Αν σου μεινει το θέλω, και σου πληρώνω και τα μεταφορικά. Δεν χρειάζεται να τα πληρώσεις αυτά ..Ο/H chat1978 έγραψε:
Αν μου μείνει τελείως αγκαζέ το κινητό, το στέλνω σε όποιον θέλει να γίνει μεγάλος χάκερ αν και εγώ πιστεύω ότι το εργαλείο είναι νεκρό.
Επειδή ακριβώς πιστεύω ότι είναι νεκρό δεν θα ζητήσω λεφτά. Από εκεί και μετά, στο χέρι του επισκευαστή είναι τι θα κάνει.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro (ξαφνικός θάνατος);
-
-
Ο/H iakoboss7 έγραψε:
μιλα με paypal... εχεις δικαιώματα, ποιος χεστικε για το κουτι!
Στο email με παρέπεμψαν σε άλλο email και που μετά από προώθηση δεν έχουν απαντήσει!
Διάβασα λίγο τις συνθήκες και πράγματι ζητάνε να κρατάς τα πάντα! Εγώ παίρνω φωτογραφίες για τους αριθμούς όπως με όλα τα προϊόντα.
Σήμερα θα γράψω απάντηση στο paypal και αν δεν δω απάντηση, τότε escalate και εντάξει ξέρω ότι δεν θα δω τα λεφτά.
Το paypal για μένα δεν είναι υπέρ τους αγοραστή -
Γραψε τους ότι το θέμα το διαβάζουν 15 000 πελάτες τους από Ελλάδα και ότι οποία και να είναι η κατάληξη θα το ποσταρουμε και στο .com με ένα μυριο users και θα σου πω αν τους νοιάζει ή όχι !!!!!
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Γραψε τους ότι το θέμα το διαβάζουν 15 000 πελάτες τους από Ελλάδα και ότι οποία και να είναι η κατάληξη θα το ποσταρουμε και στο .com με ένα μυριο users και θα σου πω αν τους νοιάζει ή όχι !!!!!
Θα προσπαθήσω να βγάλω το tempered glass film να το κρατήσω.
Ξανά ευχαριστώ όλους. -
Ο/H chat1978 έγραψε:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H chat1978 έγραψε:
@demakhs , τι σε παραξένεψε ρε σύ, εμείς με αυτό κλείνουμε κανένα σπασμένο τζάμι στο παράθυρο για να μην μπάζει το χειμώνα, τι νόμιζες ότι θα το βάλει στο επόμενο; χα χα χα
Proud member of xiaomi-miui.gr -
Παλι καλά που δεν το χεις για να βουλωνεις τις τρούπες στο παρμπριζ του αυτοκινήτου!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
και τι ακριβώς θα το κάνεις???
-
Εγώ από..... πραγματικό ενδιαφέρον ρώτησα, μην τυχόν κ έχει καμία έξυπνη χρήση το, μεταχειρισμενο-ξεκολλημενο tempered κ δεν το γνώριζα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μπορεί να θέλει να σπάει γραμμές, σκώληκε
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Μπορεί να θέλει να σπάει γραμμές, σκώληκε
Για τη μύτη του King Kong θα είναι οι γραμμές?!
Αυτό είναι κοτζάμ μυστρί!!! -
Το tempered glass βγήκε εύκολα και τώρα πάω να κάνω αποστολή το χαλασμένο κινητό.
Από σπόντα, ο αντικαταστάτης, international kate έφτασε σήμερα, και επειδή πρέπει να κάνω πολλά και διάφορα θέλω να διασταυρώσω στα γρήγορα να πράγματι η ρομ είναι όπως πρέπει.
International και με κλειδωμένο bootloader.
Καμιά ιδέα; Εϊναι το ίδιο με το kenzo? fastbood devices αν θυμάμαι καλά;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα