πως αναγνωριζει ο υπολογιστης το τηλεφωνο οταν το συνδεεις με usb?Ο/H kostaskex έγραψε:
τα εχω κάνει και ακόμη επιμένει να κολλάει στο ίδιο...
Προβλήματα ενός πρωτάρη…
-
-
οταν είμαι σε fastboot και συνδέσω το τηλέφωνο στο pc δεν βλέπω να ενεργοποιείτε κάποιο πρόγραμμα για να το αναγνωρίσει.
μονο στο MiFlashUnlock μου γράφει οτι συνδέθηκε.xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ -
Ο/H demakhs έγραψε:
δεν έχει περασμένη developer rom στο κινητό του ή δεν έχει ολοκληρώσει τον οδηγό ασφαλείας στο i.mi.com ή δεν έχουν κάτσει καλά οι οδηγοί ώστε να δει το pc το κινητό, για να γίνει το νταραβέρι!!!
πρώτα έπρεπε να περάσω dev rom ετσι όπως είναι η συσκευή , μετά να ξεκλειδώσω bootloader και μετά να περάσω τα ελληνικη ρομ?????xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ -
@kostaskex απλά με Developer ειδικά την Κινέζικη έχεις 100% πιθανότητες επιτυχίας στο ξεκλείδωμα. Αν είχες διαβάσει κανένα οδηγό θα το ήξερες ...
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
@kostaskex διαβασε αυτον τον οδηγο που σου προτειναν πιο πριν τα παιδια (υπ'οψιν,θα πρεπει να εχεις windows 64αρια).
Πιστευω οτι μονο ετσι θα κανεις δουλεια. -
Ο/H Bodai έγραψε:
@kostaskex απλά με Developer ειδικά την Κινέζικη έχεις 100% πιθανότητες επιτυχίας στο ξεκλείδωμα. Αν είχες διαβάσει κανένα οδηγό θα το ήξερες ...
αρα πρώτα πρεπει να περάσω dev rom ετσι όπως είναι η συσκευή , μετά να ξεκλειδώσω bootloader και μετά να περάσω τα ελληνικη ρομ.
σωστά τα λέω?
Ο/H Nikos5150 έγραψε:
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
@kostaskex διαβασε αυτον τον οδηγο που σου προτειναν πιο πριν τα παιδια (υπ'οψιν,θα πρεπει να εχεις windows 64αρια).
Πιστευω οτι μονο ετσι θα κανεις δουλεια.
αν παω στο πινακα ελεγχου κλπ μου λεει χ64...xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ -
προχώρα...ακάθεκτος τώρα που τα κατάλαβες!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H kostaskex έγραψε:
εχω διαβάσει τον οδηγό.6 φορες.απλα ετσι οπως εξελίχθηκε το ποστ μπερδεύτηκα.
Αλλά τον οδηγό ευλαβικά .. -
απο χτες παλεύω να κατεβάσω τη ρομ...ολο κάπου κόβετε...xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ
-
Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις Download Manager. Να έχεις τουλάχιστον την δυνατότητα Resume
-
γ) Τώρα συνδέουμε το κινητό στο pc κρατώντας το volume down, και το αφήνουμε μόνο όταν η μπάρα που δείχνει στη οθόνη του pc γίνει κίτρινη
δ) Ο υπολογιστής θα εντοπίσει το κινητό και η μπάρα θα αρχίσει να φορτώνει.
Αφού η μπάρα γίνει Κίτρινη τότε (και μόνο τότε) μπορείς να αφήσεις το κουμπί (Volume Down) στο κινητό
Στην παρακάτω εικόνα μπορείς να δεις τα στάδια της μπάρας όπως θα φορτώνει:
ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΠΑΤΗΜΕΝΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ςΧΕΙ ΒΓΑΕΙ ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ
ΤΙ ΚΑΝΩ?????xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ -
Εξέταση για αχρωματοψία!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα