Μετά από μία εγκατάσταση ή έναν καθαρισμό τρέχουν κάποιες διεργασίες...
Εκείνη την ώρα αν το βάλεις να κάνει ένα τέστ είναι λογικό να μην τα πάει καλά..
Μια βδομαδα στο φορουμ ειμαι και με πεισατε. Θα παρω το Kenzo (Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32Gb). Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα.
Πώς βεβαιωνομαι οτι παραγγελνω Kenzo και οχι Kate;
Ποια εκδοση ROM να διαλεξω;
Εχετε να προτεινετε καποιο μαγαζι αξιοπιστο και γρηγορο (και φτηνο); Διαλεξα τα yeso521 (€157, unlocked multi ROM), vickmall (€159, official global), gearbest (€156, unlocked μαλλον Kate) και να απεφευγα το φθηνοτερο geekbuying (€155, official international).
Ευχαριστω!
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Remove affiliates link ().
Μια βδομαδα στο φορουμ ειμαι και με πεισατε. Θα παρω το Kenzo (Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32Gb). Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα.
Πώς βεβαιωνομαι οτι παραγγελνω Kenzo και οχι Kate;
Ποια εκδοση ROM να διαλεξω;
Εχετε να προτεινετε καποιο μαγαζι αξιοπιστο και γρηγορο (και φτηνο); Διαλεξα τα yeso521 (€157, unlocked multi ROM), vickmall (€159, official global), gearbest (€156, unlocked μαλλον Kate) και να απεφευγα το φθηνοτερο geekbuying (€155, official international).
Ευχαριστω!
Αφαιρέθηκαν λινκ από εξωτερικά καταστήματα, από όπου και εάν το πάρεις να είσαι σίγουρος ότι είναι το απλό Kenzo και όχι η International Version - Kate
Σχετικά με τα καταστήματα, συσκευές αγοράζω ΜΟΝΟ από yeso και vickmall.
ΞΕΧΝΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΕΙ "MULTI" κτλ.
ΡΟΜ μόνο official (stable, dev, global ότι θες), αν έχεις σκοπό να περάσεις ελληνική ζήτα κινέζικη dev.
Δυστυχως kon.geo δεν το γραφουν. Special edition αναφερεται στο site της xiaomi με τις ROM. Γι αυτο αρχικα ειχα στο μηνυμα μου συνδεσμους προς συγκεκριμενες σελιδες προς τα μαγαζια - μηπως και μπορεσει καποιος να μου πει ποιο ειναι kenzo και ποιο kate.
Στο yaso521 λεει:4G: FDD-LTE B1/B3/B4/B5/B7/B8 Ειναι kenzo;
Στο vickmail δειχνει . Ειναι kenzo;
Στο Gearbest λεει 4G: FDD-LTE 1800/2100/2600MHz Note: This product uses Xiaomi Redmi Note 3 package, but the product is updated version of Xiaomi Redmi Note 3 Pro.
Πάντως αυτό το Redmi Note 3 Pro με το Kate το ξέσκησε η Xiaomi. Αντί να δώσει λύση στο πρόβλημα της Β20 μπέρδεψε πολύ κόσμο με τα 2.5mm το λίγο διαφορετικο λογισμικο και ότι αυτο συνεπαγεται.
Τεράστιο λάθος. Ας το βάφτισε Redmi Note 3plus Pro ή Redmi Note 3.1 Pro.