Καλησπέρα σας. Έχω αγοράσει το κινητό απ τον Ιανουάριο , έχω προσπαθήσει να κάνω αυτά που γράφετε στους οδηγούς και δεν τα έχω καταφέρει. Αντιμετωπίζω και ορισμένα προβλήματα (κρασαρει μερικές φορές, ιοί, υπερθέρμανση) και δεν μπορώ να αναβαθμίζω το λογισμικό.. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί είμαι στα όρια να πάρω καινούριο..
Καλησπέρα σας. Έχω αγοράσει το κινητό απ τον Ιανουάριο , έχω προσπαθήσει να κάνω αυτά που γράφετε στους οδηγούς και δεν τα έχω καταφέρει. Αντιμετωπίζω και ορισμένα προβλήματα (κρασαρει μερικές φορές, ιοί, υπερθέρμανση) και δεν μπορώ να αναβαθμίζω το λογισμικό.. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί είμαι στα όρια να πάρω καινούριο..
Έχεις unofficial ROM, κοινώς ROM μαϊμού που προφανώς ήρθε εγκατεστημένη με τη συσκευή από τον vendor. Με τέτοια ROM, μόνο προβλήματα θα έχεις και αναβάθμιση λογισμικού δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ. Έχεις 2 επιλογές, είτε να περάσεις μια επίσημη fastboot ROM, μέσω αυτού του οδηγού, είτε να προσπαθήσεις να ξεκλειδώσεις bootloader σε αυτή τη ROM που είσαι τώρα (αν είσαι τυχερός) και μετά να φλασάρεις TWRP και μέσω αυτού την τελευταία XTRV από εδώ.
Ναι το έχω καταλάβει ότι πρέπει να ακολουθήσω τον οδηγο.. Προσπάθησα στο παρελθόν αλλά δεν τα κατάφερα απ τα αρχικά βήματα.. Ειμαι ψιλοάσχετος με αυτά.. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει, επι προσωπικού ή καποιο κατάστημα που μπορω να αφήσω το κινητό;;
η 2η εναλλακτική που σου γραψε ο @BanditGR έχει τα παρακάτω βήματα : Ερώτηση για ρομ με τη διευκρίνηση ότι στο βήμα 3. κ στο βήμα 6. του οδηγού, επιλέγεις τον αντίστοιχο οδηγό για τη συσκευή σου!!!!
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Προσπαθησα να κανω αιτημα για ξεκλειδωμα της συσκευης, μου εστειλαν κωδικό, δεν επιβεβαιωθηε ποτε οτι το αιτημα εχει σταλει, και τωρα δεν προχωραει η διαδικασία και μου βγαζει κατι στα κινεζικα... Εντάξει απαράδεκτα πράγματα.. ουτε προγραμματιστής είμαι, ουτε ειδικός κινητών... Σας ευχαριστω για τη βοηθεια
=============== Αυγ 8th 2017, 10:54pm ===============
Oύτε αίτημα για unlock δεν μπορώ να ολοκληρώσω, βγάζει κατι στα Κινεζικά...