Διαφήμιση

Redmi Note 3 pro International version (Kate) - Ήρθε με ρομ από Kenzo

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ο/H kn8r1der έγραψε:

που ΕΥΡΩΠΗ και δω πλεον χρησιμοποιειαι η 800Mhz (B20) τι να το κανω το απλο που βλεπω με μανια να παιρνουν? θελω να χω καλυψη παντου! πιστεύω ευλογα πραματα ζητάω δεν νομίζεις??
      Καταρχάς πρέπει να καταλάβεις οτι η διαφορά στην 800άρα μπάντα είναι ΜΟΝΟ για το 4G. Επομένως το "κάλυψη παντού" που αναφέρεις είναι ΜΟΝΟ για το 4G και ΜΟΝΟ για σημεία στην Ελλάδα που χρησιμοποιείται η 800άρα μπάντα. Σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα KENZO και KATE είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια.

Μακάρι να πήρες όντως international έκδοση με σώμα KENZO.. αλλά το βλέπω δύσκολο δυστυχώς. Δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο και φυσικά μην πιστεύεις τα μαγαζιά. Μπορεί το OVERSEAS να εννοούν οτι σου βάζουν Global ROM.

Όσο για το τελευταίο σου μήνυμα δεν το σχολιάζω γιατί επιτέθηκες χωρίς λόγο. Ο γραπτός λόγος είναι δύσκολος στην κατανόηση. Χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη φαντασία και επιείκεια. Και εγώ είμαι επιεικής και στο μήνυμα σου στο οποίο είμαι αντίθετος (μπορεί να ήσουν "βιδωμένος" ρε παιδί μου για τον Α ή Β λόγο ας πούμε :D ).

Με το καλό να το παραλάβεις και περιμένουμε δοκιμές απο εσένα για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο! Μακάρι να έχεις δίκιο όσον αφορά το μέγεθος κτλ!! Απλά "be cool" λίγο! ;)

Display Spoiler
      ps: Που να σου είχε απαντήσει ο @demakhs ... θα είχαμε virtual mma ring :lol: Φυσικά ο demakhs θα είχε για όπλο απο τη μια ένα φτερό για γαργάλημα και απο την άλλη το "troll face". Κάντε το εικόνα....
    • Καλησπέρα παιδιά,

Μην δίνετε σημασία, δεν πειράζει...του το είπα με έμμεσο τρόπο γιατί ούτε εκείνος το είχε προσέξει και θα την πάταγε. Μετά το πρόσεξε και το έγραψε στο επόμενο μήνυμά του και όχι στο αρχικό.
    • Οι "γκαζωμένοι", παρακαλούνται να ελαττώνουν ταχύτητα, όταν περνούν μέσα από πυκνοκατοικημένες περιοχές.

Το πολύ με 50, χιλιόμετρο παραπάνω.

Δεν το λέω εγώ, το προστάζει ο Κ.Ο.Κ.
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Καλημέρα φίλε μου και καλή χρονιά!!! :)

Στην κυριολεξία όμως last year!!! :D

Τελικά πιο πήρες; Το special edition ή το overseas?

Προς πληροφόρηση το special edition υπάρχει επίσημα και στην Ελλάδα ;)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Καλημέρα φίλε μου και καλή χρονιά!!! :)

Στην κυριολεξία όμως last year!!! :D

Τελικά πιο πήρες; Το special edition ή το overseas?

Προς πληροφόρηση το special edition υπάρχει επίσημα και στην Ελλάδα ;)
      εγραψα ειχα παρει το ΧΙΑΟΜΙ note 3 OVERSEAS 2/16 απο gearbest αλλα το σβησαν ξερεις οτι δεν αρεσει

ενω ο αλλος που μου γραφε την πατησα και τετοια εμεινε το μηνυμα του....ΜΑΓΚΙΕΣ
      ΤΙΠΟΤΑ δεν πατησα κι οπως ειχα γραψει που σβηστηκε ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ απο αλλο χωρο των ηλεκτρονικων που κι 1-2 που το παιζουν εδω μεσα αν εμπαιναν θα θελαν να τους μιλανε ωραια και να εκτιμανε ΑΛΛΑ παντα σκεφτομαστε εγωιστικα & κρυβομαστε πισω απο 1 user με 1 keyboard. συν οτι εχω απειρες αγορες για μενα ολο μου το σοι & φιλους γνωστους συγχωριανους οπως κι αλλοι σχετικοι & ειδημονες εδω μεσα!!! γιαυτο να μην μειωνουμε ο 1 τον αλλον αυτο μονο. τελος παντων
      προσωπικα οτι κανω το ξεσκονιζω & πιστευω φαινονται απτα ποστ μου εμπεριτατωμενα χωρις να πεταω μια ξερη φραση.

