Να τη βάλεις, είναι πολύ καλή.Ο/H kostaskex έγραψε:
molis vrika treli efarmogi...exo pa8ei plaka...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝα τη βάλεις, είναι πολύ καλή.Ο/H kostaskex έγραψε:
molis vrika treli efarmogi...exo pa8ei plaka...
Τα αρχεία που αναφέρεις βρίσκονται στο " internal" το οποίο θέλει ξεχωριστό wipe για να σβήσει...Ο/H kostaskex έγραψε:
δεν εχει σβηστεί τίποτα απο την εσωτερική μνήμη του κινητού.(αρχεία ,φωτογραφίες,φάκελοι...)
Ο/H NasDriver έγραψε:
Τα προσωπικά σου αρχεία και οι επαφές επιστρέφουν από το mi cloud, αν φυσικά είχες επιλέξει να συγχρονίζονται, στην ουσία μόνο τις εφαρμογές χάνεις.
δεν μιλώ για προσωπικά αρχεία(επαφές κλπ)οτι είχα μέσα στη μνήμη τις συσκευής απο φακέλους, φωτογραφίες, μουσική δεν σβήστηκε τίποτα.
Ένα παράδειγμα για τους αριθμούς ? Τα κενά στην ουσία είναι κενά "προβολής¨και όχι καταχώρησης...αν επιλέξεις μία επαφή για επεξεργασία θα δεις ότι οι αριθμοί δεν έχουν κενά μέσα...
στις περισσότερες επαφές μου εχω π.χ κώστας κινητό 69χχχχχχχχ και *7χχχχχ
με την ελληνική ρομ μου βγαίνει 69χ-χχχ-χχχχ και χχχ-χχχ(χωρις το * που ηταν καταχωρημένο σε καθε επαφή...πρέπει να τις αλλάξω όλες μια μια με το χέρι???
θελω να διαγραφούν τα πάντα απο την παλιά ρομ.ξεχωριστό wipe???πως?Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τα αρχεία που αναφέρεις βρίσκονται στο " internal" το οποίο θέλει ξεχωριστό wipe για να σβήσει...Ο/H kostaskex έγραψε:
δεν εχει σβηστεί τίποτα απο την εσωτερική μνήμη του κινητού.(αρχεία ,φωτογραφίες,φάκελοι...)
Wipe internal είπαμε....βρεΟ/H kostaskex έγραψε:
θελω να διαγραφούν τα πάντα απο την παλιά ρομ.ξεχωριστό wipe???πως?