Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro - Ερωτήσεις για νέα αγορά

• RedMi Note 3 Pro
    • Εριξα μια ματια στην infoquest αλλα δεν βρηκα στους πωλητες που συστηνει το redminote 4 που θελω.
      Το 3 εχουνε μονο απο μια ματια που εριξα.
    • ^ Έτσι,

Δεν γράφεις τι κινητό παράγγειλες από GearBest και είσαι στο θέμα του Redmi Note3 Pro.......
      Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; X(
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά εγώ παράγγειλα πριν τα Χριστούγεννα από εδώ "https://www.eglobalcentral.eu/xiaomi-redmi-note-3-pro-dual-sim-32gb-4g-lte-sim-free-unlocked-space-gray.html" λέτε να πάθω καμιά πλάκα και εγώ με τελωνείο? Δεν έχει φύγει ακόμη προλαβαίνω να το ακυρώσω.
    • @gassious
      Εγώ παρήγγειλα από εκεί το REDMI3S 7 Δεκεμβρίου και 19 Δεκεμβρίου το πρωί το έφερε η ACS στο σπίτι. Δεν υπάρχει φόβος για τελωνειο.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Εμενα μου συνεβει το εξης <<κουφο>>.
      Παραγγειλα αρχικα απο το vicmall αλλα μου επιστρεψανε πισω τα χρηματα.
      <<Because Seller ProtectionNot Eligible,Pls check your paypal,if you had complete the Real name authentication and confirm paypal address,or maybe it is the credit card problem.>>
      Η καρτα παντως ειναι μια χαρα. Για κατι τετοιους αλλα και πολλους αλλους λογους ουδεποτε συμπαθησα το paypal.
      Τελικα το βρηκα φθηνοτερο απο το καταστημα που γραφει ο φιλος λιγο πιο πανω.
      Ελπιζω τωρα να μην εχω προβλημα.
    • Χρονια πολλα και καλες γιορτες κ απο μενα...
      Σ εμενα δεν εχει αλλαξει τιποτα. Εχει φτασει στις 17 του μηνος και απο τοτε τιποτα...
      Εκανα μια αναζητηση στα ελτα κ με βγηκε αυτο...

ΚατάστασηΗμερομηνίαΏραΠεριοχή
      ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ04-12-201604:59ΟΛΛΑΝΔΙΑ
      ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ17-12-201610:56ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

demakhs φιλε μου , ρωτησα το φιλο μου για την επιστροφη που εκανε..

Ηταν απο e-bay ενα ρολοι 250 ευρω και τον ειπαν οτι επρεπε να δωσει 150 επιπλεον....μιλησε με την εταιρεια που το παρηγγειλε , το γυρισε πισω (δεν μπορουσε να παρει τα λεφτα του) και το ξαναπαρηγγειλε..να με λεει ψεματα ουτε ενα στο εκατομμυριο..
    • Διαφήμιση
    • H θήκη που παράγγειλα (και ενα υγρασιομετρο) ήρθαν...χωρίς τελωνείο φυσικά.

ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
      Μερικες φορές λένε πολλά χωρις να ισχύουν....

Και μίλησα με τον εκτελωνιστή της δουλειας μπας και εξασκήσω το νόμιμο δικαίωμά μου και γίνω Ελληνάρας,
      δηλαδή να βάλω το μέσον να βάλει τα μέσα να παρακάμψει τον τελώνη τον εκει.

Η απάντηση μου έριξε τα αυτιά κάτω

'Δεν μας επιτρέπεται να παρέμβουμε πουθενά.
      Το έχει πάρει το τελωνείο, θα πάει υπηρεσιακά και θα φτάσει στον προϊστάμενο ο οποίος έχει λίστες με τις τιμές.'
      Αν δεν βρει τιμή για αυτό τότε θα με πάρουν τηλ να με ρωτήσουν ΠΟΣΟ το πήρα....(???!!!111εναενα!!!??)
      Μέτα θα έρθει ειδοποιητήριο από Ελτα και θα πάω να παραλάβω από κοντινό ΕΛΤΑ δέματα και θα πληρώσω εκεί.

Επίσης μου είπε ότι πλέον ό,τι πετάει καταρρίπτεται. Δηλαδή, ξέχνα ο,τι ήξερες. θα τα σταματάνε όλα πλέον.

Σκληρός κ@ρι@λης αυτο το 16 ΑΜΑΝ!
    • Μολις κατεφτασε το θηριο, το οποιο ειναι λιγο μεγαλυτερο απ'ο,τι περιμενα :P

@Roul καθαροτατα το πηρα απο τον ταχυδρομο, κι ουτε μου ζητησε τιποτα.

Απ'οσο γνωριζω και απ'ο,τι καταλαβα τις προηγουμενες μερες εδω, αν σας πω τα νουμερα που βρισκονται πισω, μπορουμε να δουμε αν ειναι το pro ή το απλο.

Στο μπλε αυτοκολλητακι τα νουμερα ειναι: 02-Β324-154839-2015112 5APCA50Y2N0PPC1.

Δεν ξερω αν αυτα ειναι που χρειαζεται για να καταλαβουμε, οποτε μου λετε :)

=============== Δεκ 27th 2016, 1:54pm ===============
      Επισης.. το ανοιγω κατευθειαν ή το βαζω για φορτιση πρωτα?
    • Ο/H oYoshis_oMitsos έγραψε:

Μολις κατεφτασε το θηριο, το οποιο ειναι λιγο μεγαλυτερο απ'ο,τι περιμενα :P

Απ'οσο γνωριζω και απ'ο,τι καταλαβα τις προηγουμενες μερες εδω, αν σας πω τα νουμερα που βρισκονται πισω, μπορουμε να δουμε αν ειναι το pro ή το απλο.

Στο μπλε αυτοκολλητακι τα νουμερα ειναι: 02-Β324-154839-2015112 5APCA50Y2N0PPC1.

Δεν ξερω αν αυτα ειναι που χρειαζεται για να καταλαβουμε, οποτε μου λετε :)

=============== Δεκ 27th 2016, 1:54pm ===============
      Επισης.. το ανοιγω κατευθειαν ή το βαζω για φορτιση πρωτα?

Χαχα....που να δεις και Το Mi Max δηλαδή :p

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H oYoshis_oMitsos έγραψε:

Μολις κατεφτασε το θηριο, το οποιο ειναι λιγο μεγαλυτερο απ'ο,τι περιμενα :P

...
      Μεγειεεες!
      Δε σου ειχε κολλήσει στο τελωνείο, ετσι δεν ειναι?
    • Διαφήμιση