το OVERSEAS απο gearbest μια χαρα ηρθε με android 6 & με ολα τα updates πηγε ΜΙUI 8 με ελληνικα μενου & τα παντα ολα
      ββαια ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ εγραφε η gearbest που επεμεναν & στις ερωτησεις απο κατω οτι ειναι 15cm. ΕΙΝΑΙ 15,25cm τελικως & το overseas που μας μπερδεψαν με τα 1000 ονοματα
      overseas, special, global, prime κλπ

ηρθε επισης NOTE 3 με 3/32 special επισης!!! απο ali express αλλα εγγυημενο πωλητη ;)
      αυτοι το λενε pro PRIME SE. ελεος με τις ονομασιες που δινει ο καθενας οτι θελει!
      αρχικα πηγε σε MIUI 8 απο 7 αλλα ΚΟΛΛΗΣΕ στην 8.0.5.0
      την λυση την εγραψα σε αλλο νημα

περασα λοιπον απτο διεθνες MIUI την 8.1.1.0 & πηρε & ελληνικα

το ξερω φιλε απο 15/12/2016 ταχει η infoquest αλλα ειναι απλα reseller & κερδιζεις μονο την 2ετη εγγυηση
      αλλα πανακριβα τα δινουν, προσωπικη αποψη
      δεν κερδιζεις τιποτα αλλο πλεον
    • Βρε Θανάση, ευτυχώς που γραψε το παλικάρι εδώ και σε θυμήθηκα...χρόνια πολλά και καλά με υγεία και με δύναμη στις επάλξεις!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

• Ο/H demakhs έγραψε:

Βρε Θανάση, ευτυχώς που γραψε το παλικάρι εδώ και σε θυμήθηκα...χρόνια πολλά και καλά με υγεία και με δύναμη στις επάλξεις!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
      Σαν αρχηγός της ομάδας σκουληκιών θα έπρεπε από νωρίς να του είχες ευχηθεί και όχι να περίμενες από τα συμφραζόμενα κάποιου μέλους να σου επαγρυπνήσει την προσοχή, όσον αφορά του μήνυμα του φίλου αδυνατώ να τον κατανοήσω και συγκεκριμένα αυτά περί μείωσης και εγωιστικής διάθεσης.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kn8r1der έγραψε:

εγραψα ειχα παρει το ΧΙΑΟΜΙ note 3 OVERSEAS 2/16 απο gearbest αλλα το σβησαν ξερεις οτι δεν αρεσει
      ενω ο αλλος που μου γραφε την πατησα και τετοια εμεινε το μηνυμα του....ΜΑΓΚΙΕΣ
      ΤΙΠΟΤΑ δεν πατησα κι οπως ειχα γραψει που σβηστηκε ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ απο αλλο χωρο των ηλεκτρονικων που κι 1-2 που το παιζουν εδω μεσα αν εμπαιναν θα θελαν να τους μιλανε ωραια και να εκτιμανε ΑΛΛΑ παντα σκεφτομαστε εγωιστικα & κρυβομαστε πισω απο 1 user με 1 keyboard. συν οτι εχω απειρες αγορες για μενα ολο μου το σοι & φιλους γνωστους συγχωριανους οπως κι αλλοι σχετικοι & ειδημονες εδω μεσα!!! γιαυτο να μην μειωνουμε ο 1 τον αλλον αυτο μονο.
      τελος παντων
      προσωπικα οτι κανω το ξεσκονιζω & πιστευω φαινονται απτα ποστ μου εμπεριτατωμενα χωρις να πεταω μια ξερη φραση.

το OVERSEAS απο gearbest μια χαρα ηρθε με android 6 & με ολα τα updates πηγε ΜΙUI 8 με ελληνικα μενου & τα παντα ολα
      ββαια ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ εγραφε η gearbest που επεμεναν & στις ερωτησεις απο κατω οτι ειναι 15cm. ΕΙΝΑΙ 15,25cm τελικως & το overseas που μας μπερδεψαν με τα 1000 ονοματα
      overseas, special, global, prime κλπ

ηρθε επισης NOTE 3 με 3/32 special επισης!!! απο ali express αλλα εγγυημενο πωλητη ;)
      αυτοι το λενε pro PRIME SE. ελεος με τις ονομασιες που δινει ο καθενας οτι θελει!
      αρχικα πηγε σε MIUI 8 απο 7 αλλα ΚΟΛΛΗΣΕ στην 8.0.5.0
      την λυση την εγραψα σε αλλο νημα

περασα λοιπον απτο διεθνες MIUI την 8.1.1.0 & πηρε & ελληνικα

το ξερω φιλε απο 15/12/2016 ταχει η infoquest αλλα ειναι απλα reseller & κερδιζεις μονο την 2ετη εγγυηση
      αλλα πανακριβα τα δινουν, προσωπικη αποψη
      δεν κερδιζεις τιποτα αλλο πλεον
      Επρεπε να σου αφήσω το μήνυμα και να μην το σβύσω για να εκτεθείς μόνος σου...Τέλος πάντων αφήνω αυτό ως ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.
    • Δεν είπαμε ότι δεν είναι καλό να γράφουμε με κεφαλαία στο φόρουμ γιατί φαίνεται σαν να φωνάζουμε?? :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :thumbsup: :thumbsup:

• Πραγματικά διάβασα αυτό το μακρύ πράγμα.. Δεν κατάλαβα τίποτα.. Τζάμπα το πτυχίο στο πανεπιστήμιο.
    • Τι σχέση έχει ρε τραχανά το marketing που σπούδασες με την Kινεζικη xiaomi??

Αυτή, είναι 33 χρόνια μπροστά στο marketing..εσενα σου μαθαινανε τις θεωρίες της Βυζαντινής εποχής!!

• Διαφήμιση
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Τι σχέση έχει ρε τραχανά το marketing που σπούδασες με την Kινεζικη xiaomi??

Αυτή, είναι 33 χρόνια μπροστά στο marketing..εσενα σου μαθαινανε τις θεωρίες της Βυζαντινής εποχής!!
      为什么这么说。这可能是和中国的..