Καταρχάς πρέπει να καταλάβεις οτι η διαφορά στην 800άρα μπάντα είναι ΜΟΝΟ για το 4G. Επομένως το "κάλυψη παντού" που αναφέρεις είναι ΜΟΝΟ για το 4G και ΜΟΝΟ για σημεία στην Ελλάδα που χρησιμοποιείται η 800άρα μπάντα. Σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα KENZO και KATE είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια.Ο/H kn8r1der έγραψε:
που ΕΥΡΩΠΗ και δω πλεον χρησιμοποιειαι η 800Mhz (B20) τι να το κανω το απλο που βλεπω με μανια να παιρνουν? θελω να χω καλυψη παντου! πιστεύω ευλογα πραματα ζητάω δεν νομίζεις??
Μακάρι να πήρες όντως international έκδοση με σώμα KENZO.. αλλά το βλέπω δύσκολο δυστυχώς. Δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο και φυσικά μην πιστεύεις τα μαγαζιά. Μπορεί το OVERSEAS να εννοούν οτι σου βάζουν Global ROM.
Όσο για το τελευταίο σου μήνυμα δεν το σχολιάζω γιατί επιτέθηκες χωρίς λόγο. Ο γραπτός λόγος είναι δύσκολος στην κατανόηση. Χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη φαντασία και επιείκεια. Και εγώ είμαι επιεικής και στο μήνυμα σου στο οποίο είμαι αντίθετος (μπορεί να ήσουν "βιδωμένος" ρε παιδί μου για τον Α ή Β λόγο ας πούμε

Με το καλό να το παραλάβεις και περιμένουμε δοκιμές απο εσένα για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο! Μακάρι να έχεις δίκιο όσον αφορά το μέγεθος κτλ!! Απλά "be cool" λίγο!

ps: Που να σου είχε απαντήσει ο @demakhs ... θα είχαμε virtual mma ring
Φυσικά ο demakhs θα είχε για όπλο απο τη μια ένα φτερό για γαργάλημα και απο την άλλη το "troll face". Κάντε το εικόνα....