Εμεινα ευχαριστημένος από την παραγγελία μου έχω το κινητό 2μερες με την τελευταία dev όλα μία χαρά κανένα πρόβλημα έως τώρα για προταση συσκευής πιστεύω να την έχει κάποιος τιμία τιμή
Καλησπέρα παιδιά, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, για να βάλω σε Note 4 με unofficial ROM την global Stable χρειάζεται να κάνω αίτηση στην xiaomi για ξεκλείδωμα του bootloader ή αυτό χρειάζεται να γίνει μόνο όταν θέλουμε να βάλουμε την ελληνική ROM? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα παιδιά, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, για να βάλω σε Note 4 με unofficial ROM την global Stable χρειάζεται να κάνω αίτηση στην xiaomi για ξεκλείδωμα του bootloader ή αυτό χρειάζεται να γίνει μόνο όταν θέλουμε να βάλουμε την ελληνική ROM? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Για global βλέπεις τον οδηγό του lallasgr με SP Flash Tools. Aν θέλεις να περάσεις την ελληνική ρομ θα πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader
Στη δική μου περίπτωση ενα redmi note 4 nikel το ξεκλείδωσα κανονικά πήγα να εγκαταστήσω την Ελληνική GTV και στο TWRP με το που ξεκινάει να κάνει την εγκατάσταση σβήνει και ανοίγει στο logo Mi. Δεν είχε ξανακλειδώσει δοκίμασα διάφορες ρομ παλαιότερες νεότερες stable developer δοκίμασα άλλο twrp αλλά πάλι στο ίδιο κατέληγα. Δοκίμασε να κάνω Flash με Sideload έβγαλε failed 0%. Δοκίμασα να περάσω το zip στο τηλέφωνο και εγκατάσταση απο εκεί πάλι τα ίδια. Τελικά κατάληξα στο sp flash tool ακολούθησα κατα γράμμα τον οδηγό και πέτυχε. ο bootloader δεν είχε κλειδώσει και έβαλα twrp και εγκατέστησα xtrv beta κανονικά. Τέλος καλό ολα καλά ευχαριστώ @MIUI_ART & @NasDriver για την υποστήριξη
ακολουθησα ολεσ τισ παραπανω οδηγιες και εγκατεστησα μια χαρα και χωρις σφαλματα την MIUI global/ stable 8.0.4.0 (MBFMIDG). Ολα μια χαρα μεχρι τωρα εκτος του οτι δεν υπαρχουν οι επαφες απο την sim card. τηλεφωνο και 4G ολα λειτουργικα. Απλα μου εχουν χαθει ολες οι επαφες μου ενω οταν βαζω την καρτα σε αλλο τηλεφωνο ειναι μια χαρα.
Παρακαλω οποιος ειχε το ιδιο προβλημα ας βοηθησει...
Ευχαριστω.....
καλημερα στο βημα που κατεβαζουμε την κινεζικη ρομ χρειαζεται να κανουμε το βημα 1 που λεει στο κινεζικο φορουμ
να κατεβασουμε to flash tools σε κλειδωμενη συσκευη?η κατεβαζουμε κατευθειαν την ρομ του μοντελου μας?
εχω το redmi note 4 kai κολλουσα στο παραθυρο με το κινητο κ δεν ετρεχε ουτε κιτρινη ουτε κοκκινη γραμμη..τελικα ηθελε vcom drivers ο υπολογιστης για να αναγνωρισει την συσκευη!κ ολα τα βηματα εγιναν οπωσ τα λενε τα παιδια!συγχαρητηρια!!!!!!!!!!
μαγκες παλευω ολη μερα σημερα και δε βγαζω ακρη.εχω win7 ultimate 32bit....το driver installer δε μου δουλευει.βγαζει σφαλμα οτι δεν ειναι συμβατο με τα windows. παλευω να βαλω χειροκινητα,παλι δεν αναγνωριζει τη συσκευη...μπορει κανεις να βοηθησει...με κανα teamviwer ισως? ευχαριστω