@makis1024 Βοήθησε το παλικάρι Μάκη μέσω TeamViewer, θα το έκανα εγώ αλλά το πρόγραμμα λέει θάλασσα σήμερα.
Καρφιτσωμένο Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
- Οδηγός
- Flash Tool
- RedMi Note 4
- MIUI V8
-
-
Μετα απο το "χέρι" που του βάλε το παλικάρι και ενοσω ο Μάκης προσπαθεί τόση ώρα να τον βοηθήσει??
Εγώ θα δυσκολευόμουνα παρά πολύ να πατήσω το κουμπί του TeamViewer!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα τρελάρες...εσύ @demakhs ακόμα φοβάσαι να πατήσεις το κουμπί του flash
, ξεχνάτε τα δικά μας τα καλά όταν ξεκινήσαμε για πρώτη φορά, όλοι την ίδια τρομάρα είχαμε μην κάνουμε κακό στην συσκευή μας, μαζί κι εγώ...αν δεν ήταν τότε ο @dnomikos ακόμα με μούφα ρομ θα το είχα το Redmi note 2
@Panoskouvan ,λογικό το άγχος σου, πάμε μαζί παρεούλα να το φτιάξουμε
Βασικό σε ότι κάνουμε είναι να έχουμε βάλει drivers ώστε να υπάρχει σωστή επικοινωνία υπολογιστή-κινητού.
Από αυτόν τον οδηγό, έχεις κάνει τις επιλογές 1 & 4 ? ---> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 -
nas ναι, με μία σημαντική όμως λέξη διαφορά...άντε δύο....ΕΥΓΕΝΕΙΑ & ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ΕΥΓΕΝΕΙΑ & ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ!!!
...viral θα είχα γίνει εάν με έγραφες σε βίντεο
Βγαίνουμε OFF TOPIC όμως -
Ωραια θα προσπαθήσω να κατεβάσω τους drivers.. τα επόμενα βήματα ποια είναι;; Μπορεί κάποιος να μου τα γράψει σε ένα μήνυμα γιατί με τους οδηγούς δν μπορεσα να βγάλω άκρη, επειδή έχουν εξαιρέσεις..
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Θα πάμε μαζί, με οδηγίες + βοήθεια από τους οδηγούς για να βλέπεις πχ τα βήματα από τις εικόνες ή να κατεβάζεις τα αρχεία που χρειάζονται
Από τον οδηγό που ήμαστε, στο πρώτο ποστ θα κατεβάσεις:
1. το SP Flash Tool
2. Fastboot rom, καλό είναι να κατεβάσεις και τις δύο να υπάρχουν Stable & developer και ανάλογα ποια θέλεις να περάσεις. Είναι αυτές που λένε
★ Redmi Note 4 MTK Latest Global Developer Version Fastboot File Download
★ Redmi Note 4 MTK Latest Global Stable Version Fastboot File Download
3. Το τροποποιημένο cust.img
Φτιάξε ένα φάκελο στην επιφάνεια εργασία Redmi Note 4 MTK πχ και μάζεψέ τα όλα εκεί να τα βρίσκουμε όλα εύκολα -
Δεν εβάλα χερι σε κανεναν, απλως ειπα οτι ειμαι ασχετος απο υπολογιστες και ενω εχετε την προθεση να με βοηθεσετε, νομιζετε οτι ειναι απλά τα βηματα για τον καθένα.. Και ορισμένοι με μπερδεψατε χειρότερα.. Δυστυχώς δεν ειναι τόσο απλες οι οδηγίες για καποιον που δεν ξέρει.. Πείτε με μπετόβλακα ή στοκο, όντως ειμαι σε οτι αφορα υπολογιστες κτλ.. Ξερω τα απολύτως απαραίτητα.. και δυστυχως την πάτησα που αγορασα κινητο μέσω skroutz και μου πουλησαν κινητο με unofficial ROM.. 1) Μπορώ να κινηθω ενάντια στο e shop με κάποιον τρόπο;;και 2) αν μπορει και εχει χρόνο κάποιος αν δεν τα καταφερω ουτε σήμερα, μπορω να περάσω απ το σπιτι του να το φτιαξουμε μαζι.. Πατήσια μένω αλλα μπορω να ερθω οπουδήποτε μετά το μεσημέρι
=============== Αυγ 12th 2017, 5:12pm ===============
αυτη τη στιγμη ειμαι σε pc με windows xp, το ενα μου λαπτοπ ειναι macbook αρα δεν γίνεται και το αλλο με windows απεκτησε προβλημα με τη μητρικη επειτα απο πτωση που είχε.. αρα δεν μπορω να χρησιμοποιησω τον αυτοματοποιημενο οδηγο για τους drivers.. Υπάρχει αλλος οδηγος για drivers?? -
Όσο και να προσπαθήσεις σε Windows xp θα έχεις θέματα. Πρέπει να βρεθεί υπολογιστής που να διαθέτει τουλάχιστον Windows Vista.
-
Δεν τον πάει τον φίλο με την καμία!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έχεις υπολογιστή με windows 7 ή νεότερη έκδοση και να είναι Χ64 ?
Τίποτα δεν είσαι από αυτά που αναφέρεις... μονάχα άτυχος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα