Βάλε ένα χεράκι !Ο/H parispap89 έγραψε:
Καλησπέρα φίλε μου!
Σίγουρα έχει Global rom kate ;
Μπορείς να στείλεις screenshot ;
Ο/H Xiaomer έγραψε:
Καλως σας βρηκα παιδια.
Καινουριος στο miui και πρωτη xiaomi συσκευη για μενα.
Παρελαβα χτες το "ιδιο" κινητο με τον parispap89
Ευρωπαικος φορτιστης, μια ψιλη μεγαλυτερο απο 15εκ, δεν δουλευει η καμερα και δεν διαβαζει δικτυο ενω αναγνωριζει την sim.
Επειδη ακομη ειμαι σε συνομιλιες με το καταστημα που το αγορασα και επειδη δεν ειναι για μενα αλλα για τον πατερα μου (πριν μπω σε διαδικασιες flasharισματος)
το κινητο που εχω στα χερια μου παιζει 4g Ελλαδα και εχει ελληνικα με την (global rom για το kate) η να το γυρισω κατευθειαν πισω?
Redmi Note 3 pro International version (Kate) - Ήρθε με ρομ από Kenzo
-
-
παιδια οσον αγορά το πρόβλημα μου. ( Έχω kate και δεν παίρνουμε αναβάθμιση...είχε κολλήσει αλλά ευτυχώς με την επανεκκίνηση συνήλθε αλλά δεν πέρασε την αναβάθμιση.) Το έχω πάρει από youhou ελλαδα και μου είπαν να το στείλω να το ελέγξουν ενώ πρώτα μου είχαν πει ότι πιθανόν έχει θέμα ο σέρβερ της xiaomi
-
Ο/H Xiaomer έγραψε:
Βάλε ένα χεράκι !
Rom θα πρέπει να κατεβάσεις από εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum προσοχή για το Redmi Note 3 Special Edition -
Ο/H Valantisopaok έγραψε:
παιδια οσον αγορά το πρόβλημα μου. ( Έχω kate και δεν παίρνουμε αναβάθμιση...είχε κολλήσει αλλά ευτυχώς με την επανεκκίνηση συνήλθε αλλά δεν πέρασε την αναβάθμιση.) Το έχω πάρει από youhou ελλαδα και μου είπαν να το στείλω να το ελέγξουν ενώ πρώτα μου είχαν πει ότι πιθανόν έχει θέμα ο σέρβερ της xiaomi
-
Ο/H koubos έγραψε:
Ο/H Valantisopaok έγραψε:
-
Ο/H nflo έγραψε:
Ο/H Xiaomer έγραψε:
Βάλε ένα χεράκι !
Ευχαριστω πολυ.
Δυστηχως αυτες τις μερες δεν υπαρχει καθολου ελευθερος χρονος.
Μεσα στο σαββατοκυριακο θα κανω την αποπειρα λογικα.
Ο πωλητης δεν απαντησε ακομη. Ουτε καν view εχει το βιντεο που του ανεβασα οποτε αναμονη και απο εκει.
------EDIT-----
Ολα εγιναν ακριβως οπως ειπατε και σας ευχαριστω πολυ.
Το κινητο τρεχει global dev και λειτουργουν τα παντα. -
vardis - Οκτ 7th 2016καλημερα εχω το redmi note 3 special edition και φοραει stable rom Version: V7.5.2.0.MHRMIDE (MIUI7) .Μπορω να φλασαρω την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_GTV-6.9.29.zip κανοντας update απο το τηλεφωνο μεσω choose update packase - download rom κτλ ? Το ρωταω γιατι φοραω stable και θελω να παω σε develorer rom για να εχω ελληνικα. Αν θελετε στειλτε μοθ και σε mail την απαντηση σας .
-
Παιδιά οποίος άλλος έχει περάσει την global official ROM μπορεί να μου επιβεβαίωσει αν παίζει το ξυπνητήρι;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
αγαπητά μέλη γεια σας!
θα ήθελα να ρωτήσω αν το πρόβλημα με την αναβαθμιση στα kate έχει επιλυθει ή οχι ακόμα?
διότι υπάρχει η ανάγκη να πάρω αναγκαστικά inter special edition ή overseas προκειμενου να εχω την μπαντα 800Mhz Β20 LTE
Xiaomi Redmi Note 3 Pro Overseas Edition 4G Phablet-158.69 Online Shopping| GearBest.com
φαινεται να ειναι OFFICIAL GLOBAL STABLE (OGS)
δεν με πειραζει το αγγλικο μενου αν εχει ελληνικο πληκτρολογιο για μηνυματα ουτε η μικρη RAM/ROM
αυτο που φοβαμαι ειναι οτι εχει android 5.1 ΜΟΝΟ. θα μπορει λετε στο μελλον να αναβαθμιστεί?
το MIUI 7 δεν ξερω αν ειναι θεμα....
Official International Version XIAOMI Redmi NOTE 3 Pro 3GB 32GB Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID 5.5 Inch FHD 4000Mah Battery- Grey
κι αυτη φαινεται για OGS
android 6 κομπλε! αλλα κι αυτη MIUI 7 ενω εδω διαβαζω που εχετε 8! τι παιζει αν μπορει κάποιος να με ξεμπερδέψει για να κατασταλαξω & ψωνισω επιτελους
δεν με ενδιαφερει η RAM/ROM ουτε η γλωσσα. αρκει να εχω την σταθερη αξιοπιστη ROM, τουλαχιστον android 6 και μπαντα 800Mhz οπωσδηποτε λογω παροχου αλλα και ταξιδιων στην ευρωπη
σας ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για το ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ αλλα ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ με τα ΤΟΣΑ :( -
Ο/H kn8r1der έγραψε:
αυτο που φοβαμαι ειναι οτι εχει android 5.1 ΜΟΝΟ
Το 2 είναι το kate με android6 και miui8 και Ελληνικα στην global developer rom.
Σβήσε και το λινκ forum rulesYou may think you can fly - but you better not try -
Τα λινκ είναι ΟΚ...vickmall - GearBest.
Θα σου έλεγα να πάρεις το 3/32... είναι σίγουρα το Kate, το 2/16...αν και λέει ότι είναι δεν είμαι σίγουρος αν βγαίνει σε 2/16...αν κάνω λάθος ας με διόρθωση κάποιος -
καταρχην να σας ευχαριστήσω θερμα και τους 2 για την αμεσότητα στην απάντηση!!
και ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ με για το κατεβατό αλλά έκανα εκτενή έρευνα που πιστεύω να βοηθήσει οποιον τον ενδιαφέρει το θέμα.
αν πρέπει να ανοιχτεί άλλο ΝΕΟ ΘΕΜΑ για αυτή την έκδοση κατανοητό από μενα οπότε ας το μεταφέρουν οι συντονιστές.
Θανάση κοιτάω μόνο από σωστά sites (no cheapest) τα υπόλοιπα αποκλείονται δια ροπάλου.
υπάρχει αυτό το εργαλείο για να ελέγχουμε αξιοπιστία όπου γράφουν παγκοσμίως. τώρα τα μαθαίνω & γώτσεκάρετε αν θέλετε:
Trustpilot Reviews: Experience the power of customer reviews
για το OVERSEAS απαντάνε στα επίσημα μηνύματα δημόσια ότι μόνη διαφορά είναι το + Β20/Β28 LTE band με μικρότερη RAM/ROM(2/16) & με σασί 15cm μήκος για να ταιριάζουν θήκες/temper
[γιατί η international special edition δυστυχώς =15.25cm ]
απο όσο έψαξα geekbuying+gearbest είναι βασικοί "παίκτες" της ΧΙΑΟΜΙ
επιβεβαιώνεται και απο άλλο κατάστημα μεγάλο ότι υπάρχει 2/16 με 800αρα μπαντα:
Xiaomi Redmi Note 3 Pro Overseas Edition 16GB 4G Phablet - Free Shipping | Everbuying
αλλά & από γάλλο ψαχτρόνι του είδους που προφανώς ενδιαφέρει κι αυτούς εκεί η 800αρα:
[Version Internationale Overseas] Smartphone 5.5″ XIAOMI Redmi Note 3 Pro (2Gb/16Gb, Snapdragon 650) à 128€ – Rosty Les Bons Tuyaux
άρα μετά από ΚΕΝΖΟ/ΚΑΤΕ/ΗΕΝΝΕSSY φαίνεται έχουμε & άλλη έκδοση....OVERSEAS. γι'αυτό καταμπερδευτηκα τι να κάνουμε
εκεί τι ROM θα μπαίνει αν το στείλουν με adware apps??? εδώ βρήκα αναλυτικά τις παλιότερες:
specs/note3 - Xiaomi
NasDriver να σου παραθέσω το συλλογισμό/προβληματισμό μου για το KATE 3/32...
αν πάω σ'αυτό δυσκολα θα βρω θηκη/temper οπότε έριξα έρευνα γι'αυτό & ΕΒΓΑΛΑ ΛΑΥΡΑΚΙ. ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΥΡΗΚΑ:
Wall
το ρώσικο λαγωνικό δίνει πολλές λύσεις & όχι από ταιβάν/ταϋλάνδη που είχε γραφτεί ορθά παλιότερα ότι ΜΟΝΟ εκεί θα έπρεπε να αναζητήσει κανείς & με πανάκριβα postage/shipping
πλέον κάτι πάει να γίνει & για την αγαπητή ΚΑΤΕ
anyway για να μην κουραζω με το θέμα ξέρει κανείς αν το kate ή το kenzo μπορούν να πάρουν MIUI 8 & ANDROID 6
έστω και με αλλαγές? με ενδιαφέρει πρωτίστως το android 6. το MIUI 8 με το 7 δεν ξερω εχει βασικη μεγάλη διαφορά?
κι ας φύγω από εγγύηση δεν έχω θέμα. γιατί βρήκα κι αυτό & δεν ξέρω αν περνιέται από ΟΤΑ ή χειροκίνητα ας πουμε...
To2c.com Blog: Miui 8 and Android 6.0 available on Xiaomi Redmi Note 3 Pro for both 2+16gb and 3+32gb rom now !
πρωτάρης στα ΧΙΑΟΜΙ συγχωρέστε με
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα