Καλησπέρα, αφου με χιλια ζορια καταφερα να περασω την ελληνική rom, δεν μπορω να συνδεσω τον λογαριασμο mi που εχω στην αρχη, μου βγαζει σφαλματα και το προσπερασε μονο οταν το παταγα πολλες φορες. Μετα ομως δεν μπορουσα να ανοιξω τις ρυθμίσεις, απλα κανανε force close ενω τα αλλα δουλευουν καλα (εκτός του οτι βγαζει unknown errors οταν προσπαθω να συνδεσω η να αποσυνδεσω το mi account)
Πρόβλημα με αρχικές ρυθμίσεις και σύνδεση λογαριασμού Mi
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
@marianna35g
Θα πρέπει να περάσεις πάλι τη ρομ μάλλον , κάτι δεν έκανες σωστά ..
Δε ξέρω ποια διαδικασία ακολουθησες βέβαια .. -
@gkalen
Εκανα flash το TWRP στο κινητο μου με adb, ειχα τη ρομ μεσα στο κινητο και εκανα wipe data, dalvik cache, cache και μετα εκανα flash και το zip (που διεγραψα ενα αρχειο μεσα στο φακελο firmware-update επειδη διαβασα οτι προκαλει προβληματα στο boot και οντως ετσι ειναι γιατι οταν το εσβησα εκανε boot κανονικα ενω πριν δεν μπορουσε) και περιμενα μεχρι να με βγαλει στις ρυθμησεις στην αρχη-αρχη οταν ανοιγεις το κινητο πρωτη φορα.
Αφου εβαλα χωρα, wifi κτλ, ολα καλα μεχρι εδω, εκει που θελει να συνδεσεις το mi account προσπαθουσε να κανει ευρεση συσκευης και εβγαζε σφαλμα οτι δεν μπορουσε να το εντοπισει και ελεγε try again. Απο πισω ομως ελεγε skip και για να το προσπερασω το πατησα τοσο γρηγορα που το προσπερασε και επελεξε skip, αφηνοντας με να συνεχισω στις υπολοιπες ρυθμησεις. Μονο που δεν μπορουσα να βαλω pattern lock, pin η οτιδηποτε αλλο γιατι με ξαναπεταγαν στην ιδια "καρτελα". Μετα με εβαλε στο home screen κανονικα, αλλα δεν μπορω να ανοιξω τις ρυθμησεις, αφου οταν επιλεγονται κλεινουν σχεδον αμεσως. Τον λογαριασμο μου ομως σαν αριθμο τον δειχνει για καποιο λογο αλλα ουτε μπορω να τον αποσυνδεσω γιατι μου βγαζει κατι περιεργα ακαταλαβιστικα ερρορ ουτε να κανω ευρεση συσκευης... Με εχει κουρασει πολυ αυτο το κινητο, τιποτα δεν παει καλα... -
@marianna35g
Έχεις το RN3 Hennessy λοιπόν και έχεις κατεβάσει τη σωστή ρομ ..
Για το αρχείο που εσβησες καταρχήν , δεν ξέρω κάτι τέτοιο , δεν μου έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο anyway ..
Αν θέλεις ακολούθησε τα παρακάτω ..
Μπες σε TWRP ..
Επέλεξε , "reboot" και μετά "recovery" ( ή συσκευή θα ξαναμπεί σε TWRP ).
Επέλεξε , "Wipe" και σύρε δεξιά το κουμπί που λέει "swipe to factory reset"..
Μετά γυρνα πίσω στο αρχικό μενού του TWRP ..
Επέλεξε , "Install" , βρες το ζιπ της ρομ , επέλεξε το και σύρε δεξιά για "swipe to confirm flash" ..
Μετά πατά το κουμπί για , wipe cache and dalvik και σύρε δεξιά το κουμπί ..
Reboot system ..
Done !!
EDIT
Εγώ δεν ξέρω κάτι πάντως για το αρχείο που εσβησες από τη ρομ ..
Επίσης , δεν ξέρω τι έχεις κάνει με τους κωδικούς σου και με τα find device που αναφερεις , ελπίζω ότι τα θυμάσαι καλά αυτά...
Στο setup κοίταξε να περάσεις τα επόμενα βήματα αφού βάλεις wifi και το password του Mi account σου ( αν σου ζητηθεί ) , τα υπόλοιπα προσπέρασε τα και τα φτιάχνεις μετά από τις ρυθμίσεις ..
Το setup στην αρχή πέρασε το στ'αγγλικα και άλλαξε μετά γλώσσα ( που δε νομιζω να φταίει αυτό ).. -
-
Είναι η σωστή sim?
Ήταν σε άλλο κινητό η Sim αυτή?
Δες λίγο τις λεπτομέρειες
Επίσης κάτι άλλο που ήθελα να σε ρωτήσω. Με ποια ρομ είσαι και πας να βάλεις αυτή τη Ρομ? Έχεις ήδη ελληνική? Ή απλά ήταν περασμένο το twrp στο κινητό σου έτσι? Έκανες τη διαδικασία σωστά? Αίτηση, Κινέζικη, Ξεκλείδωμα, twrp, Ελληνική Ρομ?
Δώσε λίγες πληροφορίες -
Καλημερα, αυτη η sim ηταν σε αλλο κινητο. Το alcatel one touch pop c9 και απλα την εβαλα στο xiaomi. Το κινητο ηρθε με official global rom. Το ξεκλειδωσε ο γιος μου μετα την αίτηση που καναμε στη xiaomi και πέρασε τους οδηγούς που αναφερουμε πιο πανω στο ποστ μου με τη σειρα οπως μου αναφέρεις κι εσυ. Μολις πατησουμε καποσες φορές στο try again μας βγαζει στις υπόλοιπες ρυθμίσεις, τις κανω και το αποτέλεσμα ειναι να κρασαρουν τα settings.
-
-
-
-
Εκει που εβγαλε να γραψω το κωδικό στο twrp στην αρχη που ζητουσε decrypt πατησε cancel ο γιος μου για να κανει format data γιατι δεν βάλαμε ποτε κωδικο να κανουμε encrypt ουτε δουλευε κανενας αλλος κωδικος που κοιταξαμε στο Internet. Ειδαμε οτι το format data αφαιρουσε το κωδικο τελειως και καναμε τη διαδικασια κανονικα μετα.
-
Περίεργο να κάνεις format data...μετά wipe --> data και να έχεις τέτοια προβλήματα..
Μήπως να ξανα κάνεις την διαδικασία της εγκατάστασης από την αρχή;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0