Διαφήμιση

Προβλήματα ενός πρωτάρη…

• με την πολύτιμη βοήθεια όλων σας αλλα ιδιαίτερα το @demakhs κατάφερα και έβαλα την ελληνική ρομ. :D
      ΑΛΛΑ....
      δεν εχει σβηστεί τίποτα απο την εσωτερική μνήμη του κινητού.(αρχεία ,φωτογραφίες,φάκελοι...)
      έκανα κανονικά τα wipe οταν μπήκα σε recovery...
      για να τα σβήσω και να ξανά περάσω τη ρομ κάνω ακριβώς την ίδια διαδικασία?
      μπαίνω recovery κάνω τα wipe και περνάω ξανά τη ρομ?
      επίσης ειδα οτι δεν μου έβγαλε καθόλου επιλογή στην αρχή για su...

edit
      ξαναέκανα τα wipe ξανα περασα τη ρομ και παλι ειναι κρατημένα τα αρχεια και οι φάκελοι...
      οταν τελειώνει την εγκατάσταση μου βγάζει επιλογή wipe και reboot.μηπως εκει πρέπει να πατήσω wipe και μετα reboot?

και κάτι ακόμη να μου πειτε έαν διορθώνεται...
      περασα τις επαφές μου και ειναι με κενα οι αριθμοί...δηλαδή +30 690 χχχ χχχχ
      αλλάζει κάπως αυτό?δεν μου εμφανίζει σωστά τιε επαφές με το αστεράκι που ανεφερα στο πρώτο ποστ μου και ήταν και ενας απο τους βασικούς λόγους που μπήκα στη διαδικασία να αλλάξω ρομ...με την κινέζικη χτες μια χαρά...
      xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ :D
    • Τα προσωπικά σου αρχεία και οι επαφές επιστρέφουν από το mi cloud, αν φυσικά είχες επιλέξει να συγχρονίζονται, στην ουσία μόνο τις εφαρμογές χάνεις.

Ένα παράδειγμα για τους αριθμούς ? Τα κενά στην ουσία είναι κενά "προβολής¨και όχι καταχώρησης...αν επιλέξεις μία επαφή για επεξεργασία θα δεις ότι οι αριθμοί δεν έχουν κενά μέσα...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kostaskex έγραψε:

δεν εχει σβηστεί τίποτα απο την εσωτερική μνήμη του κινητού.(αρχεία ,φωτογραφίες,φάκελοι...)
      Τα αρχεία που αναφέρεις βρίσκονται στο " internal" το οποίο θέλει ξεχωριστό wipe για να σβήσει...

• Ο/H NasDriver έγραψε:

Τα προσωπικά σου αρχεία και οι επαφές επιστρέφουν από το mi cloud, αν φυσικά είχες επιλέξει να συγχρονίζονται, στην ουσία μόνο τις εφαρμογές χάνεις.

δεν μιλώ για προσωπικά αρχεία(επαφές κλπ)οτι είχα μέσα στη μνήμη τις συσκευής απο φακέλους, φωτογραφίες, μουσική δεν σβήστηκε τίποτα.

Ένα παράδειγμα για τους αριθμούς ? Τα κενά στην ουσία είναι κενά "προβολής¨και όχι καταχώρησης...αν επιλέξεις μία επαφή για επεξεργασία θα δεις ότι οι αριθμοί δεν έχουν κενά μέσα...

στις περισσότερες επαφές μου εχω π.χ κώστας κινητό 69χχχχχχχχ και *7χχχχχ
      με την ελληνική ρομ μου βγαίνει 69χ-χχχ-χχχχ και χχχ-χχχ(χωρις το * που ηταν καταχωρημένο σε καθε επαφή...πρέπει να τις αλλάξω όλες μια μια με το χέρι???

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H kostaskex έγραψε:

Τα αρχεία που αναφέρεις βρίσκονται στο " internal" το οποίο θέλει ξεχωριστό wipe για να σβήσει...
      θελω να διαγραφούν τα πάντα απο την παλιά ρομ.ξεχωριστό wipe???πως?

