@caeser εχεις ενα δικιο σε αυτο...και η ιδεα με το βιντεο ειναι αρκετα πρακτικη...μηπως μπορεις να μου πεις ολα αυτα που θα πρεπει να τσεκαρω οσον αφορα την λειτουργια του κινητου σε αυτο το βιντεο ωστε να ειμαι καλυμενος;;
@caeser εχεις ενα δικιο σε αυτο...και η ιδεα με το βιντεο ειναι αρκετα πρακτικη...μηπως μπορεις να μου πεις ολα αυτα που θα πρεπει να τσεκαρω οσον αφορα την λειτουργια του κινητου σε αυτο το βιντεο ωστε να ειμαι καλυμενος;;
Μπαίνεις στο ..."Γερμανό" (ή Πλαίσιο κλπ) αγοράζεις ένα κινητό. Πληρώνεις στο ταμείο και σου δίνουν ένα κουτί.. .Τρέχεις, πας σπίτι, και το ανοίγεις... Ότι κοιτάς σε αυτή τη περίπτωση, τα ίδια ακριβώς κοιτάς και στην περίπτωση παραλαβής από τη Κίνα... Δεν αλλάζει κάτι.
Στο βίντεο να φαίνεται καθαρά ότι ανοίγεις το κουτί συσκευασίας και μέσα να έχει ΚΙΝΗΤΟ... άθικτο, αχτύπητο, σε ΤΕΛΕΙΑ οπτική κατάσταση... Αυτά!
Υ.Γ. Ελπίζω να μην έχει δίκιο αυτός ο "εγκάθετος" από πάνω, ο @Thracia, και να θέλεις οδηγό βιντεοσκόπησης!
Η φάση εδώ είναι ότι του έγραψα χθες βράδυ, μετά το σχόλιό σου και του είπα να το διορθώσει και μου έστειλε αυτό το μήνυμα από κάτω, που μεταξύ άλλων γράφει:
Το πιστεύεις ότι υπήρξαν άνθρωποι που παρήγγειλαν με προϊόντα αξίας $0 ΜΗΔΕΝ δολλαρίων???
Μα καλά... τι νόμιζαν?
Η μεγαλύτερη παραγγελία τους, λέει, ήταν εκατοντάδες προϊόντα αξίας ΜΗΔΕΝ δολλαρίων! Χαχαχαχα! Απίστευτο!