μετα απο πολλες προσπάθειες και αφου πηρα και εγκριση (sms ) απο xaomi προσπάθησα αλλα τίποτα ..εκανα και όλες τις αλλες μεθόδους και παλι τιποτα και επιδει ειμαι και κάποιας ηλικιας και δεν εχω πολλη υπομονη θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιος βορεια ελλαδα να ασχολειτε επαγγελματικα με αλλαγη ρομ .(εγω ειμαι απο Κοζανη ) εβαλα screenshot το κινητο εαν φαινετε .
αδυναμια unlock.. redmi 3s καμια βοηθεια ??
-
-
Αν υπήρχε τέτοιο επάγγελμα τότε οι περισσότεροι εδώ μέσα θα ήταν επαγγελματίες αλλαγής ρομ, αφου την έχουν κάνει μόνοι τους, διαβάζοντας τους οδηγούς. Μπορείς και εσυ να το κάνεις.
-
δηλαδη δεν υπαρχει καποιος η καποιο καταστημα να ασχολειτε επαγγελματικα με αναβαθμισεις ?
εαν μπορει καποιος μονος του μπραβο ..αλλα δεν μπορουνε ολοι. -
Με Global Stable δεν μπορείς να κάνεις unlock bootloader, θέλεις τουλάχιστον Global developer.
Κατέβασέ την από εδώ Redmi 3S/Prime/3X και προσπάθησε να την βάλεις μέσα από τον updater της συσκευής.
Καλό θα είναι πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε να κρατήσεις και αντίγραφα από τα αρχεία σου, επαφές κτλ -
Να την κατεβάσεις μέσα από το κινητό την global developer. Σε εμένα που την κατέβασα προχθες στον Η/Υ και την έβαλα στο κινητό δεν την έβλεπε σαν αρχείο zip.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγώ που είμαι global stable δεν μπορώ να κάνω unlock? Γιατί και σε εμένα το ίδιο μήνυμα πετάει...
Συγγνώμη αν κάποιος θέλει να κάνει root την stable τι γίνεται? Έλεος....
Επίσης επειδή με έχει βολέψει το fingerprint χάνεται η δυνατότητα να το χρησιμοποιείς μετά από root? -
Ο/H jimger έγραψε:
Έλεος....
Καθίστε διαβάστε λίγο το φόρουμ, τους οδηγούς, τις διαδικασίες και τις ορολογίες...για να μην καταλήξετε με ένα τούβλο στα χέρια σας για να παίζουν τα μικρά παιδιά.
Μήνες φωνάζουμε, κάντε αίτηση με mi account για unlock bootloader να αποκτήσετε πρόσβαση σε fastboot mode και recovery mode ώστε να μπορείτε να επεμβαίνετε στην συσκευή σας.
Εμείς πρέπει να πούμε Έλεος φίλε μου και όχι εσύ...νισάφι πρωί-πρωί...νισάφι... -
Ο/H jimger έγραψε:
Επίσης επειδή με έχει βολέψει το fingerprint χάνεται η δυνατότητα να το χρησιμοποιείς μετά από root?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H jimger έγραψε:
Έλεος....
Καθίστε διαβάστε λίγο το φόρουμ, τους οδηγούς, τις διαδικασίες και τις ορολογίες...για να μην καταλήξετε με ένα τούβλο στα χέρια σας για να παίζουν τα μικρά παιδιά.
Μήνες φωνάζουμε, κάντε αίτηση με mi account για unlock bootloader να αποκτήσετε πρόσβαση σε fastboot mode και recovery mode ώστε να μπορείτε να επεμβαίνετε στην συσκευή σας.
Εμείς πρέπει να πούμε Έλεος φίλε μου και όχι εσύ...νισάφι πρωί-πρωί...νισάφι...
Έχω κάνει αίτηση και έχω πάρει πρόσβαση... Επίσης μια χαρά έχω διαβάσει ότι γράφεται εδώ.... Δεν μπέρδεψα τις ορολογίες κάπου. Αλλά δεν βρήκα δυνατότητα root χωρίς ξεκλείδωμα bootloader (που να λειτουργεί τουλάχιστον). Και περίμενα πως και πως να πάρω δικαίωμα unlock bootloader και τώρα μου βγάζει το κλασικό μήνυμα ότι device uses different account κλπ και κολλάει στο 50%. Μετά είδα ότι δεν γίνεται σε global stable αλλά θέλει dev
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H jimger έγραψε:
Επίσης επειδή με έχει βολέψει το fingerprint χάνεται η δυνατότητα να το χρησιμοποιείς μετά από root?
Τελικά χωρίς διάθεση κάποιας κόντρας υπάρχει τρόπος root miui 8 latest global stable χωρίς unlock? Ή έστω unlock χωρίς να περάσω άλλη rom? (Δεν θέλω να χάσω και τα user-sd data αν είναι δυνατόν)
Thanks και καλημέρα -
Αυτό που λες δεν θα μπορούσε να στέκει....
Κλειδωμένο bootloader και root δεν θα ήταν σωστό να υπάρχει.. Βέβαια όλο και κάτι έχει βγει από κάποια αλάνια..
Μπορείς να ξεκλειδώσεις και να έχεις και root TWRP και updates και τα πάντα...
Αν ψάξεις λίγο θα βρεις έυκολα την λύση..... -
Ο/H jimger έγραψε:
Φίλε το έλεος δεν πάει σε κάποιον εδώ αλλά στην Xiaomi...
Στα του unlock bootloader, κατέβασε την global developer Redmi 3S/Prime/3X και από τον υπολογιστή (πολλές φορές δεν την δέχεται) και από το κινητό (σπάνιο να μην την δεχτεί) και προσπάθησε να την περάσεις με τον updater της συσκευής επιλέγοντας πακέτο αναβάθμισης.
Αν δεν δουλέψει αναγκαστικά θα πρέπει να πας με miflash σε edl mode.
Με το unlock bootloader δεν χάνεις τίποτα από τα όσα προσφέρει η συσκευή.
Για τα data (επαφές, μηνύματα, φώτο κτλ) κάνε συγχρονισμό με το mi account και δεν θα χαθεί τίποτα, εκτός από τις εφαρμογές σου. -
Ο/H jimger έγραψε:
Εγώ που είμαι global stable δεν μπορώ να κάνω unlock? Γιατί και σε εμένα το ίδιο μήνυμα πετάει...
Συγγνώμη αν κάποιος θέλει να κάνει root την stable τι γίνεται? Έλεος....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0