παρατήρησα και κατι ακόμη.με τιν κινέζικη που ειχα χτες και χωρίς καθόλου εγκαταστημένα προγράμματα ειχα 2,1gb ram free...
      με την ελληνική 1,5gb ...
      ειναι τοσο βαρια η ελληνική?
    • ζυγίζει κανα δυο κιλά παραπάνω από τις υπόλοιπες, τις "αεράτες"!!! :/

Για καλό "καθάρισμα" πρέπει να χρησιμοποιήσεις ΑΖΑΞ με ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΑΜΜΩΝΙΑΖΟΛ.... :thumbsup:

Στο twrp δηλαδή πρέπει να επιλέξεις το data, πάνω από τον κέρσορα του factory reset, αν θυμάμαι καλά...έχω κοντά και έναν ολόκληρο μήνα χωρίς xiaomi... ;(

TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video)
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H kostaskex έγραψε:

θελω να διαγραφούν τα πάντα απο την παλιά ρομ.ξεχωριστό wipe???πως?
      Wipe internal είπαμε....βρε

• Διαφήμιση
    • αν και νωρίς θα εκφράσω καθαρά προσωπική γνώμη χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω καμία δουλειά κανενός και χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν.
      να ευχαριστήσω για άλλοι μια φορά όλους σας για τη βοήθεια που μου δώσατε.

όταν παρέλαβα το τηλέφωνο, τα ελληνικά ήταν μισά και η μνήμη του κινητού με κάποια προγράμματα που έβαλα ήταν στα 2gb και με μέτρια χρήση 24ωρου έφτανα να έμενα με 70% μπαταρία.
      βάζοντας την κινέζικη ήμουν με κινέζικη γλώσσα στα 2,1 με 2gb μνήμη (με τα ιδια προγράμματα όπως και πριν) και σχεδόν ίδια χρήση η μπαταρία έμεινε στο 82%.
      κλείνοντας λοιπόν σχεδόν 24ωρο με την ελληνική ρομ, με μαμάτη μετάφραση ελληνικών, με προγράμματα και χρήση ίδια, η μπαταρία είναι στο 54% και η μνήμη 1,5gb....

συμπέρασμα
      πρέπει να μάθω κινέζικα.... :D :P :D
    • δεν έχει στρώσει ακόμα...θέλει να διανύσει ακόμα 5_6 χιλιάδες MB-όμετρα!!!

Την μικρή διαφορά που βλέπεις σε κατανάλωση μπαταρίας κ χρήση μνήμης, την συγκρίνεις με απολύτως ίδιες συνθήκες χρήσης του κινητού??

Μιλάμε επίσης, ούτε καν, για μια πλήρη πρώτη φόρτιση μετά το φλασάρισμα καινούριας Rom!!

Ρε συ, μπας κ μας τρολλάρεις, επειδή μας βρήκες βολικούς??

Πρόσεξε, θε σε κοπανήσω...
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

θα το πάω σταθερά για να στρώσει... :D

έγραψα ρε αφεντικό πρώτο πρώτο...
      ''αν και νωρίς''

Αποσύνδεσα από την φόρτιση 5:40 το πρωί…
      7:25 χωρίς καθόλου χρήση και είναι στο 93% η μπαταρία...
      Όλα είναι σε αδράνεια με το greenify από χτες
      Συνεχίζεις να πιστεύεις ότι σε τρολάρω @demakhs ???

Ας μου πει κάποιος αν ξέρει πως μπορω να διορθωσω το θέμα που εχω με τις επαφές και τις παύλες ανάμεσα από τα νούμερα των αριθμών.
      Έαν αλλάζει βέβαια…
    • λίγες μέρες συμβιώσεις ηταν αρκετές για να καταλάβω οτι ταιριάζουμε :D :D
      το τηλέφωνο είναι σταθερό σε ολα(μπαταρία κλπ) και τα ελληνικά σουπερ!!!!! 8o
    • Διαφήμιση
    • ενα μικρο θεματάκι που εντόπισα μόνο με την ελληνική ρομ.
      όταν συνδέσω ακουστικά (πιστον 2) δουλεύουν μια χαρα αλλα οταν αποσυνδέσω εχει ακόμη πάνω αριστερά το εικονίδιο των ακουστικών και απαντώντας στην κλήση ή καλώντας εγω δεν ακούγετε.
      σαν να είναι συνδεδεμένα ακόμη δηλαδή.

καμιά λύση?