Xiaomi Redmi Note 3 Pro (ξαφνικός θάνατος);
-
-
Χωρίς το extension και σε usb2 Όχι usb3
Προσπάθησε άλλη μία είσαι κοντά
You may think you can fly - but you better not try -
Δες τι σου έγραψα πιο πάνω στο ποστ #71Ο/H chat1978 έγραψε:
Επειδή δεν έχω το διακοπτάκι, γνωρίζει κανείς αν γίνεται με γυμνά καλώδια και ταινία; Δηλαδή να το βραχυκλώσω απευθείας;
-
τι τροπο αποστολης διαλεξες?Ο/H chat1978 έγραψε:
Στο μεταξύ το αστείο είναι ότι αυτό το συγκεκριμένο κινητό κόλησε στο τελωνείο όπου πλήρωσα 45ευρώ φόρο και 30 έξοδα διεκπεραίωσης.
-
Καμιά διαφορά. Γενικά γνωρίζω για τα usb, αλλά επίσης γνωρίζω ότι δεν γίνεται την μια να περνάει το pink και την άλλη όχι.Ο/H Thracia έγραψε:
Χωρίς το extension και σε usb2 Όχι usb3
Προσπάθησε άλλη μία είσαι κοντά
Κανονικό. Απλά έκατσε με το τελωνείου του Βελγίου. Σύνολο 250άρακι για αυτή την συσκευή. Και η αλήθεια είναι ότι είχα προβλήματα με τον dialer που έμπαινε διαρκώς σε mute και onhold. Απλά επειδή τον πολύ χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο το πρόσεξα ενώ ήμουν διακοπές Ελλάδα, πριν δύο εβδομάδες.Ο/H iakoboss7 έγραψε:
τι τροπο αποστολης διαλεξες?Ο/H chat1978 έγραψε:
Στο μεταξύ το αστείο είναι ότι αυτό το συγκεκριμένο κινητό κόλησε στο τελωνείο όπου πλήρωσα 45ευρώ φόρο και 30 έξοδα διεκπεραίωσης.
-
Βρήκα ένα γνωστό που μου είπε ότι μπορεί να φτιάξει το καλώδιο. Θα προσπαθήσω να το φτιάξουμε σήμερα.
Μόλις το έχω και γυρίσω τι κάνω;
Συνδέω το κινητό, το βλέπει ως 9008 edl, και μετά πατά το κουμπί (βραχυκυκλώνω) για χ δευτερόλεπτα (πόσα) και ...
* Αλλάζει όνομα στον device manager?
* Χρησιμοποιώ το ίδιο flash tool με την διαφορά ότι θα δω μια συσκευή σε διαφορετικό com port?
Επειδή είναι Σαββάτο βράδυ, ότι μπορώ να γνωρίζω εξαρχής θα είναι πολύ βοηθητικό. -
μην ανησυχείς...
παρέχεται υποστήριξη 365/24!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
OffTopic
Εντάξει εγώ παντρεμένος και στο εξωτερικό.Ο/H demakhs έγραψε:
μην ανησυχείς...
παρέχεται υποστήριξη 365/24!!!
Εσείς; Σαββάτο βράδυ;
Καλέ τι χάλια που φαίνεται αυτό το offtopic
-
4-5 sec.
Αφραγkοι και στην Ελλάδα.Ο/H chat1978 έγραψε:
Εντάξει εγώ παντρεμένος και στο εξωτερικό.
Εσείς; Σαββάτο βράδυ;

Even dead i will fight. -
χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα