Ενταξει θα δουμε τι θα κανουμε.... Αυτο παντως με το αρχειο που διαγραψαμε το βρηκαμε εδω. Δεν ξερω αν φταιει η εκδοση twrp που φλασαραμε, αυτη με το πορτοκαλι gui χρησημοποιησαμε στην αρχη αλλα διαβασαμε οτι ηταν προβληματικη και βρηκαμε αλλη απο το αγγλικο σαιτ με μπλε gui και τη δοκιμασαμε αλλα ειχαμε ηδη διαγραψει το αρχειο στη ρομ. Θα δοκιμασουμε στο μπλε twrp τη ρομ με το αρχειο και θα σας πουμε.
Πρόβλημα με αρχικές ρυθμίσεις και σύνδεση λογαριασμού Mi
-
-
Ο/H marianna35g έγραψε:
αυτη με το πορτοκαλι gui χρησημοποιησαμε στην αρχη αλλα διαβασαμε οτι ηταν προβληματικη
-
Ο/H marianna35g έγραψε:
Ενταξει θα δουμε τι θα κανουμε.... Αυτο παντως με το αρχειο που διαγραψαμε το βρηκαμε εδω. Δεν ξερω αν φταιει η εκδοση twrp που φλασαραμε, αυτη με το πορτοκαλι gui χρησημοποιησαμε στην αρχη αλλα διαβασαμε οτι ηταν προβληματικη και βρηκαμε αλλη απο το αγγλικο σαιτ με μπλε gui και τη δοκιμασαμε αλλα ειχαμε ηδη διαγραψει το αρχειο στη ρομ. Θα δοκιμασουμε στο μπλε twrp τη ρομ με το αρχειο και θα σας πουμε.
-
@marianna35g
Εχουν σβήσει κάποιο αρχείο από το firmware , αυτό τους κάνει τη ζημιά μάλλον..
Όπως σου είπα , στη δικιά μου ρομ δεν έχω σβήσει κανένα αρχείο από το firmware και ή ρομ δουλεύει κανονικά ..
Ή πατάτα έχει γίνει εκεί , ξανά κατέβασε τη ρομ και φλασαρε ...
Στο έχω γράψει κιόλας ότι δεν έχω ακούσει κατι για διαγραφή αρχειου από τη ρομ ..
Δε ξέρω που ειδες κάτι τέτοιο ... -
Χαθηκαμε καπου στη μεταφραση!!! Κατι σίγουρα καναμε λαθος. Στην απελπισία μας ψαχναμε οτι μπορουσε να μας βοηθήσει και το χάσαμε στη πορεία, επειδή εγω ειμαι ασχετη και θα κανω βλακεια, θε περιμένω να γυρίσει ο γιος μου απο τη σχολη για να κανει ξανά τα σωστα βήματα. Ελπιζω να εχουμε ευχαριστα νεα. Προς το παρόν το τηλέφωνο λειτουργει, δεχομαι κλήσεις αλλα τα settings δεν ανοιγουν.
-
Εδω το διαβασαμε, προφανως ειναι λαθος ετσι;
-
Δοκιμασαμε να ακολουθησουμε τον οδηγο ΕΔΩ απο την αρχη οπως καναμε πριν αρχισουμε να κανουμε αλχημιες με τα αρχεια και τα recovery.
1. Κινεζικη Dev στο κινητο μεσω mi flash tool
2. Ξεκλειδωσαμε bootloader
3. Βαλαμε χυμα την ελληνικη ROM στον χωρο αποθηκευσης
4. Μεσω adb περασαμε το twrp με επιτυχια
5. Μπηκαμε TWRP και ζητουσε κωδικο decrypt για να κανει mount και εκει σχεδον κολλησαμε γιατι η μοναδικη επιλογη ηταν cancel.
6. Παρολα αυτα πηγαμε να κανουμε format data γιατι ελεγε οτι αφαιρουσε τον κωδικο και αλλα πραγματα.
7. Καναμε factory reset, wipe dalvik-cache, data, cache
8. Διαγραφτηκαν ολα τα αρχεια της εσωτερικης μνημης και επρεπε να ενεργοποιησουμε το MTP για να ξαναπερασουμε τη ROM στη μνημη που δεν υπηρχε τιποτα αλλο εκτος απο το zip της ROM
9. Flashαραμε τη ROM, δεν βαλαμε το supersu που ελεγε και καναμε reboot. Το κινητο ΔΕΝ κανει boot, βγαζει το λογοτυπο του mi και κλεινει.
Τι αλλο θα μπορουσα να κανω; -
Ο/H marianna35g έγραψε:
Το κινητο ΔΕΝ κανει boot, βγαζει το λογοτυπο του mi και κλεινει.
-
@Bodai
H ρομ κατεβηκε σωστα, εχει ολα τα αρχεια μεσα και την ειχα κατεβασει αλλες 2-3 φορες στη διαδικασια. Και το κινητο φτανει μεχρι το λογοτυπο mi και μετα απο 1 δευτερολεπτο σβηνει, μετα απο 1 δευτερολεπτο βγαινει παλι το λογοτυπο και σβηνει τελειως παλι.
EDIT: Αυτος ο κωδικος που ζηταει για το decryption στο TWRP τι ειναι; Δεν μου εχει πει κανενας γι αυτο. -
Ο/H marianna35g έγραψε:
EDIT: Αυτος ο κωδικος που ζηταει για το decryption στο TWRP τι ειναι; Δεν μου εχει πει κανενας γι αυτο.
-
Το εκανα μολις και παλι τα ιδια κανει... Κανω format data και χανονται ολα τα αρχεια, μαζι με την ελληνικη rom. Ξαναπερναω τη rom και τη κανω install και παλι brickαρει. Δεν ξερω τι αλλο να κανω πλεον...
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0