Εκτός από το γεγονός ότι δεν είχε ταινία ασφαλείας, τίποτα δε παραπέμπει ότι είναι refurbished. Αλλά ακόμα και αν τελικά είναι, δεδομένου ότι όλα δουλεύουν κανονικά, και το κινητό φαίνεται να είναι του κουτιού, τι μπορεί πρακτικά να σημαίνει αυτό;
Redmi Note 3 Pro - Ερωτήσεις για νέα αγορά
- RedMi Note 3 Pro
-
-
ότι είναι refurbrished....αν δε σε ενοχλεί αυτό και δουλεύει το κινητό μια χαρά είσαι...
την επόμενη όμως που θα παραγγείλεις από κει σε εξωφρενικές τιμές, δεν λειτουργεί η συσκευή και φας 3 μήνες για να ξεμπερδέψεις μαζί τους και με το paypal και εάν, να μας ενημερώσεις για το αν στα λέμε όλα αυτά για το καλό σου ή όχι....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλά κάνετε και τα λέτε εννοείται! Απλά δεν ήξερα.. είχα μείνει με την εντύπωση ότι μόνο κάτι LG έδινε refurbished το συγκεκριμένο μαγαζί τα οποία ως refurbished τα πουλάει. Πάντως, αν στα LG το γράφει ότι είναι refurbished ενώ στα υπόλοιπα κινητά δε γράφει πουθενά τίποτα στη σελίδα τότε μπαίνει θέμα απάτης..
Πάντως περιμένω ήδη το δεύτερο, θα σας πω εντυπώσεις όταν έρθει κ αυτό -
demakhs
Χρονια πολλα κ καλα με υγεια!! Μια που εισαι απο τους πιο διαβασμενους ξερεις τι γινετε στην περιππτωση μου? Ηρθε το δεμα και στο τελωνειο σκαλωσε..απο τα ΕΛΤΑ με ειπαν οτι ηταν παραβιασμενο και το γυρισαν πισω..στην ολλανδια το εντοπισα τελευταια φορα (29/12) . Με το gearbest εχω επικοινωνια αλλα μαλλον δεν τον εδωσα να καταλαβει τι εγινε. Με λεει οτι το προβλημα το εχει η ναυτικιακη και οτι εγω απλως πρεπει να περιμενω μεχρι της 27 Ιανουαριου (deadline). Τους ειπα εαν μπορω να εχω επιστροφη χρηματων κ να ακυρωσω την παραγγελια και μου ειπαν οχι. Με προτειναν αυτο
""Partial refund on your Wallet(Store credit)
We can refund 85USD as a proof of good will on your wallet and exceptionally reward you with extra points (e.g. If your refund is 1USD = 2 points ,3USD =3*2 points => get 6 points etc).
You can use both your wallet and points to purchase your future products.
Learn more about wallet benefits: gearbest.com/m-article.htm?id=111
Check out to use point: gearbest.com/about/about-points.html?157wrew
Now we can refund 50% of your order, if there is no item for exceeds the deadline, we can solve well for you.
Once again we apologize for any inconvenience caused.
Thanks for your patience and support.
Τους απαντησα οτι δεν θελω εν μερει το refund και οτι θα περιμενω μεχρι της 27 του μηνα. Μετα θα δουμε..
Δεν ξερω εαν το χειριστικα και τι αλλο μπορουσα να κανω! Μπρω να βαλω και στο παιχνιδι τη PAYPAL εαν δω οτι το δεμα δεν ερχεται και δεν εχω καμια ενημερωση?
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων -
Μπορείς να πάρεις καλού-κακού μία βεβαίωση από το ταχυδρομείο για πιο λόγο το γυρίζουν πίσω ? Τώρα που είναι ζεστό το θέμα ?
-
Κάνεις υπομονή 20 μέρες και μετά dispute/claim από paypal, εφόσον ξέρεις ότι δεν πρόκειται να παραλάβεις και αφήνεις την gearbest να βγάλει άκρη μόνη της. Από την στιγμή που δεν σου παρέδωσε το δέμα on-time έχει την πλήρη ευθύνη.
Αν έχεις χρήμα στο paypal/πιστωτική προχωράς από τώρα σε νέα παραγγελία. Εφόσον η αγορά έγινε μέσω paypal είσαι σχεδόν σίγουρος ότι είσαι εξασφαλισμένος.Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; -
οταν εστειλα για 2η φορα email να τους πω τι εννοουν με τον ορο παραβιασμενο και οτι το δεμα εχει σταματησει στην Ολλανδια και εαν μπορουβν να με ενημερωσουν για κατι περισσοτερο , μ απαντησαν οτι
Αγαπητέ κύριε,
Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος και προκειμένου να διερευνηθούν περαιτέρω οι όροι διαχείρισης του συγκεκριμένου ταχυδρομικού αντικειμένου, σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει – σύμφωνα με την Παγκόσμια Ταχυδρομική Σύμβαση και τον Χάρτη υποχρεώσεων του ΕΛΤΑ προς τους καταναλωτές - να κατατεθεί αίτηση αναζήτησης (CN08) από τον αποστολέα του, προσκομίζοντας την απόδειξη κατάθεσης, εντός έξι μηνών από την αποστολή του, στην οποία θα πρέπει να δηλωθεί εκτός των στοιχείων αποστολέα / παραλήπτη, το ακριβές περιεχόμενο του αντικειμένου κατά την αποστολή,
[b][/b]
Επισημαίνεται ότι η αίτηση αναζήτησης εξετάζεται από την ταχυδρομική υπηρεσία τόσο της χώρας καταγωγής όσο και της χώρας προορισμού του αντικειμένου και σχετική απάντηση λαμβάνει ο αποστολέας μετά την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας, από την αρμόδια ταχυδρομική υπηρεσία στην οποία κατατέθηκε η αίτηση αναζήτησης.
Πιας τ αβγο κ κουρευτο που λενε κ στο χωριο μ...
τι αλλο ν κανω? -
Ο/H evosmos έγραψε:
Τους απαντησα οτι δεν θελω εν μερει το refund και οτι θα περιμενω μεχρι της 27 του μηνα. Μετα θα δουμε.
-
Σοβαρό μαγαζί, partial refund, για κινητό που αποδεδειγμένα δεν πρόκειται να παραλάβεις χωρίς δική σου υπαιτιότητα, x από εμένα.
XTRV the Greek miui definition -
@tzifos μακαρι φιλε μου να γινει οπως τα λες και να μην χασω τα λεφτα μου. Κ η δικη μου λογικη ετσι λεει , αλλα δεν ξερω απο πλευρα εταιρειας gearbest , τι μπορει να παιχτει. Παντως ειναι κολοσσσος και δεν νομιζω να κανει πουστιες. Απλως δεν ξερω πως θα το πανε το θεμα , και πουνε οτι αυτοι δεν εχουν καμια ευθυνη και οτι το εστειλαν σε αριστη κατασταση.
-
Πουστιά δεν είναι αυτό που σου πρότειναν με το partial refund και τους reward points. Εσύ πως το βλέπεις. Dispute και claim στο PayPal με το χαρτί από το ταχυδρομείο όπως λέει ο Nas.
Λέξη κλειδί proof of good will,που μου ανέβασε την πίεση.
XTRV the Greek miui definition -
Ο/H Bodai έγραψε:
Δεν είναι καλή ιδέα αυτή, προχώρα άμεσα σε Dispute και κατά της 20 κάνε escalate σε Claim. Ακους εκει το προβλημα το έχει η μεταφορική!!! Το προβλημα το έχει το gearbest!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα