να προχωρησω σε φλασ με το μιφλασ της ρομ που λεει επανω το παιδι αλλα εκεινη η ρομ ειναι global developer oxi china ...? να βαλω εκεινη ; δεν θα μπρικαρει; και μετα τιν china?
mi5 προβλημα στο περασμα οφισιαλ china stable/developer
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
@konstantinosha
Αυτόν τον οδηγό τον ακολούθησες για τους drivers?
Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers -
ναι windows 7 εχω εβαλα και το μι φλας και το pc suite ειδε και την συσκευη σε fastboot οποτε κομπλε απο τους drivers υποθετω
-
@konstantinosha
Από την στιγμή που σε λέει ότι Devices Unlock: false ακολουθείς αυτό τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
Απλά τι θέλεις να κάνεις μετά? να παραμείνεις σε official? ή μετάβαση σε ελληνική rom? Ρωτάω για να σε πω ποια official na κατεβάσεις.
ΑΚΥΡΟ ο ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΣ -
-
να βαλω ελληνικη stable
-
-
ναι εχω εγκριση κοιτα τι εγινε τωρα εβαλα το mi pc suite ρ φλασ και βρηκε την 8ρα και κανω εγκατασταση με το τηλεφονο σε ρεκοβερυ mode αλλα μου λεει απο τα winodws οτι δεν εγκαταστθηκαν καλα καποιοι drivers στην recovery mode δεν βλεπω ομως να επηρεαζετε η εγκατασταση συνεχιζει...
-
Άστο να συνεχίσει αν δεν την κάνει εγκατάσταση ακολούθησε τον οδηγό, ποια κατεβάζεις? Εγώ ξεκλείδωσα με china stable πρίν 2 μήνες περίπου. Πέρνα την Ελληνική Developer γιατί έχει όλα τα χαρακτηριστικά της Miui 8. Ενώ η stable δεν τα έχει ακόμα.
-
ναι αλλα developer δεν θα εχει καποια bugs?
-
Όχι είναι απόλυτα λειτουργικές. Μείνε σε developer μέχρι να δώσουν σε stable όλα τα χαρακτηριστικά Miui8.
-
εγινε ευχαριστω πολυ τωρα θα ξεκλειδωσω με το δικο μου αccount που εχω εγγριση και μετα θα μπει του ξαδερφου μου λες να υπαρχει θεμα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0