ξέρετε που μπορούμε να βρούμε τα ζιπ 8.1.6.0 η το σημερινό 8.1.7.0??
Καρφιτσωμένο Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
- Οδηγός
- Flash Tool
- RedMi Note 4
- MIUI V8
-
-
Στη αρχή όταν πάτησα το volume down για να ξεκινήσει η διαδικασία του flash εμφανίστηκε το παρακάτω μήνυμα .
Ξέρουμε τι μπορεί να είναι?
Τελικά δε χρειάζεται το volume down.
Συνεχίζω και ο ΘΕΟΣ βοηθός!!
=============== Μαρ 19th 2017, 9:53am ===============
Τελικά μου brickare το κινητό. Καμιά βοήθεια ρε παιδιά?? -
Δοκίμασε με την Global 8.0.4 ή κάποια developer.
-
Έβαλα την official έκδοση developer!Είχα την official εκδοση 8.04 stable. Μια χαρά την πέρασα με την αναβάθμιση από τις "3 τελίτσες".
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πραγματικά τον xiaomi-miui.gr/community/index…/22042-George-Kaggelaris/ για όλα!!! Εξαιρετικό forum!!
Επίσης κάποια στιγμή θα ήθελα να περάσω την 8.1.4 την ελληνική....! -
ακολούθησα τον οδηγό και τελικά όλα πήγαν καλά.
Εξαιρετική δουλειά.
Συγχαρητήρια και ευχαριστώ πολύ
Καλή δύναμη -
Παιδιά έχω στα χέρια μου ένα καινούργιο Redmi note 4 (MTK). Μόλις την άνοιξα έκανε εγκατάσταση την 8.0.4 αλλά από εκεί και πέρα δεν βρίσκει άλλο update αλλά από ότι διάβασα είναι λογικό γιατί έχει αποσυρθεί επίσημα η 8.0.16. Επειδή ο ιδιοκτήτης του κινητού δεν είναι και πολύ σχετικός και θέλει οπωσδήποτε και ελληνικά θέλω να περάσω εγώ χειροκίνητα κάποια official stable με ελληνικά. Από ότι είδα η περίπτωσή μου είναι ο οδηγός αυτός "Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)" ο οποίος με οδηγεί στο en.miui.com cστην έκδοση 8.1.6.0
nikel_global_images_V8.1.6.0.MBFMIDI_20170224.0000.00_6.0_global_62dd0b9c3b.tgz
Αυτήν θα πρέπει να χρησιμοποιήσω ή την 8.1.4.0 που αναφέρεται σε κάποιο άλλο θέμα του forum ("ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ XIAOMI REDMI NOTE 4 [SOLVED]" post 7);
Ευχαριστώ.
=============== Μαρ 26th 2017, 9:30am ===============
Επανέρχομαι γιατί κατα την εγκατάσταση των Drivers μόλις φτάνει στην εγκατάσταση του MTP driver μου λέει πως πρεπει να εγκατστήσω τον MediaPlayer 11 ή νεότερο αλλά εγώ έχω ήδη τον 12. Από ότι φαίνεται οι υπόλοιποι driver έχουν εγκατασταθεί και από την σειρα που τους βγάζει στην αρχή είναι ο τελευταίος. Επίσης αν συνδέσω το κινητό σαν MTP το αναγνωρίζει κανονικά σαν Redmi Note 4 και επίσης έχω πρόσβαση στην εσωτερική μνήμη από τον Windows Explorer. Έχει συναντήσει κανένας άλλος το πρόβλημα αυτό; -
Ο/H sakasa έγραψε:
Αυτήν θα πρέπει να χρησιμοποιήσω ή την 8.1.4.0 που αναφέρεται σε κάποιο άλλο θέμα του forum ("ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ XIAOMI REDMI NOTE 4 [SOLVED]" post 7);
Ο/H sakasa έγραψε:
Επανέρχομαι γιατί κατα την εγκατάσταση των Drivers μόλις φτάνει στην εγκατάσταση του MTP driver μου λέει πως πρεπει να εγκατστήσω τον MediaPlayer 11 ή νεότερο αλλά εγώ έχω ήδη τον 12. Από ότι φαίνεται οι υπόλοιποι driver έχουν εγκατασταθεί και από την σειρα που τους βγάζει στην αρχή είναι ο τελευταίος.
-
Λοιπον όλα καλά. Αν και στην αρχή για κάποιο λόγο τα πράγματα μπερδεύτηκαν και πατώντας το volume - όταν συνέδεσα το κινητό μπήκε σε fastboot (λαγουδάκι στην οθονη) και άρχισε να ψάχνει για drivers στο Windows Update. Τελικά απέτυχε και μου έβγαλε στο device manager θαυμαστικό στη συσκευή. Έπελεξα update driver και από τους ήδη εγκατεστημένους driver στον υπολογιστή και συγκεκριμένα ένα από αυτούς χωρίς ψηφιακή υπογραφή. Μου ζήτησε επανεκκίνηση και αμέσως μετα έκανα την διαδικασία με το SP Flash tool. Μόλις συνέδεσα το κινητό στη USB με το volume - πατημένο άρχισε πάλι να ψάχνει drivers στο Windows Update αλλά βρήκε γρήγορα και συνδέθηκε το κινητό εμφανίστηκε το chip info, και η κίτρινη μπάρα. Άφησα το volume - και η διαδικασία ολοκληρώθηκε απροβλημάτιστα σε 4 λεπτά περίπου. Η επαννεκίνση έκανε όλο και όλο 4 λεπτάκια και πλέον το κινητό έχει Ελληνικά και την 8.1.4.
Οπότε τελος καλό όλα καλά.
Ευχαριστώ @George Kaggelaris για την ανταπόκριση και βεβεαίως τον @lallasgr για τον οδηγό.
Συγχαρητήρια σε όλο το Forum. Υπάρχει πλέον τόση πληροφορία εδώ και μάλιστα τόσο καλά δομημένη αλλα και άτομα να βοηθήσουν άμεσα που νομίζω ότι κανένας ιδιοκτήτης xiaomi δεν θα μείνει ξεκρέμαστος. -
Εχει κανεις το Zip με τους Drivers και το SP Flash Tool να τα ανεβασει καπου? Δεν εχει Mirrors το Androidhost.
-
Δες το πρώτο Link της υπογραφής μου για τα προγράμματα οδήγησης και το τρίτο για το Spflash Tool και το cust.img.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δες το πρώτο Link της υπογραφής μου για τα προγράμματα οδήγησης και το τρίτο για το Spflash Tool και το cust.img.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είσαι σίγουρος ότι δεν τους πέρασε; Δεν αναγνωρίζεται το κινητό σωστά;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα