Κρήτη φίλε και με βλέπω για Αφρική σύντομα μπας και γλυτωσω απο την τεχνολογίαΟ/H osalonikios έγραψε:
@faklan που μένεις;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚρήτη φίλε και με βλέπω για Αφρική σύντομα μπας και γλυτωσω απο την τεχνολογίαΟ/H osalonikios έγραψε:
@faklan που μένεις;
Αν ήταν δικό μου το τηλέφωνο μπορεί και να έσβηνα account κτλπ αλλά επειδή δεν είναι...Ο/H osalonikios έγραψε:
Καλα δεν ειναι κάτι τραγικό. 100% κάτι κάνεις λάθος.
Σβήσε το acc που έχεις και ξεκίνα καινούριο απο το τηλέφωνο με καινούριο email.
Θα ξανακάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα οπότε θα ξαναπέριμένεις αλλά επειδή σε βλέπω να εχεις κολλήσει ίσως οι 3 μέρες αναμονης να ειναι ο γρογορότερος κι ευκολο΄τερος τρόπος να ξεμπλέξεις.
Και κάτι που μου ήρθε τώρα στο μυαλό μήπως το τηλέφωνο ανήκει ήδη σε κάποιο λογαριασμό και δεν δέχεται τον δικο σου;
Δεν ξέρω. Μια σκεψη κάνω.
Μπήκα επαιξα και αλαρμ, με απειλησα οτι θα μου δώσω και αμοιβή, φαίνεται κανονικά η συσκευή...Ο/H NasDriver έγραψε:
Έμπα στο mi cloud με το account που έχει στην συσκευή και δες εάν φαίνεται η συσκευή στο account
Ο/H faklan έγραψε:
.....Γιατί το παρέλαβε ο άνθρωπος από BANgood me unofficial ROM (και ξεκλείδωτο bootloader με ανεπίσημο τρόπο η οποία κλείδωσε πάλι με αλλαγή της ΡΟΜ)
χωρίς να έχει δουλέψει ακόμα η κάμερα και να έχει σήμα κινητής (με καινούρια SIM δοκιμασμένη σε άλλο τηλέφωνο) σε όσες ΡΟΜ κι αν έχω βάλει μέχρι τώρα (σε μερικές ΡΟΜ δεν δουλεύει ούτε το WIFI)![]()
.......