Σε λιγες μερες θα παρω το redmi note 3 pro και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις
1.Διαβασα οτι πρεπει να ζητησω official rom και κλειδωμένο bootloader που ακριβως υπαρχει επιλογη;
2.κατι αλλο που θα επρεπε να ξερω πριν κανω την αγορα;
3.Σκεφτομαι να το παρω απο gearbest
Ζητάς το κινητό να έχει official rom με κλειδωμένο bootloader. Γιατί με την official rom θα ξεκλειδώσεις χωρίς να χρειαστεί να μπεις σε περιπέτειες. Και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις σχετικά με την rom δλδ αν περάσεις την GTV.
Καλησπέρα, πριν λίγες μέρες παράγγειλα redmi note 3 pro από vickmall και έχω κάποιες ερωτήσεις.
Η παραγγελία έγινε στις 30/10/16 και 31/10 μου στέλνουν ότι έφυγε η παραγγελία κ μου δίνουν tracking number (επέλεξα NL post). Κοιτάζω το tracking και απο τις 2/10 έχει κολλήσει και μου γράφει
Singapore(Singapore Post)
Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
είναι φυσιολογικό αυτό; Ξέρετε περίπου πόσες μέρες θα κάνει;
Τέλος το κινητό το παράγγειλα με την Official Stable Global Rom(NO Greek language&OTA update) μιας και δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά. Θα πρέπει να το κάνω unlock ούτως ή αλλώς όπως διάβασα σε κάποιο post;
Με το καλό να παραλάβεις, ναι είναι φυσιολογικό αυτό με το tracking number...
Το ξεκλείδωμα είναι καλό γιατί έχεις πρόσβαση σε fastboot mode αλλά όχι υποχρεωτικό
Σου το έστειλαν με singpost αντί με post nl. Αλλά εγώ την προτιμώ από την post nl. Και ας χάθηκαν τα 4000 δέματα από Μάρτιο μέχρι Απρίλιο.
Έχει παραλάβει η 4px από το κατάστημα και είναι καθ' οδόν για singpost.
Proud member of xiaomi-miui.gr