Σωστά. Βάλε απευθείας την Global με SP-Flash tool.
Καρφιτσωμένο Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
- Οδηγός
- Flash Tool
- RedMi Note 4
- MIUI V8
-
-
-
Δεν έχει να κάνει με τη sim το invalid IMEI. Μήπως έχασες IMEI ή modem;Αν ναι θα πρέπει να κάνεις flash πάλι με την επιλογή Firmware upgrade.
-
-
-
Ευχαριστώ για τις οδηγίες. Όμως έχω ένα πρόβλημα. Το MTK_Driver_Installer_.1352 ext είναι για 64 bit και ο υπολογιστής μου είναι 32 bit. Έψαξα να βρω για 32 αλλά δεν τα κατάφερα.
-
-
Επιτέλους ο bootloader είναι unlocked! Το τηλέφωνο σε κάθε επανεκκίνηση κολλάει στο ΜΙ και δεν ανοίγει αν δεν το συνδέσω στο λάπτοπ κι αυτό μετά από πολύ ώρα. Λογικά θα είναι bricked. Το άλλο πρόβλημά μου είναι ποια ρομ πρέπει να κατεβάσω. Έχει δυο για redmi note 4, τις κατέβασα και τις δυο όμως δεν βρήκα πουθενά το skatter. Ποια από τις δυο πρέπει να χρησιμοποιήσω;
@George Kaggelaris φίλε μου Γιώργο δεν ξέρω τι έχω πάθει, δυσκολεύομαι στο φόρουμ και δεν ξέρω πως να στείλω προσωπικό μήνυμα. Ίσως φταίει η κούραση, δουλεύω μέχρι αργά. Έχει κάποια σημασία που βρίσκομαι; -
-
Κατέβασα και την νίκελ και μια άλλη (όχι Χ). Την ξανακατεβάζω μήπως δεν κατέβηκε καλά και θα χρησιμοποιήσω το MI flash αντί για το SP flash. Με ανησυχεί γιατί είδα αρκετούς να έχουν προβλήματα μετά το φλασάρισμα, όπως το ΙΜΕΙ (κατέβασα ένα εργαλείο για καλό και για κακό) και κάτι άλλα (δεν άναβε καθόλου κλπ). Στην αναζήτηση βρήκα και μερικές custom roms και φάνηκαν ενδιαφέρουσες (σελίδα needarom). Να περάσω μια από αυτές;
Edit: Ώρα 4πμ ... μόλις τα κατάφερα επιτέλους. Το κινητό έχει MIUI Global 9.6 Stable 9.6.1.0 (η παλιά ήταν μια beta). Δεν ξέρω, αν πρέπει να σταματήσω τις ενημερώσεις, γιατί μετά από ενημέρωση του λειτουργικού έπαθε το πρόβλημα να κολλάει στο ΜΙ και να μην ανάβει. Τα αρχεία που είχα κάνει backup στο ΜΙ account εξαφανίστηκαν (με υποχρέωσαν ... ). Αν δεν είχα επιλέξει flash all αλλά να κρατήσει τα αρχεία μου, δεν θα πέρναγε καλά η ρομ; -
Νεφέλη, καλημέρα. Κανονικά έπρεπε, εφόσον πήρες Backup να έχουν διατηρηθεί τα αρχεία στο Mi Cloud. Μπήκες στο i.mi.com και διαπίστωσες ότι δεν υπάρχουν; Επίσης μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε αν τελικά έχεις mido ή nikel; Αν δυσκολεύεσαι δώσε μας απλά τον κωδικό που αναγράφει στο πίσω μέρος της συσκευασίας (π.χ. 2016050, 2016101, 2016102).
-
Εάν δεν υπάρχει αυτοκόλλητο και το πλήθος των πυρήνων που θα βρεις στις ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο , CPU γράφει 8πύρηνο ή 10πύρηνο; μας κάνει...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα