Απο τιμές ισοτιμίας πως πάει?Ο/H sakis0547 έγραψε:
Και δεν χρειάζεται να την ξέρεις την revolut.. Εδώ και περίπου ενάμιση μήνα παραγγελνω κατευθείαν από paypal και χρεωστικη πειραιώς...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑπο τιμές ισοτιμίας πως πάει?Ο/H sakis0547 έγραψε:
Και δεν χρειάζεται να την ξέρεις την revolut.. Εδώ και περίπου ενάμιση μήνα παραγγελνω κατευθείαν από paypal και χρεωστικη πειραιώς...
Πολύ ΣΩΣΤΟ αυτό που έχεις κάνει, και ΕΤΣΙ πρέπει να το κάνουν όλοι όσοι δεν χρησιμοποιούν Revolut. Ωστόσο, σύμφωνα με αυτό, θεωρητικά με τη Revolut επιτυχγάνουμε κάπως καλύτερη ισοτιμία:Ο/H sakis0547 έγραψε:
@caeser ψωνίζω με την ισοτιμία που δίνει το xe.com,με την προϋπόθεση φυσικά να το έχεις αλλάξει, και την ισοτιμία να στην φτιάχνει η τράπεζα και όχι το paypal...
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι σχέση έχει αυτό που λες με αυτό που σου είπα εγώ?Ο/H kostastechboy έγραψε:
Λοιπον παιδια διαβασα το αρθρο με τη revolut! Τα παιξα ομως! Δεν ειμαι εξοικιωμενος με αγορες απο εξωτερικο οσο δεν υπηρχαν τα capital controls εβαζα λεφτα στο Balance μου και παραγγελνα μικροπραγματα απο εξωτερικο που και να μην ερχοντουσαν καθολου μικρο το κακο...τωρα που η αξια του ειναι 170 δε θελω να τα χασω και ψαχνω ασφαλεις τροπους ετσι ωστε και σαπουνι να μου στειλει ο κινεζος να μπορω να παρω τα χρηματα πισω..
Okay...whatever... Εγώ το σύστημα δεν το δουλεύω καθόλου έτσι... αλλά όπως βολεύεται ο καθένας!Ο/H sakis0547 έγραψε:
Η ισοτιμία είναι ίδια απλά η τράπεζα στα 130 ευρώ σου κρατάει 2,20 προμήθεια, αν πεις να παραγγειλεις από revolut σου κρατάει 1 ευρώ για το έμβασμα που πρέπει να στείλεις, συν ότι πρέπει να περιμένεις 2-3 μέρες να φανούν τα λεφτά... Οπότε στην ουσία το 1,20 παραπάνω στην προμήθεια το δικαιολογω με το να μην περιμένω τα λεφτά να φανούν...
Όχι βρε, τι μυστικά να έχω? Απλά γνωρίζοντας ότι κάνω αγορές συχνά από το εξωτερικό δεν φορτίζω την Revolut κάθε φορά που θέλω να ψωνίσω κάτι με το ακριβές ποσό που κοστίζει το προϊόν... Φροντίζω έτσι να υπάρχουν χρήματα μέσα και όταν θέλω κάτι το "τσιμπάω", χωρίς κάθε φορά να περιμένω 3-4 μέρες να πιστωθούν τα λεφτά και ούτε να πληρώνω +1 ευρώ σε κάθε φόρτιση...Ο/H sakis0547 έγραψε:
Και πως το δουλεύεις εσύ?έχεις μυστικά από εμάς???![]()
![]()
ένα-ένα τα βγάλεις τα καλά νέα! Χεχεχε!Ο/H sakis0547 έγραψε:
Το mi mix θα το παραγγείλω από revolut....