την ελληνικη stable, γιατι θα καταληξει στα χερια φιλου που δεν ασχολειται καθολου. Ειμαι σε φαση αναμονης για αδεια ξεκλειδωματος. Εσεις το βλεπετε καλο το αποτελεσμα, ετσι δεν ειναι;Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Ο/H ronin13 έγραψε:
Σκοπος ειναι να βαλω την ελληνικη stable, γιατι θα καταληξει στα χερια φιλου που δεν ασχολειται καθολου. Ειμαι σε φαση αναμονης για αδεια ξεκλειδωματος. Εσεις το βλεπετε καλο το αποτελεσμα, ετσι δεν ειναι;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα