Δουλεψε... Πραγματικά αν μου έλεγε κανένας ότι θα γινόταν με ένα κομμένο καλώδιο δεν θα το πίστευα..Εδώ δεν γινόταν όντας καλά το κινητό έγινε ετσι..Ε ρε τι τραβηξαμε!!!Κάμερα κομπλε σιμ αναγνωρισμένη!!!Σας ευχαριστώ αδέρφια της xiaomi!!!!
Αδυναμια σύνδεσης με την Κάμερα του xiaomi redmi note 3 pro
-
-
Κωστα σου εχω στείλει μυνημα.Απαντησε μου αν μπορεις
-
Μπράβο σου
Αφού πέρασες και αυτόν τον σκόπελο μην φοβάσαι τίποτα πια...τα ΧΙΑΟΜΙ είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν -
ποιος καταλαβαινει τι θέλει να πει με το παρακατω μηνυμα η banggood? τι απάντηση να τους δώσω?
Thanks for your letter.
I got it and I just check your phone is sold out.
Sorry that,maybe refund is a good choice.
Do you agree it?
And tracking number:RE540276245GB.
It is not updating now.
May I ask you for checking your package?
If your phone is reached there,please let me know.
We will arrange to do the next step to you.
Waiting for you. -
χθες οταν brickare το κινητο μου τους εστειλα οτι θελω να τους το στειλω πισω-ευτυχως καταφερα να το κανω οπως βλεπεται πιο πανω και μου εστειλαν το ιδιο.Απο οτι καταλαβα δεν εχουν προβλημα να τους το στειλουμε αλλα δεν εχουν αλλο στοκ να σου στειλουν το ιδιο..Η ξεπουλησαν η συμαζευτηκαν απο τα παραπονα..Τωρα που το βλεπω το κινητο με ηρεμο ματι παντως ειναι πιο ομορφο απο το απλο το xiaomi note 3 pro με καλυτερα υλικα στο πισω το μερος και μου φαινεται ακομη πιο λεπτο..I phonizei αρκετα παντως...Εγω πρωσοπικα θα ζητησω καποιο μερος χρηματων μεσω paypal και οτι γινει εγινε..Μια ακομη ερωτηση προς τους ειδημονες χθες πηγε να με κανει μια ενημερωση το προχωρησε αλλα προχωρούσε στο 1/3 της μπαρας και εκανε επανεκκίνηση κανενα τεταρτο το ιδιο μεχρι που το σταματησα χωρις καμια επιπτωση..Τι γινεται?Να ξαναδοκιμασω η θα βρουμε το μπελα μας??Η ρομ που εβαλα ηταν MIUI 8 Global Beta ROM 6.9.29 Released: Full Changelog and Download Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum και θελει να κανει ενημερωση Miui 6.10.13.
-
Ο/H amatsav έγραψε:
And tracking number:RE540276245GB.
-
για το track number τους το είπα.
Αν τους ζητήσω τα χρηματα πισω τα στελνουν? -
συνηθως τα κινεζομαγαζα λειτουργουν ετσι αν τους στειλεις το κινητο πισω και το παραλαβουν τοτε θα στα στειλουν τα λεφτα πισω..συνηθως τετοιες δουλειες να τις κανεις μεσω paypal για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο.
-
το θεμα ειναι οτι δεν εκανα την πληρωμη μεσω paypal και δεν ξερω πως θα γινει τωρα
Βεβαια αν μου τα στειλει πισω με τιποτα δεν ξαναπερνω xiaomi -
με ποιο άλλο αντιστοιχο θα μπορουσα να του πω να το αντικαταστησει?
-
Τελικά σήμερα μου ήρθε μηνυμα ότι απαιτούνται 7 έως 14 μέρες για να μου επιστρέψουν τα χρήματα πίσω.
Χάσιμο χρόνου πάνω από δυο μήνες συνολικά.
Τελικά αξιζει???? -
Αν αξίζει ότι δεν έχασες τα χρήματά σου ή αν αξίζει η αναμονή ?
Σου έχει τύχει αντίστοιχο πρόβλημα με συσκευή από Ελλάδα ώστε να κάνεις σύγκριση επισκευής ή αντικατάστασης τελικά ώστε να δεις διαφορά στους χρόνους ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα